Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Po imenu i prezimenu rekao bih da jeste. A toliko Srba bez krova nad glavom.
I sada ce da nevladine organizacije zakukaju, i dace joj stan. A ja placam kredit za stan i nikome se ne zalim.
Posted

a takvi ce prvi da apstiniraju na izborima, nagojena marva!

Posted (edited)
a takvi ce prvi da apstiniraju na izborima, nagojena marva!
+1.e a sad ozbiljno. ja bih rekao da je ova zena obmanuta. niko nema pravo da te protiv tvoje volje iseli iz stana koji koristis osim policije, po izvrsnom sudskom resenju. ovi su verovatno uplasili zenu i rekli joj da mora da sama izadje, inace ce biti svasta. potpuno nezakonito, ali posto je nepismena Romkinja, to nema veze, samo gazi. što se tiče novinara koji je napisao da je direkcija sprovela iseljenje, razumem ja pisanje vesti u brzini i tako to, ali, mićo, dužan si, ako ne zbog medija u kome radiš a onda makar zbog dobrobiti svoje porodice, da znaš koja su elementarna građanska prava i ko u državi sme da koristi silu a ko ne.bitno je da ne dodje Toma. Edited by Marko M. Dabovic
Posted
bitno je da ne dodje Toma.
+1Znaš kad bi joj Toma dao luksuznu kartonku da se baškari.
Posted

u, da, Toni, to su Siptari cigani, njih ni obicni Cigani ne vole.ali ih ja volim, njihovi kraljevi su sevcet, cita, gazmend i ostali heroji svadbi od norcepinga do sutke

Posted

sefcet i cita su srBski ejzn dabfaundejsn

Posted (edited)
ali ih ja volim, njihovi kraljevi su sevcet, cita, gazmend i ostali heroji svadbi od norcepinga do sutke
i ne samo na svadbama. i na rodjendanima, sunecenjima, sahranama itdmeni dodje da se osunetim samo da bi mogo da ih zovem da mi sviraju dok me seku Edited by sherman
Posted

il da seckas malo po malo, pa da ti dodju vise puta.

Posted
il da seckas malo po malo, pa da ti dodju vise puta.
to!ili umesto makaza da dodje neka sunarotkinja da mi gricka
Posted

Dobra je ova Svedjanka. Samo da mi je znati ko ih je zajebao da uzmu prazan burek i da ga umacu u jogurt.

Posted (edited)

Dobar je Djilas, ali ne vredi, gradjani nece Rome i pse. Cak im smeta i kada se za Rome koriste zamenice kao sto je "oni", jer smatraju da ih to na neki nacin izjednacava sa tom pogani.... Zivim na Brdu 35 god,inace sam rodjen u BGD. Odmah do mene se uselila romska porodica pre 20 god, inace zivim u kuci sa dvoristem kao i 'oni",tako da i oni imaju bastu, neplacaju vodu, divlje se prikacili na struju> Tako dobri i socijalni dobili su socijalni stan na koriscenje kao finale?! usput nemaju kanalizaciju a ni toalet, one stvari vrse po dvoristu, pa bih voleo da mi nevladine organizacije zastite od moguce, kolere,zutice i drugih bakterije posto imam bebu od 10 meseci? ili ni ja neznam kome da se zalim, a bio sam u Opstini Cukarica 3 puta i ukazao na problem gde su oni samo slagali sa ramenima, Usput imam 6 pasa lutalica levo niz nasu ulicu, a desno niz ulicu ih ima 8, tako kada vozim bebu u kolicima moram da nosim kisobran,kamenje i ostalo hladno oruzje kako bi Nas odbranio od rezanja gladnih pasa,ZVao sam ZOO higijenu od Juna 3 puta i za sada nista. Eto ja sada Vas pitam ko je ovde ugrozen i da li se ja osecam da sam u Evropi, Srbiji ili nekom Avganistanu po principou da sam pocnem da resavam svoje probleme? Ili mnogo trazim?+78 -13

Edited by Marko M. Dabovic
Posted
ajde sad da lepo priznate da je do dragana đilasa ovakvo anuliranje aparthejda bilo ne-za-mis-li-vo.
10 = dvadesetak?integracija potpuno uspela, zna se gde je ko, deca napred ostali pola metra odstojanja.samo ovaj sale ilic (kreten) dodiruje cigance. garant navija za zvezdu angry.gif ko je momak skroz desno (ne stanojevic, nego jedan levlje od njega).ima pravi oslobodilacki stav i stas
Posted
Znaš kad bi joj Toma dao luksuznu kartonku da se baškari.
kupio bi joj generator na naftu
Posted
ajde sad da lepo priznate da je do dragana đilasa ovakvo anuliranje aparthejda bilo ne-za-mis-li-vo.
Vau, slikali se.
Jedan veliki :wub: za čoveka što male cigančiće svakog vikenda trenira fudbal kod hale sportova.