Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ma koje izdvajanje iz DS, nema šanse. Realnije je da preuzme dominaciju u stranci nakon što izgube vlast.

Posted
Ma koje izdvajanje iz DS, nema šanse. Realnije je da preuzme dominaciju u stranci nakon što izgube vlast.
A mo'š i tako. Ipak verujem da su feudilci u DS toliko isposvađani da postoji mogućnost da dođe do rascepa nakon sasvim izvesnog poraza na republičkom nivou koji može sprečiti samo neka baš jako mentolska eskapada čoveka sa mog avatara (ko i dalje vidi čudovište, neka pritisne F5).
Posted
ko i dalje vidi čudovište, neka pritisne F5
ja pritisnuo i opet vidim čudovište.
Posted
ja pritisnuo i opet vidim čudovište.
Pitao sam se ko će prvi to reći, nadao sam se da ćeš biti ti, i nisi me izneverio Hail.gif
Posted

Ja pritisnuo F5 i aktivirao Spotlight :( Šta da radim?

Posted
Ja pritisnuo F5 i aktivirao Spotlight :( Šta da radim?
kupi pravi kompjuter
Posted
kupi pravi kompjuter
reportovan si po vise osnova
Posted

Ne placa grad, naravno.Rade aktivisti, ne (nas) placa niko. Oni koji kazu da ne podrzavaju, nece biti kontaktirani u kampanji. Nema nikakve veze sa stranackim prepucavanjima, nego je jedostavno pred-predizborna aktivnost.

Posted

E, da uznemiravanje. Zvonio sam juce na 100+ vrata. Na gomili mi niko nije otvorio. Bilo ljudi koji nisu zainteresovani, bilo onih koji su protiv. Niko nista ruzno nije rekao, a nije da se za svojih 15+ godina raznih kapanja nisam naslusao psovki, pretnji i bio na ivici fizickih obracuna. Mi smo protiv, hvala izvinite na smetnji, dovidjenja, dovidjenja. Kraj oko zeleznicke stanice, znaci ne bas zuto uporiste.

Posted (edited)
Ne placa grad, naravno.Rade aktivisti, ne (nas) placa niko. Oni koji kazu da ne podrzavaju, nece biti kontaktirani u kampanji. Nema nikakve veze sa stranackim prepucavanjima, nego je jedostavno pred-predizborna aktivnost.
ako ljudi kazu "potpisite izjavu o tome da podrzavate gradonacelnika", cenim da ce jedno 30% potpisati zato sto misli da se sada tako mora. a ne cudi me da nisi imao probleme. ljudi u Beogradu vole Djilasa. takodje, znajuci manire prosecnog DS aktiviste, cenim da ti to ipak radis malo sofisticiranije.aj bre napusti tu stranku covece! pozovi sada ljude i reci im da vise neces i da odlazis iz stranke. jel vazi? Edited by Marko M. Dabovic
Posted (edited)

A jbt, Marko pa nije tako. Nego pitas da li hocete da potpisete da podrzavate. I nije izjava a4 formata nego ime, prezime, kontakt i potpis na formularu KAO za peticiju.edit: ne vazi. aj se ti uclani pa da je zajedno menjamo iznutra :)

Edited by Hamlet Strašni
Posted
:lol: pwn.
jeste, za svakog sa majndsetom vozaca golfa cvaj i korisnika viste.
Posted
aj bre napusti tu stranku covece! pozovi sada ljude i reci im da vise neces i da odlazis iz stranke. jel vazi?
ovo je nešto najslađe što sam pročitao u poslednje vreme wub.gif