Jump to content

Beograd

Featured Replies

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

7 hours ago, Frank Pembleton said:

https://rs.n1info.com/vesti/ko-ce-biti-novi-direktori-javnih-preduzeca-u-beogradu/

Ko su novi direktori javnih preduzeća u Beogradu

....shiit has hit the fan.

istražiće to đilasovi mediji do sutra. večeras sam čula u pregledu da je jedan onaj što je bio u misiji zagorčavanja života danici popović, što je tužio za plagijat i prijavljivao po fakultetu. trud se isplati. 

jedan je andrija milošević...

sutra ćemo se radovati kad saznamo ko su ostali masteri, da tako kažem :lol:

Andrija Milošević?

da nije ovo

Stanko Kantar je podneo ostavku na mesto direktora „Beogradskog metroa i voza“, a naslediće ga Andrija Mladenović.

izguglah ovo pa vidim da je pomenut drogi aleksandar. jakšić. liči kao da je sa SNS akademije

Edited by djordje geprat

47 minutes ago, napadaj said:

Andrija Milošević?

pardoniram :D mladenović

Ако мислите на бившег ДССовца, он је АндрЕја а не АндрИја. Додуше, можда је грешка у писању.

Директорка Дирекције је била јако близак Весићев сарадник, видећемо да ли ће, и где ићи даље за њим.

Она је била високи функционер Демократске странке и један од најближих Ђинђићевих сарадника, скоро подједнако важна као и Весић. Била је и председник ИО ДС у тренутку атентата, док је Борис није склонио почетком 2004. године

:ph34r: :isuse:

Edited by Moonwalker

jel na ovoj kzš sedi do šapića pevačica ipleja? jel ona radi u gradskoj skupštini?

Jeste ona. Ne znam da li radi u gradu, toj konferenciji je prisustvovala kao PR Beer Festa.

• Popular Post

da isperemo oči

o-sk9kqTURBXy9mNjE2ZjY3YmVlZTYxMWVhZjQzZ

nenadom popovicem koji je doshao u posjed delorijana i sad tamo smara milenu dravic? :hihi:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

baš je i mogao da snimi neku novu sever severozapad vrtoglavicu kad je već bio tamo. Neko da visi sa pobednika a Milena da vrišti

Jeste ona. Ne znam da li radi u gradu, toj konferenciji je prisustvovala kao PR Beer Festa.

Pa da ona se stalno šunja po tim PR kombinama, sećam se da je nešto bila i na aerodromu...

....shiit has hit the fan.

Pa bolje joj je to, da živi od svoje muzike gladovala bi.