kud u maglu Simoviću Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 ja samo znam da je tu kucu kupio Boris Vukobrat, a dal` ce mu biti gajba ili neki hotelcic u to vec nisam upucen <_<
darling Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 ja samo znam da je tu kucu kupio Boris Vukobrat, a dal` ce mu biti gajba ili neki hotelcic u to vec nisam upucen <_<spejs satl...
Alphons Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 ovo bih i ja voleo da znam... ima jedna kafana sa, čini mi se, dobrom 'ladovinom. mislim da je u siminoj, ali joj ne znam ime. moguće da se zove univerzitet turs ili su u zgradi pored prostorije univerzitet tursa (šta god to bilo) ... to je dvoriste crvenog krsta?jašta. Ali mi ne deluje kao neka ladovina. Unutra je odlično, ima i forumaša u helankama i sve....Ima neki fensi kafić u ladovini pri vrhu Kralja Petra
Hella Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 (edited) Otvoren deo Gazele dan pre rokaIzvor: Tanjug nedelja 17.07.2011 | 19:54Beograd -- Radovi na asfaltiranju strane "Gazele" na pravcu Šid - Niš završeni su 24 sata pre roka i ta deonica biće puštena u saobraćaj sutra u četiri sati ujutro. BRAVO za Djilasa!(bezimena, 17. jul 2011 20:19)homo sapiensi (+14) sns crkotine (-13) Edited July 17, 2011 by Hella
Hella Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Đilas uputio saučešće NorvežanimaBEOGRAD 23. 07. 2011 BetaGradonačelnik Beograda Dragan Đilas uputio je danas telegram saučešća gradonačelniku Osla Fabijanu Stangu povodom tragičnih događaja u Norveškoj u kojima je poginulo više od 90 ljudi"Poštovani gradonačelniče Stang, primite izraze mog najdubljeg saučešća zbog bezumnog terorističkog napada koji je mnoge porodice u Oslu i Norveškoj zavio u crno", napisao je Đilas u telegramu saučešća upućenom gradonačelniku Osla Fabianu Stangu.Đilas je u telegramu saučešća napisao i da Beograđani dele tugu sa porodicama žrtava ove velike tragedije."Nadamo se da se ništa slično više nikada neće dogoditi", poručio je gradonačelnik Beograda.
bergasa19 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Sta si zeleo da kazes sa ovim postom zivo me zanima.
Anonymous Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Šta se desilo sa motoristima u ovom gradu? Izgleda da su izumrli poput komaraca.
bergasa19 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Povremeno ih cujem posto gledam na bul. Mihajla Pupina. Samo slabo je to. Mozda ih je DJilas previse zaprasio
copkillah Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Načuo sam da imaju nargile negde na Adi, trač ili istina?
yolo Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Načuo sam da imaju nargile negde na Adi, trač ili istina?zadnji put kad smo nargilali na adi, panduri su navlacili gumenu rukavicu a neki od nas su morali da kuntaju u bulevaru despota stefana i da jure advokate sledece jutro. zipa!
copkillah Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 To više zvuči da ste u sopstvenoj režiji radili :)
Delija67 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Načuo sam da imaju nargile negde na Adi, trač ili istina?Imaju u jednoj kafani malo posle sharkovih odbojkaskih terena.
Recommended Posts