gospa buba Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 1 hour ago, djordje geprat said: stefan i lokomotiva i kosovo i evropa
slepa živana Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 kad bi mogli evropski fondovi da im organizuju neku osnovnu obuku o važnosti drveća uopšteno.
Lezilebovich Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 a na portalu https://www.gradnja.rs/stefan-nemanja-skulpturu-trg-beograd/ stoji malo pomerena slika i glavni deo je Quote Celokupno rešenje ostvareno je po principima centralne kompozicije i simetrije. ne znam ko je u pravu što se tiče (ne)simetrije , Azdejković ili Gradnja
darling Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 2 hours ago, djordje geprat said: nađemo se na (ulazu, kod lokomotive, kod steve). necemo se tamo naci. to je jos jedan deo grada u koji necu zalaziti.
Arkadija Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 23 minutes ago, Lezilebovich said: a na portalu https://www.gradnja.rs/stefan-nemanja-skulpturu-trg-beograd/ stoji malo pomerena slika i glavni deo je ne znam ko je u pravu što se tiče (ne)simetrije , Azdejković ili Gradnja Ja bih rekla Azdejković. Čini mi se da fontana oko spomenika nije uopšte predviđena.
slepa živana Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 26 minutes ago, darling said: necemo se tamo naci. to je jos jedan deo grada u koji necu zalaziti. pa ne bi te pustili i kad bi htela. to će biti privatan posed.
gospa buba Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 1 minute ago, slepa živana said: pa ne bi te pustili i kad bi htela. to će biti privatan posed. i meni se chini.
darling Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 (edited) sad bas hocu tamo da se nalazim sa djordjem nema vise onog zardjalog djilasovog spomenika svima. ajde makar nesto dobro. Edited January 30, 2020 by darling
đorđe geprat Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 važi draga no, načekaćemo se dotle. a i ko živ ko mrtav.
Anonymous Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 10 hours ago, darling said: nema vise onog zardjalog djilasovog spomenika svima. ajde makar nesto dobro. To jeste realna korist. Ali smo došli do toga da svaka budala koja se dohvati vlasti ovaj usrani grad prilagovađava svom ukusu i više ne znamo kako će taj odvratni trg izgledati za pet godina.
Ravanelli Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 (edited) ako bude ovako kako su ga nacrtali kudos. živi bili pa videli... spomenik je zaista loš sa ovim skrndeljisanjem simbola i to kažem ja, kome je spomenik partrijarhu pavlu super Edited January 31, 2020 by Ravanelli
đorđe geprat Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 trg je što se tiče urbanizma od pre X godina perfektan je. polukrug od karađorđeve do savske sa dve rupe od kojih je jedna začepljena nedovršenim hotelom i železničkom stanicom nasuprot. ostalo je bilo prepušteno kojkomu pa jedno sranje sa namerno zarđalim tablama zamenjujemo kičem. zašto taj nemanja, štagod mislili o spomeniku, nije u pravcu slavija - ulaz u stanicu? zašto lokomotiva, rekonstruisana, ne ostane gde je bila? šta će biti sa okretnicom autobusa. gde je sele?
borris_ Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 22 hours ago, Skyhighatrist said: Objasnio Azdejković Slika je mala i ne vide se detalji ali nadam se da ce na ovoj zgradi stare stanice ostaviti neke detalje koje ce pokazivati da je to nekada bila glavna beogradska zeljeznicka stanica.
Recommended Posts