July 16, 201113 yr ja samo znam da je tu kucu kupio Boris Vukobrat, a dal` ce mu biti gajba ili neki hotelcic u to vec nisam upucen <_<
July 16, 201113 yr ja samo znam da je tu kucu kupio Boris Vukobrat, a dal` ce mu biti gajba ili neki hotelcic u to vec nisam upucen <_<spejs satl...
July 16, 201113 yr ovo bih i ja voleo da znam... ima jedna kafana sa, čini mi se, dobrom 'ladovinom. mislim da je u siminoj, ali joj ne znam ime. moguće da se zove univerzitet turs ili su u zgradi pored prostorije univerzitet tursa (šta god to bilo) ... to je dvoriste crvenog krsta?jašta. Ali mi ne deluje kao neka ladovina. Unutra je odlično, ima i forumaša u helankama i sve....Ima neki fensi kafić u ladovini pri vrhu Kralja Petra
July 17, 201113 yr Otvoren deo Gazele dan pre rokaIzvor: Tanjug nedelja 17.07.2011 | 19:54Beograd -- Radovi na asfaltiranju strane "Gazele" na pravcu Šid - Niš završeni su 24 sata pre roka i ta deonica biće puštena u saobraćaj sutra u četiri sati ujutro. BRAVO za Djilasa!(bezimena, 17. jul 2011 20:19)homo sapiensi (+14) sns crkotine (-13) Edited July 17, 201113 yr by Hella
July 24, 201113 yr Đilas uputio saučešće NorvežanimaBEOGRAD 23. 07. 2011 BetaGradonačelnik Beograda Dragan Đilas uputio je danas telegram saučešća gradonačelniku Osla Fabijanu Stangu povodom tragičnih događaja u Norveškoj u kojima je poginulo više od 90 ljudi"Poštovani gradonačelniče Stang, primite izraze mog najdubljeg saučešća zbog bezumnog terorističkog napada koji je mnoge porodice u Oslu i Norveškoj zavio u crno", napisao je Đilas u telegramu saučešća upućenom gradonačelniku Osla Fabianu Stangu.Đilas je u telegramu saučešća napisao i da Beograđani dele tugu sa porodicama žrtava ove velike tragedije."Nadamo se da se ništa slično više nikada neće dogoditi", poručio je gradonačelnik Beograda.
July 27, 201113 yr Povremeno ih cujem posto gledam na bul. Mihajla Pupina. Samo slabo je to. Mozda ih je DJilas previse zaprasio
July 29, 201113 yr Načuo sam da imaju nargile negde na Adi, trač ili istina?zadnji put kad smo nargilali na adi, panduri su navlacili gumenu rukavicu a neki od nas su morali da kuntaju u bulevaru despota stefana i da jure advokate sledece jutro. zipa!
July 30, 201113 yr Načuo sam da imaju nargile negde na Adi, trač ili istina?Imaju u jednoj kafani malo posle sharkovih odbojkaskih terena.