Jump to content

Beograd

Featured Replies

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Stigli nam Vesićevi tableti za trećake+.

Ćera oduševljena, učiteljica nema pojma šta će da rade s tim, nas niko me pita. 

Stigli nam Vesićevi tableti za trećake+.
Ćera oduševljena, učiteljica nema pojma šta će da rade s tim, nas niko me pita. 
kod nas osmaci krecu sat vremena ranije ujutro, ochajnici skoro ko pekari, da bi se otvorio termin nasred dana za mali imaju obuku za tablet :blink:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Pa dokle više jbt :isuse:

Edited by Barti66

beograđani ne zaslužuju da imaju bilo kakvo kulturno istorijsko nasleđe, ikakav trag iz prošlih vremena. treba srušiti i prekopati sve što su naši preci za sobom ostavili u čemu im zdušno pomaže hohštaplerska institucija gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture.

za bolje i nismo.

beograđani ne zaslužuju da imaju bilo kakvo kulturno istorijsko nasleđe, ikakav trag iz prošlih vremena. treba srušiti i prekopati sve što su naši preci za sobom ostavili u čemu im zdušno pomaže hohštaplerska institucija gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture.
za bolje i nismo.
blizu sam toga stanovishta.

Kakva je to zaštita zgrade koja istekne? Jedna od idiotskijih stvari za koju sam čuo.

blizu sam toga stanovishta.

Takođe.
A opet, ne mogu da se ne iznerviram...

... Shiit has hit the fan

Horor

Užas

znači protero je kroz celo igralište 

U poslednjih šest meseci se ovo desilo treći put“, tvrde građani koji su se zatekli u blizini igrališta.

i niko da se seti da postavi neke barijere betonske, stubove, nesto. :frust:

6 hours ago, levi said:

znači protero je kroz celo igralište 

Na jednoj od slika se vidi da se zaustavio tek kad je udario u parkiranu Fordaru :kralj:

KUMS na aparaty. 

Inače, negde videh da vozač ima preko 70 godina, verujem da je tako svuda u svetu™