Lezilebovich Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Niko ne govori da 1 Car dolazi i valjda upravo djuska ...Where the Hell is Matt in Belgrade!Time 20 October · 16:30 - 18:00
Joe D Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Niko ne govori da 1 Car dolazi i valjda upravo djuska ...Where the Hell is Matt in Belgrade!Time 20 October · 16:30 - 18:00Bio ja, snimano kod pobednika.
cmrlj Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 u principu, problem neodlaska romske dece u školu, prosjačenje, tumaranje sa kesama lepka, pranje šoferšajbni i prostitucije postoji. vidljiv je svakodnevno u celom gradu. taj problem treba da se reši. očekivanje da će vremenom, edukacijom, poboljšanjem uslova života.... da bude rešen nije dalo rezultat. samo me podseti kad je bila ta edukacija i to poboljsanje uslova zivota, nikako da se setim.
Hamlet Strašni Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 danas pročitah dva letka, zalepljena na ulaz u zgradu br 7. u mojoj uluci.jedno je rešenje opštinskog komunalnog inspektora da, pošto je zgrada u vlasništvu stanara, skupština stanara organizuje i očisti fasadu od grafita. pod pretnjom da će, ako to ne urade, oopština angažuje nekoga na račun stanara. bacilo me u razmišljanje: gde nađoše tu zgradu (nema tu puno grafita) pored svih mogućih javnih, poslovnih....... zgrada u opštini? kako uopšte zamišljaju izvršenje tako nečeg od strane stanara? kako misle da stanarima naplate tuđi rad? i, štošta drugo.Beko ih je prijavio, najverovatnije. Po mojim saznanjima, opstinski komunalni inspektor je doneo nekoliko resenja kojim se opstini nalaze da u zgradama u kojima ima poslovni prostor, ocisti fasade od grafita.Inace torijski to vrolo jednostvno ide. Tuze se svi vlasnici stanova da plate svoj deo ciscenja zgrade po racunu. U praksi to se naravno nece desiti... A izvrsenje od strane stanara jos jednostavnije. Organizuju skupstinu zgrade, skupe pare pa ili prekrece fasadu ili angazuju firmu koja je cisti smrkom
đorđe geprat Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 samo me podseti kad je bila ta edukacija i to poboljsanje uslova zivota, nikako da se setim.što se poboljšanja uslova života tiče pa, i ti kontejneri su nešto. u praksi, naći ćeš đubrište i ruinirano sve i svašta oko "kontejnerskog naselja. bilo je i edukacije o upisivanju u matične knjige, pohađanje škole. ima rezultata ali, manje od onog što je neophodno. neophodno je i da reakcija na "ciganče" koje tumara bude ista kao i na "belo" dete. no, to je pitanje predrasuda, da ne kažem rasizma u nama.
yolo Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 taj djflip je poznati buljas i pozdravljam njegovo malteritranje od strane organa bezbednosti, nikad nije umeo da umiksuje bit na bit kao pravi muskarac
cmrlj Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 što se poboljšanja uslova života tiče pa, i ti kontejneri su nešto. u praksi, naći ćeš đubrište i ruinirano sve i svašta oko "kontejnerskog naselja. bilo je i edukacije o upisivanju u matične knjige, pohađanje škole. ima rezultata ali, manje od onog što je neophodno. neophodno je i da reakcija na "ciganče" koje tumara bude ista kao i na "belo" dete. no, to je pitanje predrasuda, da ne kažem rasizma u nama.to ocekivanje da ce s vremenom i poboljsanim uslovima i edukacijom stici rezultati se odnosilo na djilasove mere?! Ahahahah :Dkad smo kod rasizma u nama, nisam sigurna da bi ti kontejner za belo dete bio isto nesto i da bi instrukcije za upisivanje u maticne knjige za belce nazivao obrazovanjem. ja ne bih.
copkillah Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 GREŠKA U SISTEMU Prizrenska ulica. Gradonačelnik oštrog stava i namrštenog lica čeka građanina koji je neodgovorno ostavio svoj automobil uz ivičnjak. Filipu je to zabavno iz više razloga te moli Borisa da na kratko zastanu kako bi ispratili scenu. Sve se dešava sa druge strane ulice, velika je buka, pa kao i nekolicina drugih zainteresovanih prolaznika, i njih dvojica samo iz histerične gestikulacije gradonačelnika zaključuju o čemu se radi. Grdnja traje par sekundi, Filip pokušava da snimi scenu kamera-telefonom, ali kasno. Od cele situacije, zabeležio je samo odvažan hod visokog funkcionera u pratnji obezbeđenja nazad do svog automobila.Tek što je spustio pogled prema telefonu kako bi proverio zapis, nepoznati čovek mu je prišao i odsečnim tonom bez pozdrava rekao ‘obriši to, obriši tu fotografiju’.- Zašto bih uradio to?Bez odgovora na pitanje, čovek je izvadio značku i samo izgovorio ‘policija’.- Pa?- Zabranjeno je fotografisanje.- Ovo je javno mesto, ja sam samo snimao zgradu i saobraćaj. Ne vidim znak koji brani fotografisanje.Tu se desila greška u sistemu.Policajac u civilu to nije očekivao.- Ne raspravljaj se, to što radiš je krivično delo. Pođi sa mnom.Filip prati službeno lice do džipa. Drugi automobil u koji je ušao gradonačelnik na znak kolege odlazi.- Daj mi ličnu kartu.- Izvolite. Mogu li da znam zašto ste me doveli ovde i legitimisali?- Uradio si krivično delo… Neovlašćeno fotografisanje… fotografisanje štićene ličnosti.- Zaista? I šta sad?- Ništa, stići će ti krivična prijava na adresu… sem ukoliko ne obrišeš fotografiju.- Haha, okej, pošaljite mi je, neću da obrišem fotografiju.Službenik na prednjem sedištu je prepisivao podatke sa lične karte u blok, iako se videlo da to nevoljno radi jer nije realno da će ga teretiti po tom osnovu.- Da li mogu da dobijem potvrdu od vas da ste me legitimisali i zbog čega ste uradili to?- Takve potvrde se ne izdaju.- U redu, mogu li ja vas da legitimišem?- Dečko, mi smo policija. Moramo da krenemo sad.Filipa je uzbudilo to što je znao da su po odlasku imali nekoliko neprijatnih trenutaka u džipu. Prepad nije uspeo. Prestupnik je odgovarao na pitanja i postavljao svoja. Nije se povinovao, a niti će ga krivično goniti. Službenici su se osećali poraženo, i bili poraženi. A možda bi to samo Filip voleo.
darling Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 (edited) kad smo vec kod gradoncelnika, da l neko zna da l po zgradama idu anketari koji pitaju kako ste zadovoljni gradonacelnikom?starog oca danas savatali na stepenistu, on polugluv, poluslep, polulud, nesto istandrljao, potpisao! i evo ga u paranoji da ko zna sta je to bilo. je l se to jos nekom desilo danas ili ovih dana?zvala sam ds, al oni subotom posle podne odmaraju. Edited October 22, 2011 by darling
Hamlet Strašni Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Чуј десило се. Ја то данас радио у рано послеподне. Дакле, одговор је да.
Joe D Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 (edited) Bili kod mene neki dan. To jest bio, jedan lik ide i skuplja. NIje pitao kako sam zadovoljan, vec da li zelim da dam potpis za podrsku Draganu Djilasu. Nisam ga nista propitivao, ali mislim da nije ispred stranke.edit: lose mislim, ocigledno <_< . Edited October 22, 2011 by Joe D
darling Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 ok. kakvu je pricu iskonsturisao posle i u kakvu je paranoju upao, necu da prepricavam a sta je tacno potpisao? da znam da ga sutra obradujem i da ga zjbvm.
Hamlet Strašni Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Potpisao je da podrzava politiku gradonacelnika. Moram da priznam da sam bio prijatno iznenadjen koliko mnogo ljudi je veoma pozitivno reagovalo.
Gonzo Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 (edited) Moram da priznam da sam bio prijatno iznenadjen koliko mnogo ljudi je veoma pozitivno reagovalo. što iznenađen? jebe cigane i pedere, u srbiji nebo mu je granica. a očigledno i on to shvata i ozbiljno gradi image i komunicira s biraštvom. složiću se s vasom, žutom predviđam blistavu karijeru, ima taj da zameni bbta. Edited October 22, 2011 by Gonzo
yolo Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Potpisao je da podrzava politiku gradonacelnika. Moram da priznam da sam bio prijatno iznenadjen koliko mnogo ljudi je veoma pozitivno reagovalo.ja se ovim ne bi hvalio ni na PPP.
Recommended Posts