Jump to content

Beograd

Featured Replies

Ubili su noća, baš ubili. Opasan teror

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Spremi se za povratak Ostrva ako ovi idioti sprovedu odluku o zabrani muzike u kafanama posle 10 uvece.

ubiven zmaj(ka aerodrumu), kao i mek na istom mestu

da se neko ne prevari

Otvara se u decembru, znaci nece pre marta.

5 hours ago, Delija67 said:

Spremi se za povratak Ostrva ako ovi idioti sprovedu odluku o zabrani muzike u kafanama posle 10 uvece.

pa krenuli su oni još od utorka, ova tri dana su išli na bagere

Sta je Ostrvo?

15 minutes ago, goofs said:

Sta je Ostrvo?

Zelena povrsina pored Studenjaka, a izmedju autoputa i iskljucenja sa autoputa na kojoj studenti partijaju do duboko u noc i time izbegavaju korona pravila. Em sto smetaju komsijama, jos i pijani bauljaju po putu

Edited by Lezilebovich

1 hour ago, renne said:

pa krenuli su oni još od utorka, ova tri dana su išli na bagere

divljali po bagerima ili skakali pod bagere?

Po bagerima

On 3.9.2021. at 21:57, Tale said:

72 poklopca šahtova u ovom patrljku ulice, u samo jednom smeru:

2 hours ago, Tale said:

72 poklopca šahtova u ovom patrljku ulice, u samo jednom smeru:

Rekorder je Gandijeva kada se spustas sa kose nizbrdo,mislim da ih na tih 100 metara ima 16

više, možda 16 mesta, a na svakom po minimum dva, a negde i tri šahta

Ja ne znam grad na svetu koji ima vise sahtova i lezecih policajaca na ulici,plus su nam putevi uzas.

ne razumem zašto nije moguće postaviti šaht tako da poklopac bude u ravni kolovoza. dešava se da vozim slalom

Zato što su podloge za asfalt različite. Šaht je betonski i manje elastičan u odnosu na podlogu od sabijene zemlje, peska, šljunka i kamena koja je normalno ispod asfalta. Na i oko šahta asfalt je položen na betonsku podlogu tako da se brzo pravi razlika u nivelaciji vozne površine.

Nisam iz struke pa bih voleo da saznam zašto su šahte obavezno ispod kolovoza a ne ispod trotoara i zašto je potrebno da ih ima toliko. 

Ispod trotoara je mnogo manje opterećenje pa bi i održavanje i kolovoza bilo jeftinije.