Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Biće promenjeni nazivi ulica Porečka, Hvarska, Hrvatska, Splitska, Podravska, Bjelovarska, Šibenička, Ljubljanska, Bledska, Bosanska, Mariborska, Celjska, Lopudska, Murska, Zenička.

Tako će Zagorska ulica u Zemunu postati Ulica Blagoja Jovovića, po imenu atentatora na ustaškog vođu Antu Pavelića.

Bold 1 - Ovu mogu i da ostave, samo da dodaju jedno R.

Bold 2 - Gresan sam ali mi se dopada ovo.

Posted

Inače gorući problem ovoga grada, da li će se ulica zvati ovako ili onako. A pošto su prethodni već izbrisali komuniste, ovi mogu i toponime iz mrske sfrjot.

Valjda će ih u sabirnom centru dočekati Sava Kovačević ili Alija Alijagić sa ekipom da ih maltretiraju do kraja vremena.

Posted

A bas sam bio ponosan na to što nismo menjali imena ulicama :(

Posted

Pa nismo svim... Ostala je zadarska u centru centra na primer, zar ne? 

Posted

Ne kontam bas sta je problem

Postoji zagrebačka, osijecka, a zadarska je tek prošle godine promenila ime. 

Posted

Zadarska i Zagrebčka su opstajale dosta dugo, ali su ih naprednjaci ukinuli u prethodnom naletu

ostala je Osiječka na Banovom brdu

Posted

Kakva dziberska i jos dziberskije obrazlozena inicijativa. 

Posted
1 hour ago, namenski said:

Šta će sa Srebreničkom? 

i jos nam se nabila u staro jezgro grada.

daj tu neku veliku trnovu ili veliku drenovu ako vec treba da ima tezinu. pa imamo mi sela i varosica koliko hoces. najlakse je baciti sve niz rijeku i poci u drugi svijet.

Posted
EdwktCqWoAAcWMd?format=jpg&name=large 

Na ulicama Beograda od ponedeljka će se naći specijalna terenska vozila komunalne milicije opremljena najsavremenijim sistemom „Sokolovo oko“, koji će vršiti 24-satni nadzor, fotografisati i automatski prijavljivati bahate vozače koji se nesavesno parkiraju u žutim trakama, na pešačkim prelazima, autobuskim stajalištima, tramvajskim šinama, trotoarima i u ulazima zgrada

Posted
5 hours ago, Lezilebovich said:

Ne kontam bas sta je problem

Postoji zagrebačka, osijecka, a zadarska je tek prošle godine promenila ime. 

postoji porečka