Goranz Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Znaš, naravno, da Slavko Štimac nije igrao Boška Buhu?
teacher Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 1 hour ago, gospa buba said: mi smo i glupaci. sent from bubamoto pa da nekome smeta valjda bi bilo nekog protesta
gospa buba Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 sve je to isti paket paranoje, teorije zavere i nece valjda. sent from bubamoto
SNARC Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 37 minutes ago, Goranz said: Znaš, naravno, da Slavko Štimac nije igrao Boška Buhu? Znam..zato sam i naglasio. Odnosno, tada verovatno nisam znao..cuo sam kao stariji.
Goranz Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Just now, SNARC said: Sad znam...i jasno mi je sto su mi se ljudi uvek smejali dok sam to pricao, a ja mislio da je zbog toga sto zanimljivo pricam. Hvala ti sto si me postedeo buducih blamova i poboljsao mi standard drustvenog zivota. Napravio par korekcija. Nema na čemu, naravno.
SNARC Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Podseti me da te vlazno poljubim kad se budemo videli..U znak zahvalnosti, naravno.
pt 2.0 Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 1 hour ago, SNARC said: Podseti me da te vlazno poljubim kad se budemo videli. sevap - da i on udahne svežeg vazduha. a posle možete i da snimite rimejk poljubac žene pauka.
Filozof manijak Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 33 minutes ago, pt 2.0 said: a posle možete i da snimite rimejk "Poljubac Žike Pauka".
April Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 2 hours ago, gospa buba said: sve je to isti paket paranoje, teorije zavere i nece valjda. sent from bubamoto Tako vam i treba kad ste se svi nabili u Beograd - Mile(47), Bor
SNARC Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 1 hour ago, pt 2.0 said: sevap - da i on udahne svežeg vazduha. a posle možete i da snimite rimejk poljubac žene pauka. Ako otkrijes javno kome od nas zavidis na ovome..bice ti lakse
pt 2.0 Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 53 minutes ago, SNARC said: Ako otkrijes javno kome od nas zavidis na ovome..bice ti lakse Dogovorite se ko je bolji frajer. E pa - onom drugom.
Frank Pembleton Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Znaš, naravno, da Slavko Štimac nije igrao Boška Buhu?Kako bre nije?Nooooooooooo! ... Shiit has hit the fan...
Блок_64 Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 11 hours ago, Apollo Creed said: UTORAK, 19. NOV 2019 Beograd kandidat za zelenu prestonicu Evrope Gradonačelnik Zoran Radojičić izjavio je da se Beograd kandidovao za zelenu prestonicu Evrope za 2022. godinu i dodao da očekuje da će glavni grad Srbije u narednim godinama uspeti da osvoji to prestižno priznanje. Kako je naveo, ove godine zelena prestonica Evrope je norveški Oslo, a sledeće godine Lisabon, glavni grad Portugalije. "Reč je o gradovima koji posvećuju dužnu pažnju ekološkom aspektu. Ljubljana je uspela posle deset godina učestvovanja u pripremi za dobijanje priznanja, nadam se da ćemo mi uspeti ranije", istakao je Radojičić. Kriterijumi za dobijanje priznanja su različiti, navodi, a među njima pre svega kvalitet vode, vazduha i zemljišta, kao i drugi uticaji na klimatske promene i ekologiju, efikasno korišćenje energije, korišćenje obnovljivih izvora energije, pitanje biodiverziteta itd. "U pitanju su mnoge stvari koje se tiču zdravije sredine i zdravijeg životnog okruženja. Već naredne godine u okviru ovog takmičenja imaćemo niz aktivnosti posvećenih ekologiji u našem gradu. Meni je naravno važno da dobijemo ovu prestižnu titulu u godinama koje su pred nama, međutim, u ovom momentu mi je još važnije da smo ušli u ceo proces. Cilj je da naš grad bude zdraviji i zeleniji i verujem da ćemo uticati na poboljšanje kvaliteta života Beograđana", zaključio je gradonačelnik Beograda. Jel moguce.Pa posekose pola kosutnjaka ni ladovine vise nema nigde u gradu.
Recommended Posts