đorđe geprat Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 pomislio sam da je možda neki plato za letnju baštu. i, radi li se šta ispod samog mosta kod stepenica? tamo gde su se parkirala vozila pa onda ograđeno.
kud u maglu Simoviću Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1746379 urbanizam i renesansa
Frank Pembleton Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1746379 urbanizam i renesansaU vezi "braon lepotice" pored Hajata, skoro je Vlada Srbije (ili ministarstvo) objavilo da je postignut dogovor sa EPS-om da "prebiju" lokacije ili šta već i da se tu smesti Univerzitet umetnosti onako na jednom mestu... https://www.blic.rs/biznis/cetiri-nova-umetnicka-fakulteta-temelji-univerzitetskog-kampusa-u-prestonici-krajem/blfxbhf ... Shiit has hit the fan...
đorđe geprat Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 nije zgodno za mladi svet da provodi vreme iznad transformatora.
gospa buba Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 nama su rekli da je to sve ok i ko misli drugachije da je zatucan i neka ide u shumu i zivi tamo sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 nije zgodno za mladi svet da provodi vreme iznad transformatora.A dobro nije transformator nepomeriv, a ko zna da li je tamo uopšte... ... Shiit has hit the fan...
Ravanelli Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 (edited) Tamo je. Pise u ovom clanku i garantovano se ne moze lako izmestiti Edited January 29, 2020 by Ravanelli
kud u maglu Simoviću Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 pre će napraviti stadion za polo u preljini, nego se uu premesti u tu eps-ovu zgradu čini mi se da je celokupna gimnastika između epsa, vlade srbije i univerziteta bila zbog onog placa na kom je fdu
pbg12345 Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pre će napraviti stadion za polo u preljini, nego se uu premesti u tu eps-ovu zgradu čini mi se da je celokupna gimnastika između epsa, vlade srbije i univerziteta bila zbog onog placa na kom je fdu pa hipodrom u preljini vec ima kapiram da nije tesko da se pretvori u polo teren
kud u maglu Simoviću Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 (edited) pa i ovde ima zgrada e možda sam i lupio za preljinu, al mi ostalo u glavi da je mr velja svojevremeno pričao to, a možda su i pranjani Edited January 29, 2020 by kud u maglu Simoviću
pbg12345 Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 jao pa sad vidim zasto to pominjes ladno je velja i to obecavao ali kad su pricali da ce napraviti jedan grad od cacka i kraljeva, tako sto ce na 30 km puta sazidati sto zgrade za stanovanje, sto fabrike
đorđe geprat Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 1 hour ago, Frank Pembleton said: A dobro nije transformator nepomeriv, a ko zna da li je tamo uopšte... ... Shiit has hit the fan... tamo je. nisam siguran da li je i drugi, davno sam u autu. i, nema mrdanja odatle. napaja ceo taj krajkoji se razvija. a što se štetnosti tiče, znam da su ženske koje su radile u kancelarijama iznad trafoa glat dobijale trudničko bolovanje.
kud u maglu Simoviću Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 gosn đorđe to nema veze sa transformatorom
Frank Pembleton Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Tamo je. Pise u ovom clanku i garantovano se ne moze lako izmestitiU tom članku se ne spominje ovo što se pominje u drugom članku [emoji19]Tako da nisu baš apdejtovani.Plus u igri je zemljište iza bolka 45... Pa neće oni da premeštaju zgradu kod hajata, plus oslobađaju prostor u staaarom beogradu... ... Shiit has hit the fan...
đorđe geprat Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: gosn đorđe to nema veze sa transformatorom nisam stručan po pitanju ozračivanja no,znam za slučajeve davanja bolovanja, preventivno.
Recommended Posts