yolo Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 A jbt, Marko pa nije tako. Nego pitas da li hocete da potpisete da podrzavate. I nije izjava a4 formata nego ime, prezime, kontakt i potpis na formularu KAO za peticiju.a cemu sluzi izjava podrske gradonacelniku? cime je on to ugrozen (sem dabovicevim pisanjem)? koju vrstu redovne predizborne aktivnosti vidis u tome?
Аврам Гојић Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 (edited) A jbt, Marko pa nije tako. Nego pitas da li hocete da potpisete da podrzavate. I nije izjava a4 formata nego ime, prezime, kontakt i potpis na formularu KAO za peticiju.edit: ne vazi. aj se ti uclani pa da je zajedno menjamo iznutra :)to je potpis da podrzavas vlast. aj da se ne zavaravamo. prvi ce penzioneri potpisati zato sto se to sada mora. potpisali su da nema Boga, onda su potpisali da je Slobo jaci od NATO, sada ce potpisati da Djilas radi dobro.a za DS: pa ja sam clan, nisam se isclanio zvanicno. jos sam i clan GSS, SPO i par drugih stranaka. potpisujem sve sto mi daju, sta fali.jeste, za svakog sa majndsetom vozaca golfa cvaj i korisnika viste.vista ga ti u usta, epl fetisisto (jbt kako je lako izazvati razdor izmedju eplovaca i drugih™. ja bih voleo epl, ali nemam para, pa se odlucujem za kockaste skalamerije sa bucnim kulerima) Edited October 23, 2011 by Marko M. Dabovic
radisa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 A jbt, Marko pa nije tako. Nego pitas da li hocete da potpisete da podrzavate. I nije izjava a4 formata nego ime, prezime, kontakt i potpis na formularu KAO za peticiju.edit: ne vazi. aj se ti uclani pa da je zajedno menjamo iznutra :)Hamlete, ozbiljno, čemu to služi?Pravite bazu sigurnih glasova? Ispitujete javnost? Mislim, ne vidim neku naročitu svrhu toga...
Kelt Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 (edited) Sve stranke to sad rade, meni pre neki dan zvonio SNS. Izgleda da hoće da uštede na sociološkim istraživanjima javnog mnjenja pa zaređali lično da evidentiraju. Štedi se, kriza. Edited October 23, 2011 by Kelt
Hamlet Strašni Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 to je potpis da podrzavas vlast. aj da se ne zavaravamo. prvi ce penzioneri potpisati zato sto se to sada mora. potpisali su da nema Boga, onda su potpisali da je Slobo jaci od NATO, sada ce potpisati da Djilas radi dobro.Ne zezaj, ovo je zemlja gde u novinama pisu da je predsednik drzave manijak kome savetinci privode mle decake. Vlast svi psuju na sav glas gde god mogu i sada je kao frka ljudima, boje se da ne potpisu. Ne kazem da toga uopste nema, ali to je na anegdotalnom nivou, pokoji promil. Oportunizma sigurno ima ali oportunizam nije strah. Ja sam ubedjen da skoro niko ne dozivljava ovo kao pritisak.
Hamlet Strašni Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Hamlete, ozbiljno, čemu to služi?Pravite bazu sigurnih glasova? Ispitujete javnost? Mislim, ne vidim neku naročitu svrhu toga... Ne zezaj, ovo je zemlja gde u novinama pisu da je predsednik drzave manijak kome savetinci privode mle decake. Vlast svi psuju na sav glas gde god mogu i sada je kao frka ljudima, boje se da ne potpisu. Ne kazem da toga uopste nema, ali to je na anegdotalnom nivou, pokoji promil. Oportunizma sigurno ima ali oportunizam nije strah. Ja sam ubedjen da skoro niko ne dozivljava ovo kao pritisak.Ne rade se tako istrazivanja, istrazivanja za stranke rade profesionalci. Skupljaju se kontakt podaci ljudi koji su ti naklonjeni da bi sa njima mogao direktno da komuniciras, recimo pismima ili smsom ili mejlovima. Zato im se i kaze kada ih se pita da li hoce da ostave kontakt da se to radi da bi ih se moglo obavestavati o aktivnostima. Ako nece da daju podatak, opet ok.
Hella Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Pitao sam se ko će prvi to reći, nadao sam se da ćeš biti ti, i nisi me izneverio ni čudovište nas neće izneveriti kada posle izbora izda glasače i poljubi tadićev prsten.a onda, još četiri godine: verige ↔ palije, verige ↔ palije, verige ↔ palije...
radisa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ne rade se tako istrazivanja, istrazivanja za stranke rade profesionalci. Skupljaju se kontakt podaci ljudi koji su ti naklonjeni da bi sa njima mogao direktno da komuniciras, recimo pismima ili smsom ili mejlovima. Zato im se i kaze kada ih se pita da li hoce da ostave kontakt da se to radi da bi ih se moglo obavestavati o aktivnostima. Ako nece da daju podatak, opet ok.Znam ja da istraživanja rade profesionalci, nego, mislim, kriza udarila, nema se, pa se štedi... :DNo, zaista ne vidim svrhu da kontaktiraš ubuduće nekog ko ti je već naklonjen... Taj će ti u 99% slučajeva i dalje biti naklonjen, a onih 1% nećeš zadržati slanjem emailova i pisama... Ne znam, meni deluje kao klasična srpska ujdurma, prikažimo da se nešto radi i prodrmajmo malo članstvo...
Kelt Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 (edited) Ovi iz SNS upisuju tipa "za nas", "za druge", "neopredeljen". Pardon me, ali meni to liči na prikupljanje podataka za istraživanje. I to još popisuju po stanovima, upisuje se broj, ulica, itd. Edited October 23, 2011 by Kelt
radisa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 (edited) Ovi iz SNS upisuju tipa "za nas", "za druge", "neopredeljen". Pardon me, ali meni to liči na prikupljanje podataka za istraživanje.Ovde sam već bliži Vasinoj paranoji, iskreno... DSovcu bi verovatno i smeo da kažem "goni se", za SNS-SRSovca, nisam baš siguran...Za takve stvari sam jako, jako paranoičan...Edit: Upisuju broj i ulicu, ime i prezime i pitaju te da li ćeš da glasaš za njih? Pa to ne da je pritisak, poznajući istoriju stranke, nego... '90, evo nas... Edited October 23, 2011 by radisa
Hamlet Strašni Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Sigurni gladovi nisu pridobijanje nego animiranje. I ovo sto radi sns je ocigledo isto.бај тапаток
Kelt Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ali zašto upisuju "neopredeljen" ili "za druge" (sa pitanjem "za koga ste") ? Jedno je da ubeležiš da je za tvoju stranku, a drugo su dodatni podaci... Ako nisam za njega, šta njega zanima za koga sam i sa kojim pravom mi postavlja to pitanje.
Hamlet Strašni Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Pa imaju pravo da te pitaju sta hoće, a ti ne moraš da odgovoris. Vetovatno ce neopredeljene isto da kontaktiraju sa nekom drugom pricomбај тапаток
Kelt Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 (edited) Jeste, a ako ne odgovorim onda sam "neopredeljen". Hteo ne hteo marikraju te, a čisto sumnjam da neko ne zbraja te podatke, što znači da jeste neka vrsta istraživanja. A jedno je vršiti anonimnu anketu, a drugo beležiti ime i adresu. Ako ću da budem u nečijoj arhivi za koga sam onda mogu na izborima i javno da glasam, ne mora iza paravana.Ovi su bili dovoljno glupi da naglas izgovaraju "staan brooj taj, neeeoopreedeeljeeen", tako da im nisam ni otvorio, ali sam saznao metod i - ne sviđa mi se.Sutra mogu Dveri da zaređaju po kućama ko je za gej paradu a ko protiv, a ko neće da se izjasni. Edited October 23, 2011 by Kelt
zorglub Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ne zezaj, ovo je zemlja gde u novinama pisu da je predsednik drzave manijak kome savetinci privode mle decake. E?
Recommended Posts