Jump to content

Beograd

Featured Replies

Biće promenjeni nazivi ulica Porečka, Hvarska, Hrvatska, Splitska, Podravska, Bjelovarska, Šibenička, Ljubljanska, Bledska, Bosanska, Mariborska, Celjska, Lopudska, Murska, Zenička.

Tako će Zagorska ulica u Zemunu postati Ulica Blagoja Jovovića, po imenu atentatora na ustaškog vođu Antu Pavelića.

Bold 1 - Ovu mogu i da ostave, samo da dodaju jedno R.

Bold 2 - Gresan sam ali mi se dopada ovo.

Inače gorući problem ovoga grada, da li će se ulica zvati ovako ili onako. A pošto su prethodni već izbrisali komuniste, ovi mogu i toponime iz mrske sfrjot.

Valjda će ih u sabirnom centru dočekati Sava Kovačević ili Alija Alijagić sa ekipom da ih maltretiraju do kraja vremena.

Pravda za Aliju.

A bas sam bio ponosan na to što nismo menjali imena ulicama :(

@LezilebovichCome again? Ko nije menjao?

Pa nismo svim... Ostala je zadarska u centru centra na primer, zar ne? 

Ne kontam bas sta je problem

Postoji zagrebačka, osijecka, a zadarska je tek prošle godine promenila ime. 

Ne postoji Zagrebačka.

Zadarska i Zagrebčka su opstajale dosta dugo, ali su ih naprednjaci ukinuli u prethodnom naletu

ostala je Osiječka na Banovom brdu

Šta će sa Srebreničkom? 

Kakva dziberska i jos dziberskije obrazlozena inicijativa. 

1 hour ago, namenski said:

Šta će sa Srebreničkom? 

i jos nam se nabila u staro jezgro grada.

daj tu neku veliku trnovu ili veliku drenovu ako vec treba da ima tezinu. pa imamo mi sela i varosica koliko hoces. najlakse je baciti sve niz rijeku i poci u drugi svijet.

EdwktCqWoAAcWMd?format=jpg&name=large 

Na ulicama Beograda od ponedeljka će se naći specijalna terenska vozila komunalne milicije opremljena najsavremenijim sistemom „Sokolovo oko“, koji će vršiti 24-satni nadzor, fotografisati i automatski prijavljivati bahate vozače koji se nesavesno parkiraju u žutim trakama, na pešačkim prelazima, autobuskim stajalištima, tramvajskim šinama, trotoarima i u ulazima zgrada

5 hours ago, Lezilebovich said:

Ne kontam bas sta je problem

Postoji zagrebačka, osijecka, a zadarska je tek prošle godine promenila ime. 

postoji porečka