napadaj Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 (edited) Moguće je, pre neki dan sam prošao tuda. Edited January 22, 2020 by napadaj
Frank Pembleton Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Jesu ovi uspeli da sjebu restauraciju pobednika?
Ravanelli Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Bemliga. Deluje da ima malo drugaciju formu, ali pre mislim da je varka zbog skidanja patine
napadaj Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Meni izgleda identično, evo i drugi ugao pre sređivanja:
Frank Pembleton Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Moze da bude i do svetla pogotovo sa tim reljefnim povrsinama...
gospa buba Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 on je muchen muchenik i sa patinom i bez ko neki invertovani superheroj, svecki bol i zbun kad stane visoko bice sve ok ne bih sitnicharila utom smislu. sent from bubamoto
ultra plasticni Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Meni sada deluje mladje, suvise star da bi umro mlad
beyoncé Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 (edited) realno, prošao je bolje od gentskog jagnjeta van ajkova, čija restauracija je konačno završena (i srbin da predahne) https://news.artnet.com/art-world/lamb-ghent-altarpiece-memes-1759152 @pobednik Edited January 23, 2020 by beyoncé
gospa buba Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Meni sada deluje mladje, suvise star da bi umro mladmladje + dizni, kao dizni djizs sent from bubamoto
mraki Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Meni ne deluje loše, očigledno je malo drugačiji ugao i svetlost pa su se neki ljudi po društvenim mrežama primili da su mu uradili ne znam šta. Obožavam internet.
gospa buba Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 kazem, kad se popne gore, videcemo ga opet za 100 godina kad sidje na lifting sent from bubamoto
Venom Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 https://www.danas.rs/zivot/demistifikacija-biorazgradivih-kesa/ Da li zabrana plastičnih kesa čuva okolinu? ... Sa druge strane, kese izložene vazduhu i suncu su se raspale na čestice mikroplastike za koju se zna da takođe ima štetne efekte na zivotnu sredinu (važno je naglasiti da se isto desilo kesama koje nisu biorazgradive). ... Kroz niz eksperimenata ova grupa naučnika dokazala je da ne postoji nikakva statistički značajna razlika između običnih kesa i kesa koje sadrže aditive koji pospešuju razgradnju. ... Kako bismo rešili problem plastičnog otpada pre svega je potrebno podići svest. Uvođenjem biorazgradivih kesa u svakodnevni život postiže se upravo suprotno; ako potrošač pročita „u potpunosti se razgradi za 4 godine“ ili „100% biorazgradiva“ niko neće dva puta razmisliti o tome da li da baci kesu ili da li mu stvarno treba još jedna kesa.
Recommended Posts