slepa živana Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 ja zelim da verujem da ne idu svuda vec da smo mi posebni -_-u to ne sumnjaj :lol:mene su posetili u subotu, a još živim na hamletovoj opštini. mislila sam da ih pitam da li su zadovoljni njegovim radom al reko da čovek ne izgubi poso zbog mog glupiranja...
đorđe geprat Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 (edited) Kod mene Dušanove kolege bile u subotu.Prekinuli me u gledanju serije, izašao u gaćama, duksu i kartonom mleka u ruci Prvo počeo neke besne gliste (po uzoru na Dabovića) kako to popisujete ko će za koga da glasa bla-bla; smorio se posle minut i na kraju rekao "e ja sam ovde u gostima nemoj ništa da pišeš"....i zatvorio vrata pre nego što je dečko/čovek imao šta da kaže. greška. uvedeš ga u kuću, ispričate se pošteno, propitaš ga o svemu vezanom za gradonačelnika, zadržiš ga sat vremena, kažeš da ćeš o svemu da razmisliš........to je bila jedna od prvih lekcija na seminarima pre 15 godina. da se ne upeca na to. ne ulazite u kuću, a kada vam neko pozvoni potrošite mu vreme. Edited November 1, 2011 by djordje geprat
đorđe geprat Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 ma nije problem ni u ceni, problem je u tome sto ne postoji mehanizam da se placa onoliko koliko si potrosio.pre nekog vremena bio je prilog na TV o tome da u nišu ne mogu da izmene sistem po kome se naplaćuje centralno grejanje. tehničke mogućnosti, kažu, postoje no zakon o komunalnim delatnostima (ili neki sličan) ne dozvoljava/predviđa naplatu po kalorimetru. a izmenu/dopunu zakona treba da donese republička skupština koja, jel'te, nema vremena zauzeta prečim poslovima
đorđe geprat Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Beko ih je prijavio, najverovatnije. Po mojim saznanjima, opstinski komunalni inspektor je doneo nekoliko resenja kojim se opstini nalaze da u zgradama u kojima ima poslovni prostor, ocisti fasade od grafita.Inace torijski to vrolo jednostvno ide. Tuze se svi vlasnici stanova da plate svoj deo ciscenja zgrade po racunu. U praksi to se naravno nece desiti... A izvrsenje od strane stanara jos jednostavnije. Organizuju skupstinu zgrade, skupe pare pa ili prekrece fasadu ili angazuju firmu koja je cisti smrkomkasnim, bio sam u vukojebini. beko? jel' onaj? moraću da pogledam table na ulazu u zgradu. video sam prekjuče čoveka kako četkicom (ili je bio valjak?) premazuje grafite. potpuno benigne. i, istog dana videh na tek sređenoj mostarskoj petlji vrlo upadljiv grafit, poziv na ubistvo. da li da pošaljem mejl inspekciji da ona naloži putevima srbije da se to ukloni.vidi, da se tako nešto ispiše na mojoj zgradi, ne bih imao mooda da to prekrečim. bez podrške intervencionista u džipovima. čuh za incident u novom sadu.znaš, ovakve ad hok, budalaste u suštini, akcije me odvraćaju od dalje podrške DSu u lokalu.pojasni mi to BEKO, molim te.
Hamlet Strašni Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 @ djordjeLapsus. Neko, bilo ko.@ zivanaU kom delu opstine si, ako nije mnogo privatno? I ja bejah u subotu u akciji :-) бај тапаток
slepa živana Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 @ zivanaU kom delu opstine si, ako nije mnogo privatno? I ja bejah u subotu u akciji :-) u reprezentativnom, u krugu dvojke kod picaparka.
Hamlet Strašni Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Pa ja sam se u subotu pre podne tuda motao. Jel ti zvonio jedan visoki momak i devojka sa naocarima?бај тапаток
garcia Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 kod mene niko da pozvoni :( samo jednom pop. i to greškom :( :(
Matilda Ivancic Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 bili su. muz i zena iz naselja. od kad znam za sebe oni nesto propagiraju za ds. rekao da nemam kontakte sa gradskim sluzbama a na insistiranje da kazem kako sam zadovoljan tajfunom, nespretno izjavih-srednje. kad su pitali dal bih ga podrzao na izborima rekoh da vise ne glasam, oni se izvinise i odose. ukucani su mi posle rekli da sam bio neljubazan a sasvim uobicajeno komunicirao.
salerokada Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 ja zelim da verujem da ne idu svuda vec da smo mi posebni -_-Ma to Hamlet podelio adrese svih ljudi sa foruma.Pa ja sam se u subotu pre podne tuda motao. Jel ti zvonio jedan visoki momak i devojka sa naocarima?Nosiš cvikere?
Hamlet Strašni Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Nosim. I nisam podelio adrese svih forumasa. Samo onih iz Beograda :)бај тапаток
Dr Arslanagić Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 ovde ima mnogo dobrih fotografijahttp://lakiubeogradu.tumblr.com/
Valk Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Jel ti zvonio jedan visoki momak i devojka sa naocarima? Nosiš cvikere? Nosim.
Recommended Posts