Аврам Гојић Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 E?imao "Tabloid" citavu seriju tekstova na tu temu
henrik larsson Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Mukica. Realno, bedak je kad od cele političke scene tabloidi izaberu da tovare samo tebe :(
zorglub Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ah, a čovek napisao "u novinama", to me zbunilo.
Gonzo Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 (edited) Sutra mogu Dveri da zaređaju po kućama ko je za gej paradu a ko protiv, a ko neće da se izjasni. upravo, legitimno pitanje™, ne izjasniš se, ili se izjasniš za eto sutra tvojih podataka na stormfront listi za linč.ne bih se ja uopšte zajebavao s tim vrata do vrata sondažama. da ne kažem kako je to idealna mogućnost da se tipuju prazni, ili zanimljivi™ stanovi. -_-glede konkretnog poolovanja za đilasa, dirljiva je hamletova naivnost, ali ja nemam ni trunku sumnje da prvenstveni cilj nije neka predpredizborna sondaža nego način da đilas učvrsti poziciju u stranci, i da može da kaže evo vidite, narod podržava kad sam oštar sa ciganima i pederima. Edited October 23, 2011 by Gonzo
dunja Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Meni zvonila jedna Hamletova kolezinica prosle nedelje. Nakon toga sam cula od izvora iz DSa u mojoj opstini da su u toj stranci zaprepasceni rezultatima, jer nisu ocekivali da ce narod da bude toliko pro-Djilas.
Lezilebovich Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Meni zvonila jedna Hamletova kolezinica prosle nedelje. Nakon toga sam cula od izvora iz DSa u mojoj opstini da su u toj stranci zaprepasceni rezultatima, jer nisu ocekivali da ce narod da bude toliko pro-Djilas.Rezultati ovog ispitivanja me podsećaju na Paskalovo opkladu o Bogu. Ako veruješ i postoji - na konju si, ako ga nema - ništa nisi izgubio. Ako ne veruješ i postoji, najebao si, a ako ga nema ništa ne dobijaš -> najviše ti se isplati da veruješ. Tako i ovde, ako podržiš nemaš šta da izgubiš.
nemoderisani Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 glede konkretnog poolovanja za đilasa, dirljiva je hamletova naivnost, ali ja nemam ni trunku sumnje da prvenstveni cilj nije neka predpredizborna sondaža nego način da đilas učvrsti poziciju u stranci, i da može da kaže evo vidite, narod podržava kad sam oštar sa ciganima i pederima.+1
yolo Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 E?ma to je njesra, meni je drazi serijal u kome g'nacelnik fasta vaterpolisti pa onda on njemu, i tako unedogled na repeat...
yolo Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Meni zvonila jedna Hamletova kolezinica prosle nedelje. Nakon toga sam cula od izvora iz DSa u mojoj opstini da su u toj stranci zaprepasceni rezultatima, jer nisu ocekivali da ce narod da bude toliko pro-Djilas.to je onda dobar znak, nema grdjeg lazova od srbina, tako su isto lozili i vuka draskovica i milana panica onoliko
MayDay Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ne rade se tako istrazivanja, istrazivanja za stranke rade profesionalci. Skupljaju se kontakt podaci ljudi koji su ti naklonjeni da bi sa njima mogao direktno da komuniciras, recimo pismima ili smsom ili mejlovima. Zato im se i kaze kada ih se pita da li hoce da ostave kontakt da se to radi da bi ih se moglo obavestavati o aktivnostima. Ako nece da daju podatak, opet ok.Predsednik vase gradske omladine se preznoji jadan dodajuci vrednost drustvu pozivajuci fejsbuk prijatelje da navlace glasove za zute preko fejsa. Kad sam mu se ja posrala na status optuzise me mladi da radim za Aleksandra Vucica. Je l mozes nekako da urgiras da vam mladi prvo rese neki IQ test pre nego sto dobiju clansku kartu?
MayDay Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 не могу.А који му је био статус?Pa pozvao mlade u neku comp-to-comp akciju i rekao im da pokazu talenat i da lajkuju taj status.
Hamlet Strašni Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Pa pozvao mlade u neku comp-to-comp akciju i rekao im da pokazu talenat i da lajkuju taj status.Тја, ФБ кампање су нова ствар код нас. Млад је научиће. Ти си просветар, требало би да имаш разумевања за то, а не одмах да шаљеш у ћошак на кукуруз.
Anonymous Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Za predsednicu Demokratske omladine Beograda izabrana je Bojana Savić koja je istakla da je DS u gradu pokazala kako treba voditi Beograd, a da su omladinci pokazali kako se brine o najugroženijima. "Demokratska stranka je danas bezbrižna, jer ima nas", naglasila je Savić i ocenila da je ta partija "mnogo ispred ostalih stranaka u Srbiji".
MayDay Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Тја, ФБ кампање су нова ствар код нас. Млад је научиће. Ти си просветар, требало би да имаш разумевања за то, а не одмах да шаљеш у ћошак на кукуруз.Taj Mlad je stariji od mene.
Recommended Posts