January 30, 20205 yr 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said: pa i ovde ima zgrada e možda sam i lupio za preljinu, al mi ostalo u glavi da je mr velja svojevremeno pričao to, a možda su i pranjani Nisi,Preljina je predgradje Cacka.Ona cuvena raskrsnica sa kruznim tokom na izbarskoj.
January 30, 20205 yr Na celom tom ogromnom prostranstvu će da bude 5 mladih stabalaca, cenim. BTW, jel već neko komentarisao uređenje trga motornom testerom. Odoše platani koji su bili tu kod stanične kafane. Valjda još od posle 1.sv rata.
January 30, 20205 yr 22 minutes ago, Arkadija said: Na celom tom ogromnom prostranstvu će da bude 5 mladih stabalaca, cenim. BTW, jel već neko komentarisao uređenje trga motornom testerom. Odoše platani koji su bili tu kod stanične kafane. Valjda još od posle 1.sv rata. pa oni su načisto poludeli i platani i još neko drveće i komplet preoran onaj relativno novi park sa mladim drvećem koje se taman malo razgranalo. vidi se na street view na google mapsu ovo je gore od termita i zemljotresa
January 30, 20205 yr mislim da nemam OCD niti neki sličan poremećaj, ali mi je ovako necentriran spomenik baš neprijatan
January 30, 20205 yr Meni je to wtf momenat čitavog trga - spomenik koji nije u središtu istog, nego skrajnut. Pa ko je odobrio ovo idejno rešenje, jbt
January 30, 20205 yr Oće ovakva drveta, ove zrelosti da zasade ili će trg ovako izgledati kad ovdje više ne bude Srba
January 30, 20205 yr Taj spomenik je toliko ogavan, da se rečima to ne može iskazati. Šta ono predstavlja? Stefana Nemanju na raketi? I zašto nije na nekom centru, ako je već ovo polukrug?
January 30, 20205 yr ovo je ludost na n-ti stepen.stefan i lokomotiva na istom trgu! onako simetrično u odnosu na ulaz u "stanicu". nađemo se na (ulazu, kod lokomotive, kod steve). a ko je odobrio rešenje? pa On! stručnjak zadrumove, železnicu, pravdu i nepravdu , BDP i ostale zvrčke oko ekonomije, sarmu i lignje, kurac i palac............
January 30, 20205 yr 30 minutes ago, Arkadija said: Taj spomenik je toliko ogavan, da se rečima to ne može iskazati. Šta ono predstavlja? Stefana Nemanju na raketi? I zašto nije na nekom centru, ako je već ovo polukrug? covek objasnio
January 30, 20205 yr Taj spomenik je toliko ogavan da gde god ga stave biće ogavan...Kačio sam onaj podkast gde je gost arhitekta koji je pobedio zajedno sa još jednom ženom na konkursu. Tu se vidi koliko su oni operisani od bilo kakve procedure. Oni su objavili rešenje koje je pobedilo i onda terali po svome...Tako će biti... ... Shiit has hit the fan...