ragasto Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 Idu nam izbori U Beogradu je danas potpisan komercijalni ugovor za izradu studije izvodljivosti za izgradnju beogradskog metroa.
Jumanji Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 Malo i (pre)lepih primera i vesti.Svaka cast za ljude iz 156 stanova u Bulevaru despota Stefana 68b, sta su sve napravili i sta sve rade [emoji173]U tvitu imate reportazu. 1
Frank Pembleton Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 https://www.gradnja.rs/izmena-pdr-kosancicev-venac-planNema Sartra – nema ni Monmartra: Kako će izgledati Kosančićev venac.... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 a dobro. meni i smeshno. mogli su i da gletuju, shta znam, lepe plochice, stave rasvetu i da peva. razbiju. odnesu. prodaju. mislim, jebiga 1
Frank Pembleton Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Znači cepaš mermer farbom poludisperzijom! .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 cepash. ne znash za drugo. laser za chishcenje kulturnog nasledja kod nas ima jedva jedan. a liku koji ume da rukuje su se mislim zahvalili josh onomad. ko da je anesteziolog sent from bubamoto
Arkadija Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 (edited) Zar se ne sećate onog pokušaja od prošle godine da ofarbaju crvenom bojom krst na Crvenom krstu? I kad neko pomisli, naučili su na tom primeru, ne, oni opet. Edited July 23, 2020 by Arkadija
kud u maglu Simoviću Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 meni ostali prozori otvoreni sad mi je na gajbi ko na hipodromu
Malvo Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Iz kog razloga vec mesecima ne radi banana kod Ade? Vidim da prolaze putnicki automobili, ali sirotilja neka se vucara po petlji na Djilasovom mostu dok stigne do Brda.
gospa buba Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Iz kog razloga vec mesecima ne radi banana kod Ade? Vidim da prolaze putnicki automobili, ali sirotilja neka se vucara po petlji na Djilasovom mostu dok stigne do Brda.shta je banana? ovo smrdi za medalju. ja moradoh peshke u blokove, jedinstveno iskustvo sent from bubamoto
Recommended Posts