Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Je l mozes da upises negde moj glas da je gradonacelnik picketina? Poslacu ti maticni broj na PM ako treba.
Ne, za to se obrati ovde wub.gif
ja se ovim ne bi hvalio ni na PPP.
bee.gif
Posted

ahahah priznaj da si ti lepio ove plakate "ko je pravi toma":)))

Posted

Nisam lepio plakate u ovom milenijumu

Posted
Potpisao je da podrzava politiku gradonacelnika. Moram da priznam da sam bio prijatno iznenadjen koliko mnogo ljudi je veoma pozitivno reagovalo.
izvini sto sam dosadna, al sad sam tek zainteresovana. da ga podrzava u cemu?! i cemu sluzi ta podrska? jesu to neka stranacka razracunavanja, a anketiraju se slucajni prolaznici?! il ce se i van stranke za 10 dana on kurciti da je trista iljada gradjana potpisalo da podrzava mejora (u cemu? homofobiji? rasizmu? tajkunizmu? tajfunizmu?) ko placa anketiranje?
Posted (edited)
Potpisao je da podrzava politiku gradonacelnika. Moram da priznam da sam bio prijatno iznenadjen koliko mnogo ljudi je veoma pozitivno reagovalo.
1. jel to placa DS ili grad?2. ako grad placa, pod koju se to budzetsku stavku vodi?3. cemu to sluzi tacno? ja sam mislio da se te stvari resavaju na izborima?4. da li je moguce da ste vi toliko izgubili kompas da ne razumete koliko su ovakve akcije nenormalne? izjave o podrsci politici gradonacelnika? uznemiratave ljude vikendom u njihovim domovima da bi Djilas pokazao svojim stranackim kolegama da dobro radi u lokalu? pa jebote imate li vi neku meru i granicu u bezobrazluku?5. ko ce voditi evidenciju o gradjanima koji su odbili da podrze Djilasa i sta se tacno namerava sa podacima o nelojalnim gradjanima?toliko sam se sada iznervirao da bih bacio monitor preko stola. ako mi dodje taj anketar, zadrzavam ga do dolaska policije. ako cujem jos jednu ili dve ovakve stvari, glasacu za SNS, jebes mi sve. i am this close. Edited by Marko M. Dabovic
Posted (edited)

Ovo sve što se dešava ovih dana, kao da je usklađeno sa spektaklom o 90im... Jel' se neko seća aktivista JULa/SPSa koji su slične stvari radili, doduše, uglavnom u izbornoj kampanji, što možda i ima nekog smisla... Ovako, bez izbora još nije niko radio...Šta smo imali ovih dana, a bogami i u periodu od 90-99:Balvani, CheckPritisci iz Nemačke i ostalih sili, CheckBezvlašće na uluci, ubistva, pljačke, CheckPolicijske brutalnosti, CheckBezmuda opozicija, CheckBahati ministri, lopovi, CheckRast nacionalizma podržan od struktura vlasti(Dveri(2011)=SRS(1992)), Check Finansijska kriza, not check (ali će da bude)Predsednik koji ima većinsku podršku, a ne radi ništa pametno, CheckOslanjanje na Rusiju, CheckIma samo jedna razlika, nema rata(još), doduše nije ga bilo, zvanično ni 90ih... Ali, hajde da kažemo da nema mobilizacije...Dako da, jebem ti "povratak u 90e"...Edit: Da neko ne prebaci, živi se sada bolje nego 1993, ali ćemo tek da dočekamo 2013... Živelo se i 1990 lepo, zar ne?

Edited by radisa
Posted (edited)

@dabovice sad su se usrali, garant! :o

Edited by gazza1
Posted (edited)
@dabovice sad su se usrali, garant! :o
da, siguran sam laugh.gif ma znam ja da ce oni sedeti na vlasti jos 20 godina u Beogradu sa ovakvom politikom (ugadjanje malogradjanskom zlu gde god da ga vidis), ali mi je skaredno da neko moze da najnormalnije kaze da ucestvuje u "potpisivanju izjava podrske gradonacelniku" i da misli da ce to proci tek tako, kao chit chat. missim nije to sad neki ratni zlocin, radjene su i gore stvari, ali daj da ne pricamo o tome kao o normalnoj politickoj praksi. Edited by Marko M. Dabovic
Posted
Finansijska kriza, not check
Чек, чек... :unsure:
Posted
da, siguran sam laugh.gif ma znam ja da ce oni sedeti na vlasti jos 20 godina u Beogradu sa ovakvom politikom (ugadjanje malogradjanskom zlu gde god da ga vidis), ali mi je skaredno da neko moze da najnormalnije kaze da ucestvuje u "potpisivanju izjava podrske gradonacelniku" i da misli da ce to proci tek tako, kao chit chat. missim nije to sad neki ratni zlocin, radjene su i gore stvari, ali daj da ne pricamo o tome kao o normalnoj politickoj praksi.
ja uopste nisam siguran da ce u beogradu sedeti na vlasti jos 20 godina, ako ne bude masne kradje. sve ce to ici u jednom velikom paketu.
Posted
ja uopste nisam siguran da ce u beogradu sedeti na vlasti jos 20 godina, ako ne bude masne kradje. sve ce to ici u jednom velikom paketu.
Pazi kada bih bio u prilici da se kladim na to kako ce izgledati politicka buducnost Srbije, stavio bih neke sitne (ne krupne) pare na sledece: DS puca na republickom nivou, SNS formira koaliciju sa PUPS i manjinama i formira vladu. Sa druge strane, Djilas u Beogradu bez ikakvih problema ostaje na vlasti, i, po potrebi, sa svojim kadrom izdvaja se iz DS, formirajuci novu stranku koja najostrije osudjuje klijentizam i korumpiranost staaaare DS, privlaceci, da parafraziram Hellu, stocni fond sa pamcenjem ribice.