Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Otišao danas u perionicu / vulkanizersku radnju u kraju, u koju odlazim godinama.Vlasnik radnje je odlučio da svakome ko kupi gume u toj radnji pokloni knjigu, sa posebnom posvetom:SDC18882.JPGSDC18881.JPGRadnja je na Labudovom brdu, kod okretnice autobusa 23, 53, 89, 521Ukoliko neko ode, može još i mali dodatni popust da dobije ako se pozove na moje ime (PM)
Posted (edited)

Koja je fora sa ovim isključivanjem centralnog grejanja u gajbama već u 22:00? Malopre sam proverio - ladni radijatori jbg. I sad malo sviram džitru, malo duvam u šake. Zar Đil nadležne gradske strukture ne kapiraju da građanima treba toplota i nakon 22:00?

Edited by Willow
Posted
Koja je fora sa ovim isključivanjem centralnog grejanja u gajbama već u 22:00? Malopre sam proverio - ladni radijatori jbg. I sad malo sviram džitru, malo duvam u šake. Zar Đil nadležne gradske strukture ne kapiraju da građanima treba toplota i nakon 22:00?
Podmukla kampanja za povecanje nataliteta.
Posted
Iskljucivanje grejanja uvece je koliko se meni cini bila politika oduvek. Nazalost, jerbo meni grejanje treba dok spavam ne dok sam budan.
Posted
i nemoš ni alkohola kupiti da se zgreješ u to vreme :(
Posted (edited)

Isključivanje grejanja uveče je bilo oduvek, međutim, kod mene se od početka grejne sezone, pojavilo i novo pravilo, tj, rano ujutru, između 7 i 8 sati , zagreju radijatore, a onda već oko 8:30 isključe grejanje. Ne bih imala ništa protiv da je napolju temperatura preko 15 stepeni, ali jutros je samo 1, a i vikend je pa smo prepodne kod kuće. Probali smo da dobijemo Elektrane, ali samo zvoni, niko se ne javlja. Valjda je i njima vikend. <_<

Edited by Arkadija
Posted

Kod mene raducka grejanje ceo dan al ne znam dal je do mene ili do slabog grejanja tek nikako da se zagrejem mater im angry.gif

Posted

Izgleda da nije ista "politika grejanja" u svim toplanama. Kod mene kuci su radijatori topli do 11, posle toga mlaki, ne znam kad se skroz ohlade, ali znam da ujutru oko 8 vec budu topli.

Posted

Jel gledao neko Djilasovovo gostovanje romskim kontejnerima ? Sve u imperativu, kao kralj prema slugama. "jel jasno, jel jasno ?" "dok ja pričam vi ćutite" "ako ne odu u školu socijalno će vam uzeti decu i vi ćete biti izbačeni". Naravno, sve propraćeno odgovarajućim vestima.

Posted

u principu, problem neodlaska romske dece u školu, prosjačenje, tumaranje sa kesama lepka, pranje šoferšajbni i prostitucije postoji. vidljiv je svakodnevno u celom gradu. taj problem treba da se reši. očekivanje da će vremenom, edukacijom, poboljšanjem uslova života.... da bude rešen nije dalo rezultat. zarad te dece jeste potrebno da se krene drukčije. jasno, to treba da rade nadležne službe grada a ne da gradonačelnik izvodi predstavu pred kamerama.

Posted (edited)

Izvodi je i Sarkozy u Francuskoj (mislim predstavu).Taj problem nije samo prisutan u Srbiji nego je prisutan i u Francuskoj (u manjim razmjerama).

Edited by borris_
Posted

danas pročitah dva letka, zalepljena na ulaz u zgradu br 7. u mojoj uluci.jedno je rešenje opštinskog komunalnog inspektora da, pošto je zgrada u vlasništvu stanara, skupština stanara organizuje i očisti fasadu od grafita. pod pretnjom da će, ako to ne urade, oopština angažuje nekoga na račun stanara. bacilo me u razmišljanje: gde nađoše tu zgradu (nema tu puno grafita) pored svih mogućih javnih, poslovnih....... zgrada u opštini? kako uopšte zamišljaju izvršenje tako nečeg od strane stanara? kako misle da stanarima naplate tuđi rad? i, štošta drugo.drugo je poziv "svim penzionerima koji nisu članovi PUPS a žele povišicu penzije da pod hitno dođu sutra, u sredu u mesnu zajednicu sa ličnom kartom." u potpisu: podpredsednik opštinskog PUPSa.razmišljam da odem da vidim očem se radi no, plašim se da onda upadam u davilicu s njihove strane. zna se da o PUPSu mislim sve najgore. opet, izgleda da će samo članovi PUPSa da dobiju povišicu, želim je i ja, bar 10000 preko sadašnje.bez zezanja, ova država je poludela na svim nivoima. ja sam mislio da su ludaje dohvatile samo andrićev venac, nemanjinu i parlament no, izgleda da se širi.

Posted (edited)

Sa tvitera:

@djflip: napravio sam fotografiju u Prizrenskoj ulici na kojoj je slučajno Dragan Đilas i priveli su me jer nisam hteo da je obrišem.
^_^Može da se fotka, al u svoja 4 zida. Edited by henrik larsson
Posted
Sa tvitera:@djflip: napravio sam fotografiju u Prizrenskoj ulici na kojoj je slučajno Dragan Đilas i priveli su me jer nisam hteo da je obrišem.
Eh sada...Ti znas da je slucajno ali oni ne znaju.Predlozili su ti vansudsko poravnanje tako sto ces obrisati fotografiju i uslikati sebi novu.Posto je lepota u oku posmatraca i ti taj momenat ne mozes vise da ponovis, odlucio si da ovaj foto sesn zavrsi na sudu.Tamo ces lepo dokazati da si ga slucajno uslikao a ne sa nekom zlom namerom i dobiti odstetu.Kao u svakoj civilizovanoj, pravnoj drzavi.