Jump to content

Beograd

Featured Replies

On 31.1.2020. at 20:13, mraki said:

e8MjUq4.jpg

:lolol:

U glavi mi je samo Barni Gambl

Edited by Tsai

On 31.1.2020. at 9:37, Ravanelli said:

ako bude ovako kako su ga nacrtali kudos. živi bili pa videli...

spomenik je zaista loš sa ovim skrndeljisanjem simbola i to kažem ja, kome je spomenik partrijarhu pavlu super

EPd1TkWXkAAbDaV.png.0f9223b0f93cba8f9ef393f5e3dde965.png

Pazi da će tako zaista izgledati, takav je na Vesićevom crtežu bio i Trg republike pa smo dobili ono.

Platio decu da crtaju, ljudi veruju u te gluposti.

I šta su one zgrade u daljini, sa koje su planete?

Edited by Anonymous

rendering ne obavezuje.

sent from bubamoto

rendering ne obavezuje.

sent from bubamoto

Ovo garant stoji iznad nekog ulaza u recimo kancelarije gradskog arhitekte...

... Shiit has hit the fan...

[emoji38]ol:

sent from bubamoto

iznad njegovih vrata bolje da piše ciju-ciju.

pre neki dan sam ga videla na nekom dešavanju, sav je siv i usukan ko pregladneli miš. 

On 31.1.2020. at 17:21, djordje geprat said:

luđenje sa parkovima se nastavlja. dodatak: sedište SPC

neka neko natukne vesiću da bi tu taman dobro došao 1 maslinjak.

đubre nakazno iskompeksirano lopovsko.

odurni zli bezvrati gimp.

treba ga zazidati u jebeni beograd na vodi dok ne počne da daje mleko, i dok stabla svih drveća koje je posekao ne kreću da mu kao mladice niču iz kože. dobiću šlog koliko sam popizdela sad.

:rant: 

Ladno su iskljucili grejanje. Drugog februara, na 13 stepeni.

Zivo me zanima da li su pravno pokriveni ako bi ih neko  terao do Strazbura za uslugu koju uredno fiksno naplacuju, a sve neurednije isporucuju.

Edited by Malvo

Ima ona fora sa prosečnom sp temp u periodu od tri dana...jebe im se.

Jedna stvar je kad je zaista toplo, kao sto je bilo novembarskih jeseni sa 20+ stepeni, a nesto drugo kad je temperatura bukvalno na granici i zna se da ce u toku noci, kad inace ne greju, da bude niska. Tad samo budala moze da iskljuci. Ili cak i neka iskljuce dok je toplo i suncano, ali covece ukljuci cim je pao mrak i pala temperatura. Sad ce kao najgori pilicari da cekaju da se spusti na tih desetak i manje, pa da ukljuce kratko, pa u 10 opet da iskljuce.

Edited by Malvo

što, preko dana isključe, ujutru u uveče greju, ok je to, juče i danas nije bilo problematično što su isključivali. sad su pustili ponovo kad se smračilo. mada bi noćas trebalo da greju celu noć zbog superbowla :dry:

Kakvo je ovo sad novo ludilo sa kockarnicama? Niču na dnevnoj bazi i to u centru. Kod terazijskog tunela sa strane zelenog venca ih već ima pet.

Raspali Vračar se komplet pretvorio u kockarnicu, Nešto ne verujem da ima toliko imbecila da napune sve to.

pranje novca