Jump to content

Beograd

Featured Replies

Brate...To je valjda reakcija na ulicu Milana Mladenovića. Ko je sledeći? Žarko Dančuo? Trg Lea Martina? Avenija Grupe Alisa?
Sve je to super.Pre neki dan slušao Radio Šibenik i saznao da će u Kistanjama bez vode ostati stanari ulica između dr Franje Tuđmana i drAnte Starčevića.
  • Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Da li neko zna čija nadležnost su saobraćajni znakovi na autoputu kroz Beograd? Gradski sekretarijat za saobraćaj, JP 'Putevi Srbije', MUP ili je u pitanju neko deseti?

Putevi Srbije

Blagodarim.

Primetio sam da ruše onu oronulu zgradu pored Bigza, zna li nego šta je tu planirano da se gradi?

Primetio sam da ruše onu oronulu zgradu pored Bigza, zna li nego šta je tu planirano da se gradi?
klik

Te nastaje Radisson hotel. Ove kule mi deluju nekako nasumice nabacane oko zgrade mlina...

Sve je to super.Pre neki dan slušao Radio Šibenik i saznao da će u Kistanjama bez vode ostati stanari ulica između dr Franje Tuđmana i drAnte Starčevića.
Znači, u perivoju Mile Budaka tlak normalan?

realno meni je nesa leptir simpaticniji od milana mladenovica :P

Pre neki dan slušao Radio Šibenik i saznao da će u Kistanjama bez vode ostati stanari ulica između dr Franje Tuđmana i drAnte Starčevića.
tako nam i treba, umesto da smo se potrudili da bez vode ostane trg sime dubajica.
Te nastaje Radisson hotel. Ove kule mi deluju nekako nasumice nabacane oko zgrade mlina...
ali su sachuvali mlin, ili mi se chini? interesantno...

Mlin je spomenik kulture. Moraju da sačuvaju fasadu njegovu. бај тапаток

ali su sachuvali mlin, ili mi se chini? interesantno...
Taj mlin je zaštićen, spomenik kulture/arhitekture/samting, i investitor je morao da potpiše da će sačuvati (valjda) izgled objekta, a u ovom slučaju je to manje-više fasada tog mlina.

djilas u ponedeljak gostuje na SOS-u. ukljucenja u emisiju su direktna, sloobodno mozete da zovete da ga vredjate, to je ritual u ovoj emisiji.

Lakši pristup „Pančevcu“Nove petlje koja će spajati Bulevar despota Stefana i Pančevački most mogla bi na proleće da počne da se gradi, kažu iz Direkcije za gradsko građevinsko zemljište i izgradnju Beograda. Nova raskrsnica rešiće višedecenijski problem ukrštanja puteva i omogućiti jednostavnije i bezbednije uključenje u saobraćaj na „Pančevcu“ iz Bulevara despota Stefana.
:blink: Oće da grade novi pristup mostu koji samo što se nije raspao, a i prvobitno je bio planiran kao privremeni. Katastrofa koja čeka da se desi.