Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Jel ima neko objašnjenje zašto vozačke dozvole iz Srbije ne mogu da se produže u bilo kojoj PU u Beogradu?Nije da imam dozvolu iz Turske, pa koji đavo moram da se smaram sa 2 prevoza do Ljermontove...

Posted

Kako mi idu na k.... ove "akcije" lokalne vlasti kao np. "Pesacki je zakon".Sta kao do sada nije trebalo da se staje na pesackom ili da se prelazi samo na pesackom?Jos kad krenu horde novinara sa STB zeljnih slave da se odusevljavaju, novim akcijama gradske vlasti....

Posted
Supruga se danas naprozivala rodbine punom autobusu pandura koji je nju i bebca u kolicima umalo pokupio na pešačkom prelazu.Blizu je i bilbord "Pešački je zakon".
Posted

Krenule Bogradske službe da se reklamiraju. Beograd put mi poslao flajer da su raskopali ulicu pre mesec dana i da treba da budem sptrljiv, a Beograd mi kaže da je Pešački zakon.

Posted (edited)
Krenule Bogradske službe da se reklamiraju. Beograd put mi poslao flajer da su raskopali ulicu pre mesec dana i da treba da budem sptrljiv, a Beograd mi kaže da je Pešački zakon.
Ja sam od pošte dobio obaveštenje da posedujem poštansko sanduče (obaveštenje sam izvadio iz metalne kutije iz koje vire papiri a nisam znao šta je) Edited by Kelt
Posted
Ja sam od pošte dobio obaveštenje da posedujem poštansko sanduče (obaveštenje sam izvadio iz metalne kutije iz koje vire papiri a nisam znao šta je)
:D U stvari, :huh: Kakvo obaveštenje da poseduješ sanduče?
Posted
:D U stvari, :huh: Kakvo obaveštenje da poseduješ sanduče?
Pa lepo."Poštovani Kelte, utvrđeno je da na adresi toj i toj postoji poštansko sanduče. Dužni ste da isto održavate funkcionalnim, blabla" :Hail:
Posted

Da da, stiglo je to nedavno!Moglo bi Ministarstvo prosvete da šalje pisma u kojima piše "Poštovani copkillaše, ukoliko ste uspeli ovo da pročitate bez sricanja, onda ste najverovatnije funkcionalno pismeni, blabla".

Posted

AKo nekog zanima Nesa Leptir ce verovatno u petak dobiti plato na paliluli. Kod centra za kulturu Palilula, ugao Srejoviceve i neke druge ulice

Posted
AKo nekog zanima Nesa Leptir ce verovatno u petak dobiti plato na paliluli. Kod centra za kulturu Palilula, ugao Srejoviceve i neke druge ulice
Brate...To je valjda reakcija na ulicu Milana Mladenovića. Ko je sledeći? Žarko Dančuo? Trg Lea Martina? Avenija Grupe Alisa?
Posted
ne sahranjuj zivog barda! angry.gif
Pa ono, za života, kao SC Vujadin Boškov u civilizovanom delu kloake.
Posted
o tempora o mores!