msv Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 Ministarstvo prostora predstavlja film Beograd 2041: Povratak u budućnost. Povod filma je izrada Generalnog urbanističkog plana Beograda za period od 2021. do 2041. godine. Ideja vodilja iza filma, a trebala bi da bude i iza plana, jeste pitanje: U kakvom gradu želimo da živimo? Kako se odnosimo spram narastajućih problema i šta radimo da on bude adekvatno mesto za život za 20 godina. 2
slepa živana Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 12 hours ago, Jumanji said: 1.oktobar, zadnji voz misliš, evo već je božić a tebe još nema? 1 3
Arkadija Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 30 minutes ago, Jumanji said: Tako je Zivka, kasne, kasne u zadnji cas... Sad će Sićve da se upregne da nam objasni kako je to legitimna građevinska tehnika kojom se ojačavaju korita reka. 1
slepa živana Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 pa kad su se oni hipici navrzli na baru revu pa ne može tamo se baca. 1 1
Frank Pembleton Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Bio majstor, dogovorili se...Biće i čišćenje radijatora, verovatno ima svega pogotovo jer smo u prizemlju... ... Shiit has hit the fanAjde i ovde, bio majstor stavio nove ventile i za ispuštanje...Morao i brener da radi zapeklo dobro.Inače pričao sa njim, katastrofa stanje u toplanama, najmlađi majstor je 86. godište...I da pričali kad će početi sezona, on kaže ozbiljno grejanje ne pre novembra... ... Shiit has hit the fan
gospa buba Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Ajde i ovde, bio majstor stavio nove ventile i za ispuštanje...Morao i brener da radi zapeklo dobro.Inače pričao sa njim, katastrofa stanje u toplanama, najmlađi majstor je 86. godište...I da pričali kad će početi sezona, on kaže ozbiljno grejanje ne pre novembra... ... Shiit has hit the fani meni lik tako rekao, mozda neki blok i puste, al neki da se ne nadaju duze.zar ne bi bilo fer da nam se ne naplacuje dok ne pochne da deluje sent from novi mnogo jak bubamoto.
Frank Pembleton Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 i meni lik tako rekao, mozda neki blok i puste, al neki da se ne nadaju duze.zar ne bi bilo fer da nam se ne naplacuje dok ne pochne da deluje sent from novi mnogo jak bubamoto.To sa grejanjem je, jedan od ako ne najvećih ono najbezobraznijih, pljački.U smislu šta se plati a šta dobijamo... ... Shiit has hit the fan 2
Barti66 Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Dokle god naplaćuju po m² nema dobrog i kvalitetnog grejanja a naravno sve to i po nerazumnoj ceni. Onog trenutka kada budu svima krenuli da naplaćuju po kalorimetru krenuće se u ozbiljniju sanaciju i remont celokupnog sistema. Ukratko, zabole ih da bilo šta urade po tom pitanju jer narod plaća sve gubitke tokom proizvodnje i disrtibucije. Moj braco za novu gajbu u istom kraju plaća za oko 60% manje nego ja i to za gajbu za 20m² veću....ali ima kalorimetre. 2
Milosh76 Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Nece se to skoro desiti, osim ako ne smisle dobar nacin za novu kradju.
Barti66 Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Ma njih uopšte ni ne zanima da razmišljaju u tom pravcu...a i što bi?
laser lotus Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 12 hours ago, Barti66 said: Dokle god naplaćuju po m² nema dobrog i kvalitetnog grejanja a naravno sve to i po nerazumnoj ceni. Ne bih se baš kladio u to. Onog trenutka kad počnu da naplaćuju po stvarnoj potrošnji mogu još više da podignu cijene i onda kažu onima kojima je skupo da manje rasipaju energiju. Možda ja imam nestandardno dobro grijanje, al da se negje u zapadnoj Evropi cijelu godinu šetam u bermudama i japankama po stanu cijenim da bi me koštalo mnogo više od 100e mjesečno. 1
Barti66 Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 To je tačno, slažem se, ali će bar postojati mogućnost da se ako dobro platiš dobro i greješ, a ne kao sada, dobro plaćamo a loše se grejemo, čast izuzecima. Jednostavno, sada nemaš mogućnost izbora i plaćaš uslugu ili robu koju nedobijaš.
Recommended Posts