Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Brate...To je valjda reakcija na ulicu Milana Mladenovića. Ko je sledeći? Žarko Dančuo? Trg Lea Martina? Avenija Grupe Alisa?
Sve je to super.Pre neki dan slušao Radio Šibenik i saznao da će u Kistanjama bez vode ostati stanari ulica između dr Franje Tuđmana i drAnte Starčevića.
Posted

Da li neko zna čija nadležnost su saobraćajni znakovi na autoputu kroz Beograd? Gradski sekretarijat za saobraćaj, JP 'Putevi Srbije', MUP ili je u pitanju neko deseti?

Posted

Primetio sam da ruše onu oronulu zgradu pored Bigza, zna li nego šta je tu planirano da se gradi?

Posted
Primetio sam da ruše onu oronulu zgradu pored Bigza, zna li nego šta je tu planirano da se gradi?
klik
Posted

Te nastaje Radisson hotel. Ove kule mi deluju nekako nasumice nabacane oko zgrade mlina...

Posted
Sve je to super.Pre neki dan slušao Radio Šibenik i saznao da će u Kistanjama bez vode ostati stanari ulica između dr Franje Tuđmana i drAnte Starčevića.
Znači, u perivoju Mile Budaka tlak normalan?
Posted

realno meni je nesa leptir simpaticniji od milana mladenovica :P

Posted
Pre neki dan slušao Radio Šibenik i saznao da će u Kistanjama bez vode ostati stanari ulica između dr Franje Tuđmana i drAnte Starčevića.
tako nam i treba, umesto da smo se potrudili da bez vode ostane trg sime dubajica.
Posted
Te nastaje Radisson hotel. Ove kule mi deluju nekako nasumice nabacane oko zgrade mlina...
ali su sachuvali mlin, ili mi se chini? interesantno...
Posted

Mlin je spomenik kulture. Moraju da sačuvaju fasadu njegovu. бај тапаток

Posted
ali su sachuvali mlin, ili mi se chini? interesantno...
Taj mlin je zaštićen, spomenik kulture/arhitekture/samting, i investitor je morao da potpiše da će sačuvati (valjda) izgled objekta, a u ovom slučaju je to manje-više fasada tog mlina.
Posted

djilas u ponedeljak gostuje na SOS-u. ukljucenja u emisiju su direktna, sloobodno mozete da zovete da ga vredjate, to je ritual u ovoj emisiji.

Posted
Lakši pristup „Pančevcu“Nove petlje koja će spajati Bulevar despota Stefana i Pančevački most mogla bi na proleće da počne da se gradi, kažu iz Direkcije za gradsko građevinsko zemljište i izgradnju Beograda. Nova raskrsnica rešiće višedecenijski problem ukrštanja puteva i omogućiti jednostavnije i bezbednije uključenje u saobraćaj na „Pančevcu“ iz Bulevara despota Stefana.
:blink: Oće da grade novi pristup mostu koji samo što se nije raspao, a i prvobitno je bio planiran kao privremeni. Katastrofa koja čeka da se desi.