salerokada Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Most Zemun - Borča se (ponovo) gradi. Gradonačelnik kaže da će biti gotov do proleća 2014.Djilas-Poceli-radovi-na-mostu-ZemunBorca
S.L. Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Danas mi zapalo da se bavim računima: od Infostana sam dobio račun obaveštenje da AKO ne želim da mi NE šalju reklame uz račun, moram LIČNO da im se javim do 15.08. (posle je valjda smak sveta?), a IKOM mi je dostavio SMS da me podseti na račun koji sam platio.E, sad, sve je to ok od IKOM-a da im još odmah nisam rekao da ne želim ta obaveštenja, pa sam ih ponovo obavestio, i nisu se bunili :)Za infostanove reklame ću tek da vidim, da ih zovem ili da im svratim, pa ko zna, možda jednog lepog dana doživim da i telemarketing zivkanja skinem s vrata...
hazard Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 a jel tacno da ima problema, tj da se na nekim trasama stubovi neocekivano opiru prolasku novih tramvaja?Tacno, morace da pomeraju stubove na par mesta, ja sam cuo da je narocito deo bulevara iza cvetka problem, a tamo ce morati da ide novi tramvaj jer ce voziti na 7ici koja je najopterecenija linija
gospa buba Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Danas mi zapalo da se bavim računima: od Infostana sam dobio račun obaveštenje da AKO ne želim da mi NE šalju reklame uz račun, moram LIČNO da im se javim do 15.08. (posle je valjda smak sveta?), a IKOM mi je dostavio SMS da me podseti na račun koji sam platio.E, sad, sve je to ok od IKOM-a da im još odmah nisam rekao da ne želim ta obaveštenja, pa sam ih ponovo obavestio, i nisu se bunili :)Za infostanove reklame ću tek da vidim, da ih zovem ili da im svratim, pa ko zna, možda jednog lepog dana doživim da i telemarketing zivkanja skinem s vrata...ja nisam shvatila da moram lichno, mada, sad kad porazmislim... verujem da cu im se obratiti napismeno i tako nebrojeno puta. u stvari sve zavisi kako ce se babe i dede odnositi prema problemu, ako ceo grad podje da se lichno odjavi, moze da izbije 1 problem :Pmada je interesantno, kad su slali bez pitanja, nije im trebalo nishta lichno ^_^a i siroma crveni krst, sad ce morati malo snaznije da ide okolo i trazi pare. a nvo trzishte trazitelja sredstava se u medjuvremenu bash iskomplikovalo...elem, reshena sam da se dopisujem.
reg Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Sta se desava sa renoviranjem Metropola, traje preko tri godine?
Muwan Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Od te tri godine, gradilište je napušteno i zatvoreno nekih dve godine. Investitor se suočio sa stanovitim problemima u zatvaranju finansijske konstrukcije.
hazard Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Neki Grk je u pitanju (lanac Greekhotels), reko covek pre jedno godinu dana da mu se uopste ne zuri, sacekace kraj krize, i tako to
salerokada Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 (edited) A rokovi gradnje? To nije važno u BG-u, naročito ako je u pitanju najveća trgovačka ulica u gradu? Edited July 14, 2011 by salerokada
Аврам Гојић Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 (edited) Neki Grk je u pitanju (lanac Greekhotels), reko covek pre jedno godinu dana da mu se uopste ne zuri, sacekace kraj krize, i tako toda. u prevodu, bankrotirao je i ovo će stajati ovako najmanje deceniju.@salerokadada, mislim da ponegde postoje obaveze investitora da imaju depozit kojim se u slucaju izlaska iz posla moze obezbediti nastavak gradnje, pa ni ne ulazis u posao za koji nemas para. upropastili su jednu od najlepsih modernistickih gradjevina u Beogradu i sada ce ona da stoji ko one rusevine u Kneza Milosa. Edited July 14, 2011 by Marko M. Dabovic
Marvin (Paranoid Android) Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 E, je li krenuo opet da saobraća onaj autobus sa aerodroma? Aerodrom - Fontana - Slavija, itd?
*edited by mod Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 E, je li krenuo opet da saobraća onaj autobus sa aerodroma? Aerodrom - Fontana - Slavija, itd?ide 72 na svakih pola sata do Z. Venca. A video sam i neki bus koji vozi do grada ali mi se cini da je neka privatna prica u pitanju i pojima nemam ni kada ni koliko.
Аврам Гојић Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 E, je li krenuo opet da saobraća onaj autobus sa aerodroma? Aerodrom - Fontana - Slavija, itd?ima sada minibus A1, evo ti mapa i tabela
Marvin (Paranoid Android) Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Znam za taj 72, to je redovna linija, nego se kroz maglu sećam da sam pročitao negde na Blicu ili gde da opet ide "onaj", valjda isto na svakih pola sata. Nego sad ne mogu da odlučim jesam to dosanjao.
Marvin (Paranoid Android) Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 ima sada minibus A1, evo ti mapa i tabela E fala! Malo mi je čudno da stavljaju minibus na liniju za ljude gde svaki putnik ima po kofer, al valjda nije moglo bolje.
*edited by mod Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 (edited) E fala! Malo mi je čudno da stavljaju minibus na liniju za ljude gde svaki putnik ima po kofer, al valjda nije moglo bolje.Nije minibus kao oni dolmoshi sto ih vidjas po gradu a nije bas ni autobus. Pre je nesto poput 24ke. Edited July 14, 2011 by pavllle
Recommended Posts