SNARC Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Sve i da niko nikada ne udje u te objekte, oni se isplacuju i ispunjavaju svoju namenu.
Anonymous Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Seljačine. U Beču, dok sam tamo odlazio, su solarijumi bili objekti za pranje novca, manje šljašte i manje privlače pažnju, a i nije ih bilo u centru grada.
SNARC Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Kafici, kladionice, kockarnice, moteli, restorani.. Nema toliko preplanulih kod nas..ministar prosvete je jedan od retkih. U Becu se to vrhunski radi u 16-om
Hamlet Strašni Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Лакше можеш да оправдаш и унос и износ веће количине пара кроз коцкарницу него кроз соларијум. Зар није и у Бреакинг бад Френк оправдао прву лову кроз коцку?
dragance Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 U Ozarku se to lepo sredilo sa strip klabom. Ali izgleda da toga nema u BG...
kud u maglu Simoviću Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 On 3.2.2020. at 8:50, Hamlet Strašni said: Зар није и у Бреакинг бад Френк оправдао прву лову кроз коцку? volter? avto perionica
Hamlet Strašni Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 To je bilo posle. Navodnom lovom od kocke je kupio perionicu.
slepa živana Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 jeste dobili uz račun za infostan, pamflet "vodič kroz budžet grada beograda"?
Malkmus Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Otac porodice sa pamfleta malo liči na Đoganija. A imaju i bliznake™. Lepo i tradicionalno.
gospa buba Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 bio neko na ne davimo vazduh? bilo nas je realno 7. ako nekad neshto izadje iz ovoga, za nasheg zibota, bicu jako ponosna shto sam bila kad nije bilo nikog sent from bubamoto
Venom Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Bio sam duhom, ali ne i telom. Ako jednom bude nesto od toga bices samo jedna od 5 miliona koji su bili.
Ravanelli Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Ja nisam imao sanse da se pojavim, a smislio parole za mene i klinca (nick jr u hd rezoluciji)
gospa buba Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 a bice opet. to je jedino shto ce sigurno da bude, kako je krenulo sent from bubamoto
slepa živana Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 17 hours ago, gospa buba said: bio neko na ne davimo vazduh? bilo nas je realno 7. ako nekad neshto izadje iz ovoga, za nasheg zibota, bicu jako ponosna shto sam bila kad nije bilo nikog sent from bubamoto ja nisam. posle onog prošlog koji je bio dan posle dušegupke, nemam dovoljno te neke pozitivne energije da me boli kurac što sam u manjini. nego super je bio prilog na n1 sinoć na dnevniku u 22. prvo sam mislila da uopšte neće spomenuti, a onda otprilike u 38. minutu, održani su protesti u ne znam koliko gradova i idu snimci, novi sad, valjevo, kraljevo, beograd... delovalo je kao da su u režiji pustili pogrešne snimke. građani koji su se okupili zahtevaju... a na slici nema nikog.
Recommended Posts