Matilda Ivancic Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 ovo zdanje ko rada djuricin, ne menja se zadnjih trideset godina
gospa buba Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 imam utisak da je kod nas propadanje optereceno nekom uzasnom namerom da se propadne josh vishe nego shto fizika diktira sama po sebi prodjosmo malopre pored rushevine biblioteke na kosanchicu. rushevina stara 80 godina, rushevina se uzgaja, besmislena i neobelezena, sluzi samo periodichno za ijao shta su nam uradili, nakon chega se niko nash ceo vek nije pretrgao ni tablu da okachi, a ne koncepte holograme materine, ako ti vec toliko stalo da ti stoji krsh mozda da vidimo makar angela merkel da donese tablu i okachi sent from bubamoto
Filozof manijak Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 8 minutes ago, Matilda Ivancic said: ovo zdanje ko rada djuricin, ne menja se zadnjih trideset godina Ovo zdanje kao dae je izašlo iz noćne more Tarkovskog, scenografija za film Stalker.
đorđe geprat Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 ovo je zaista za snimanje filmov sa pucačinom, tabačinom i raznim mučilištima. i padanjem s visine
slepa živana Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 previše ste gledali televiziju probe bendove, pank koncerti, izložbe, ateljei, performansi, berze ploča... kao stvoreno.
Arkadija Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 To je mesto samo za post apokalipsu, nikakva kultura, ploče, koncerti. Treba ljudi da izginu po onim rupama. Uostalom, noću bi me bio strah i da prođem blizu.
Frank Pembleton Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Auuu evo Vesić priča kako je sve što je urađeno u BG i trg republike i sveee, posledica genijalnosti BnV...I metro! .... Shiit has hit the fan!
đorđe geprat Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 2 hours ago, slepa živana said: previše ste gledali televiziju probe bendove, pank koncerti, izložbe, ateljei, performansi, berze ploča... kao stvoreno. a čuj,možda kada se uredi ulažući milione € u objekat. a to je nikad ako je kultura u pitanju. to će, na kraju balade da se sruši i da arapima za "beograd na vodi 2". ovako, u viđenom stanju samo da se iznajmi nekim amerima za Š produkciju tabačina i ostalog.
Anonymous Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 10 hours ago, morgana said: Hvala, @beta kentauri, super su fotografije! Impresivna je unutrasnjost i impresivno je koliko je propala. Kaže mi drug iz muzeja nauke i tehnike da je vlaga tu teško rešiv problem, tj. rešiv je ali da se ulupaju veoma ozbiljne pare.
Milosh76 Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 13 hours ago, Anonymous said: Kaže mi drug iz muzeja nauke i tehnike da je vlaga tu teško rešiv problem Sruse, naprave zgradurinu od 8 spratova, moderno, dojaja, a Muzeju daju neku drugu lokaciju... I resen problem vlage
gospa buba Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Kaže mi drug iz muzeja nauke i tehnike da je vlaga tu teško rešiv problem, tj. rešiv je ali da se ulupaju veoma ozbiljne pare.ajde bogati par nedelja i osushice se. radikali su to sent from bubamoto
đorđe geprat Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 (edited) 2 hours ago, Milosh76 said: Sruse, naprave zgradurine od 18 spratova, moderno, do jaja, a Muzeju daju neku drugu lokaciju ... I resen problem vlage1 opravio Edited September 30, 2020 by djordje geprat 1
morgana Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 17 hours ago, Anonymous said: Kaže mi drug iz muzeja nauke i tehnike da je vlaga tu teško rešiv problem, tj. rešiv je ali da se ulupaju veoma ozbiljne pare. okrecice se
Recommended Posts