Filozof manijak Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Nisam mislio na tvoju, nego na onaj twit što je Žile prenela
Milošica Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 1 minute ago, Filozof manijak said: Nisam mislio na tvoju, nego na onaj twit što je Žile prenela Morgana zivi na Dorcolu pa joj treba malo vremena da se popne do gore. 1
slepa živana Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 4 hours ago, Filozof manijak said: Nisam mislio na tvoju, nego na onaj twit što je Žile prenela a pa trg u beogradu je rekonstruisan. posečeno je sve što je bilo zeleno a pod je obložen teflonom. 1
Ptica trkacica Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 6 minutes ago, Filozof manijak said: A-ha, pustinja u gradu, kapisko Grad u pustinji, pustinja u srcu. Ti bi Filozofe, mogao danas malo da prošetaš po NS-u i da navodiš botove u pogrešnom pravcu, malo da miniraš Gospodarovu feštu.
Lezilebovich Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 (edited) Ima li neko preporuku za agenciju ili osobu za ciscenje stana ? U pitanju je jednokratno ciscenje i stan je prilicno zapusten ... Edited August 7, 2022 by Lezilebovich
Tihajeza Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 On 3.8.2022. at 23:24, le petit nicolas said: dosli prijatelji u goste i rekli: zatvoren kuvani djevrek (pekara filipovic) u bulevaru. kao da mi je neko odneo stolicu iz sobe. jbg Vlasnik je otišao u penziju, a nije imao zainteresovanih naslednika. Ali, ali, ali. Na istom mestu je otvorena isto pekara. I to dobra pekara, bez lisnatog đubreta koje se smrznuto dovlači tu i greje. Imaju fine stvari, doduše ne znam zašto ne i kuvane đevreke, stari vlasnik nije mogao to imati kao intelektualnu svojinu. I meni je bilo žao đevrekarnice, ali novi klinci, nova vremena. nove pekare.
Frank Pembleton Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 https://nova.rs/vesti/politika/sapic-sprema-secu-direktora-javnih-preduzeca-smenjuje-ovih-14-funkcionera/Šapić je, naime, hitno pozvao odbornike SNS da se vrate s odmora, kako bi 18. avgusta bila održana sednica Skupštine grada Beograda koja će imati samo jednu tačku dnevnog reda – smenu jednog broja direktora javnih preduzeća.....shiit has hit the fan.
le petit nicolas Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 9 hours ago, Tihajeza said: Vlasnik je otišao u penziju, a nije imao zainteresovanih naslednika. Ali, ali, ali. Na istom mestu je otvorena isto pekara. I to dobra pekara, bez lisnatog đubreta koje se smrznuto dovlači tu i greje. Imaju fine stvari, doduše ne znam zašto ne i kuvane đevreke, stari vlasnik nije mogao to imati kao intelektualnu svojinu. I meni je bilo žao đevrekarnice, ali novi klinci, nova vremena. nove pekare. da. vlasnici su bili deca ili unuci filipovica. poseticu novu pekaru. nos, velik, al osetljiv, odmah ce mi reci ima li tu onih smrd-aditiva i ulja. da li jos negde u gradu ima kuvanih djevreka? poz
ajgor Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 18 hours ago, Tihajeza said: Vlasnik je otišao u penziju, a nije imao zainteresovanih naslednika. Ali, ali, ali. Na istom mestu je otvorena isto pekara. I to dobra pekara, bez lisnatog đubreta koje se smrznuto dovlači tu i greje. Imaju fine stvari, doduše ne znam zašto ne i kuvane đevreke, stari vlasnik nije mogao to imati kao intelektualnu svojinu. I meni je bilo žao đevrekarnice, ali novi klinci, nova vremena. nove pekare. Sudeći po manjku (uglavnom neuspešnih) konkurentskih pokušaja da u poslednje tri decenije naprave valjan kuvani đevrek, proizvodnja očito zahteva umeće kojeg se instant pekari gnušaju. Možda će se neko setiti, jedna od prvih gradskih reportaža na novootvorenoj TV Studio B je bila baš o kuvanim đevrecima iz pekare Filipović. Đevreke su mi matorci kupovali dok sam bio osnovac, potom sam ja bio glavni kućni dobavljač, a na kraju sam preko komšije radio-amatera upoznao i gazda Dragišu i njegovu suprugu koja je poslednjih godina bila stub pekare. 1
salerokada Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 23 hours ago, Lezilebovich said: Ima li neko preporuku za agenciju ili osobu za ciscenje stana ? U pitanju je jednokratno ciscenje i stan je prilicno zapusten ... Moja poznanica hvali jednu agenciju. I mislim da se nije vezala za jednu osobu, već joj šalju random. Stavaljam u spojler da ne bude (manja) reklama. Spoiler http://www.cistunica.rs/ 2
le petit nicolas Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 ko ima 4 plasticne flase viska moze da udje besplatno u jevremovac. i obedsku, carsku baru i zasavicu. akcija parkova srbije i nis. do kraja avgusta. poz 5 1
Niveamen Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Jel oseca iko ovaj smrad nesnosni veceras? Ja sam na Koutnjaku i bukvalno prozor na kip ne mogu da ostavim jer ulazi smrad ko sa deponije da gori..
papapavle Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Prskaju komarce sa zemlje, izgleda nekim sarinom. 1
Recommended Posts