slepa živana Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Moje rane junacke kazu da su okasneli.il je to il matador lažucka.
matador Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Dobro, nisu bas zaprasivali kako treba ali to su ionako zastareli oblici borbe protiv ovih malenih napasnikaSada se sprema ozbiljnija kampanja...
slepa živana Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Dobro, nisu bas zaprasivali kako treba ali to su ionako zastareli oblici borbe protiv ovih malenih napasnikaSada se sprema ozbiljnija kampanja...da ne radiš ti na studiju b? <_<
matador Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 da ne radiš ti na studiju b? <_<Sto? Mislis da ovi saobracajni znaci nece pomoci?
MarlaSinger Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Mene su ujela dva komarca za unutrasnjost desne butkice . Smrt komarcima! Kad me ujede komarac kao da me ujeo krokodil. Boli, otekne , pocrveni , bude vruce :(
slepa živana Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 (edited) Sto? Mislis da ovi saobracajni znaci nece pomoci? pre dva dana su javili na vestima, počinje zaprašivanje... večeras su javili, nastavlja se...pa mislim, možda zaprašuju gluvu sobu, a ti tamo, pa potvrđuješ... šta ga znam. Edited August 14, 2011 by slepa živana
matador Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 pre dva dana su javili na vestima, počinje zaprašivanje... večeras su javili, nastavlja se...pa mislim, možda zaprašuju gluvu sobu, a ti tamo, pa potvrđuješ... šta ga znam.Ne mogu u isto vreme da budem u gluvoj sobi i na ppp-u.Samo prenosim informaciju da ce poceti borbu protiv malenih napasnika saobracajnim znacima.
yolo Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Mene su ujela dva komarca za unutrasnjost desne butkice . Smrt komarcima! Kad me ujede komarac kao da me ujeo krokodil. Boli, otekne , pocrveni , bude vruce :(zamisli kako je tek krokodilu kad ga ti ujedes
Anonymous Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 jesu prskali komarce danas?Prethodne večeri nije moglo da se diše kod 25-tog maja od nekog sranja protiv komaraca, koje su ispustili sa zemlje.
matador Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Mene su ujela dva komarca za unutrasnjost desne butkice . Smrt komarcima!
paculla Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 da li se meni ucinilo, ili na par mesta u gradu ima poster za novu planetu majmuna sa genexom u pozadini? zelim tu sliku.....
Recommended Posts