Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Trebalo je krenes preko vode do slobode.

Posted
Moje rane junacke kazu da su okasneli.
il je to il matador lažucka.
Posted

Dobro, nisu bas zaprasivali kako treba ali to su ionako zastareli oblici borbe protiv ovih malenih napasnikaSada se sprema ozbiljnija kampanja...post-5135-13133527641266.jpeg

Posted
Dobro, nisu bas zaprasivali kako treba ali to su ionako zastareli oblici borbe protiv ovih malenih napasnikaSada se sprema ozbiljnija kampanja...
da ne radiš ti na studiju b? <_<
Posted
da ne radiš ti na studiju b? <_<
Sto? Mislis da ovi saobracajni znaci nece pomoci?
Posted

Mene su ujela dva komarca za unutrasnjost desne butkice angry.gif . Smrt komarcima! Kad me ujede komarac kao da me ujeo krokodil. Boli, otekne , pocrveni , bude vruce :(

Posted (edited)
Sto? Mislis da ovi saobracajni znaci nece pomoci?
pre dva dana su javili na vestima, počinje zaprašivanje... večeras su javili, nastavlja se...pa mislim, možda zaprašuju gluvu sobu, a ti tamo, pa potvrđuješ... šta ga znam. Edited by slepa živana
Posted
pre dva dana su javili na vestima, počinje zaprašivanje... večeras su javili, nastavlja se...pa mislim, možda zaprašuju gluvu sobu, a ti tamo, pa potvrđuješ... šta ga znam.
Ne mogu u isto vreme da budem u gluvoj sobi i na ppp-u.Samo prenosim informaciju da ce poceti borbu protiv malenih napasnika saobracajnim znacima.
Posted
Mene su ujela dva komarca za unutrasnjost desne butkice angry.gif . Smrt komarcima! Kad me ujede komarac kao da me ujeo krokodil. Boli, otekne , pocrveni , bude vruce :(
zamisli kako je tek krokodilu kad ga ti ujedes
Posted
jesu prskali komarce danas?
Prethodne večeri nije moglo da se diše kod 25-tog maja od nekog sranja protiv komaraca, koje su ispustili sa zemlje.
Posted
Mene su ujela dva komarca za unutrasnjost desne butkice angry.gif . Smrt komarcima!
:wub:
Posted

da li se meni ucinilo, ili na par mesta u gradu ima poster za novu planetu majmuna sa genexom u pozadini? zelim tu sliku.....