Кристофер Лумумбо Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 (edited) bile kod mene hamletove kolege, da pitaju da li podrzavamo djilasa. ja sam rekao da ne podrzavam, ali im uopste nisam bio zanimljiv. moja keva rekla da je imao nekih uspeha, ali....pa je onda krenula sa problemima iz njene struke i potpuno smorila ljude. 3 puta su polazili ali je ona nastavljala da prica. jedva su pobegli. zapisali su njeno ime, prezime i broj. bili su vrlo ljubazni. Edited October 28, 2011 by kojot
dunja Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 ...Eto ja sada Vas pitam ko je ovde ugrozen i da li se ja osecam da sam u Evropi, Srbiji ili nekom Avganistanu po principou da sam pocnem da resavam svoje probleme? Ili mnogo trazim?+78 -13jab njega i njegovih 78 sledbenika pitala da mi na karti sveta pokazu Avganistan.
Frank Pembleton Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ne rade se tako istrazivanja, istrazivanja za stranke rade profesionalci. Skupljaju se kontakt podaci ljudi koji su ti naklonjeni da bi sa njima mogao direktno da komuniciras, recimo pismima ili smsom ili mejlovima. Zato im se i kaze kada ih se pita da li hoce da ostave kontakt da se to radi da bi ih se moglo obavestavati o aktivnostima. Ako nece da daju podatak, opet ok.Evo sad bili ovi Hamletovitm.Fini kulturni ljudi:Ako niste, nije problem.A zena?Ako nije ona nemojte da pisemo .Hvala lepo laku noc...
Hamlet Strašni Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Nedelja u 19,30. Novobeogradjani se baš rastrčaliбај тапаток
Hamlet Strašni Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Uh tapatalk se nesto pogubio :confused:бај тапаток
Zabalujev Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 bile kod mene hamletove kolege, da pitaju da li podrzavamo djilasa. ja sam rekao da ne podrzavam, ali im uopste nisam bio zanimljiv. moja keva rekla da je imao nekih uspeha, ali....pa je onda krenula sa problemima iz njene struke i potpuno smorila ljude. 3 puta su polazili ali je ona nastavljala da prica. jedva su pobegli. zapisali su njeno ime, prezime i broj. bili su vrlo ljubazni.E da, meni zvonili neko veče. Dok ja odložio laptop i skočio do vrata, čujem na komšijama govore kojim su poslom, komšinica reče da nije iz BG, pa odoše. Iskulirah da stvarno kažem šta mislim o gradonačelniku. Ne treba im to u životu, nit ih interesuje, a i znam koja ih je muka naterala da rade to što rade.Budite milosrdni prema vrata-do-vrata aktivistima, ne otvarajte, tako najbrže ljudi otaljaju.
Hamlet Strašni Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Jehovini svedoci i VdV aktivisti. Dosta je slicno.
dig_chohano Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 (edited) Ma, jok, sa ovim Jehovinim se sit ispričam. Odlepe od želje da me ubede da mi verovanje u Peruna popločava put ka paklu dok ih ja kudim jer su poklekli pred novotarijama. Edited October 30, 2011 by dig_chohano
Hamlet Strašni Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Moш и са нама да се сит испричаш, ако желиш.
Кристофер Лумумбо Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Moш и са нама да се сит испричаш, ако желиш. ja se vec ispricao bolji ste od jehovinih svedoka i sakupljaca humanitarnih priloga.
eye of the beholder Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Kod mene Dušanove kolege bile u subotu.Prekinuli me u gledanju serije, izašao u gaćama, duksu i kartonom mleka u ruci Prvo počeo neke besne gliste (po uzoru na Dabovića) kako to popisujete ko će za koga da glasa bla-bla; smorio se posle minut i na kraju rekao "e ja sam ovde u gostima nemoj ništa da pišeš"....i zatvorio vrata pre nego što je dečko/čovek imao šta da kaže.
Lezilebovich Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Samo da kažem da su ovi Dušanovi svratili i kod nas, blok 70. Fini ljudi, dobar dan - dovidjenja. Izgleda idu bukvalno na sva vrata, kao popisivači ?
Кристофер Лумумбо Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Samo da kažem da su ovi Dušanovi svratili i kod nas, blok 70. Fini ljudi, dobar dan - dovidjenja. Izgleda idu bukvalno na sva vrata, kao popisivači ?ja zelim da verujem da ne idu svuda vec da smo mi posebni -_-
Recommended Posts