Блок_64 Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said: pa i ovde ima zgrada e možda sam i lupio za preljinu, al mi ostalo u glavi da je mr velja svojevremeno pričao to, a možda su i pranjani Nisi,Preljina je predgradje Cacka.Ona cuvena raskrsnica sa kruznim tokom na izbarskoj.
Milosh76 Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Samo da ne budu kocke ili ploce...ima da rade jos 15 godina
Arkadija Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Na celom tom ogromnom prostranstvu će da bude 5 mladih stabalaca, cenim. BTW, jel već neko komentarisao uređenje trga motornom testerom. Odoše platani koji su bili tu kod stanične kafane. Valjda još od posle 1.sv rata.
đorđe geprat Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 jedino je izostao dogovor o tome da li trg treba da izgleda "ovako"
slepa živana Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 22 minutes ago, Arkadija said: Na celom tom ogromnom prostranstvu će da bude 5 mladih stabalaca, cenim. BTW, jel već neko komentarisao uređenje trga motornom testerom. Odoše platani koji su bili tu kod stanične kafane. Valjda još od posle 1.sv rata. pa oni su načisto poludeli i platani i još neko drveće i komplet preoran onaj relativno novi park sa mladim drvećem koje se taman malo razgranalo. vidi se na street view na google mapsu ovo je gore od termita i zemljotresa
Lezilebovich Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 mislim da nemam OCD niti neki sličan poremećaj, ali mi je ovako necentriran spomenik baš neprijatan
Filozof manijak Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Meni je to wtf momenat čitavog trga - spomenik koji nije u središtu istog, nego skrajnut. Pa ko je odobrio ovo idejno rešenje, jbt
James Marshall Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Oće ovakva drveta, ove zrelosti da zasade ili će trg ovako izgledati kad ovdje više ne bude Srba
Arkadija Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Taj spomenik je toliko ogavan, da se rečima to ne može iskazati. Šta ono predstavlja? Stefana Nemanju na raketi? I zašto nije na nekom centru, ako je već ovo polukrug?
đorđe geprat Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 ovo je ludost na n-ti stepen.stefan i lokomotiva na istom trgu! onako simetrično u odnosu na ulaz u "stanicu". nađemo se na (ulazu, kod lokomotive, kod steve). a ko je odobrio rešenje? pa On! stručnjak zadrumove, železnicu, pravdu i nepravdu , BDP i ostale zvrčke oko ekonomije, sarmu i lignje, kurac i palac............
Strucnjak Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 30 minutes ago, Arkadija said: Taj spomenik je toliko ogavan, da se rečima to ne može iskazati. Šta ono predstavlja? Stefana Nemanju na raketi? I zašto nije na nekom centru, ako je već ovo polukrug? covek objasnio
Arkadija Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 6 minutes ago, Strucnjak said: covek objasnio Hvala. Propustila sam ovaj tekst.
Frank Pembleton Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Taj spomenik je toliko ogavan da gde god ga stave biće ogavan...Kačio sam onaj podkast gde je gost arhitekta koji je pobedio zajedno sa još jednom ženom na konkursu. Tu se vidi koliko su oni operisani od bilo kakve procedure. Oni su objavili rešenje koje je pobedilo i onda terali po svome...Tako će biti... ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts