kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 teško da su u pratnji ponirući bombarderi, pre lovci tipa fw 190 ili bf109 oprosti jače je od mene
Popular Post jorma shparga Posted September 13, 2021 Popular Post Posted September 13, 2021 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: teško da su u pratnji ponirući bombarderi, pre lovci tipa fw 190 ili bf109 oprosti jače je od mene a jbg ipak baba ide u penziju red je da bude spektakularno i bombasticno... nesto kao ispracaj keve u majstsori,majstori 3 11
gospa buba Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 a jbg ipak baba ide u penziju red je da bude spektakularno i bombasticno... nesto kao ispracaj keve u majstsori,majstori ali carski.sent from novi mnogo jak bubamoto.
gone fishing Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 muti je onemoćala, sedela je za vreme izvođenja himni i počasne artiljerijske paljbe, valjda joj je opet pao šećer...
renne Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Kakav haos će sutra biti u gradu, oni su potpuno nenormalni
gospa buba Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Kakav haos će sutra biti u gradu, oni su potpuno nenormalnishta sve ochekujemo sutra?sent from novi mnogo jak bubamoto.
gospa buba Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 ma dobro to, necu da tarzanishem po jarbolima, nije mi to putanja. nego za suvozemni narod, shta ce biti.sent from novi mnogo jak bubamoto.
renne Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 10 minutes ago, gospa buba said: ma dobro to, necu da tarzanishem po jarbolima, nije mi to putanja. nego za suvozemni narod, shta ce biti. sent from novi mnogo jak bubamoto. evo https://rs.n1info.com/vesti/detaljan-plan-izmena-u-saobracaju-i-javnom-prevozu-u-sredu/
Frank Pembleton Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Ovo je uživo test "psihologija mase" odeljak:Da vidimo koliko možemo da ih jašemo i pišamo po njima.Realno fokus grupe. ... Shiit has hit the fan
gospa buba Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 nishta, necemo ici tamo. ko mora, nek mu je u pomoc.sent from novi mnogo jak bubamoto.
Recommended Posts