darling Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 "Službeni glasnik RS", br. 44/95, 46/98, 1/01Z A K O NO ODRŽAVANJU STAMBENIH ZGRADAClan 13.U stambenoj zgradi, odnosno delu zgrade (lamela, ulaz i sl.) sa deset i manjevlasnika stanova odnosno drugih posebnih delova zgrade umesto skupštine zgradeobrazuje se savet zgrade koji cine svi vlasnici stanova odnosno drugihposebnih delova zgrade.Savet zgrade bira predsednika saveta.Odredbe ovog zakona koje se odnose na skupštinu zgrade i predsednika skupštineshodno se primenjuju i na savet zgrade i predsednika saveta.
Takeshi Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 hotelcic "square nine" na studentskom trgu i iznutra izgleda sjajno. za one koji imaju dovoljno zelenih novcnica, beograd je sasvim fino mesto za boravak.
Frank Pembleton Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 hotelcic "square nine" na studentskom trgu i iznutra izgleda sjajno. za one koji imaju dovoljno zelenih novcnica, beograd je sasvim fino mesto za boravak.Jel klepaju sa ciframa?
Takeshi Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jel klepaju sa ciframa?s' obzirom na mesto, i izgled hotela... ne sumnjam.
Hella Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 bravo za konstruktivnog građanina! Glasnogovornik savesti grada02.07.2011Devetnaestogodišnji Filip Vukša poslao je od 2007. više od 500 dopisa i prijava nadležnima ukazujući na komunalne probleme i načine da se reše. Zahvaljujući njegovim inicijativama sađena su nova stabla, popravljane bandere, čišćeni tramvaji...
gospa buba Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 (edited) hotelcic "square nine" na studentskom trgu i iznutra izgleda sjajno. nocu, izvana, izgleda potpuno sablasno, bash sam se pitala sta je to. u stvari cela ta vasina izgleda ko sabirni centar iz sabirnog centra, posebno kad se gleda od strane kralja petra. jel imaju neki konflikt sa ulichnom rasvetom ili sta?odlichno za ovog glasnogovornika, ocenila sam da mi je potreban 1 drvored u bloku, od ponedeljka cu da poshaljem prvih 100 pisama ^_^ Edited July 2, 2011 by thermal bug
Leia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Jel klepaju sa ciframa?bas pogledah na booking.com, najjeftinija soba (superior double room) = € 189
Frank Pembleton Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 bas pogledah na booking.com, najjeftinija soba (superior double room) = € 189stvarno je superior....
Leia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 a ono, mozda za dan dva fore radiverovatno ciljaju na kojekakve strane bizmismene kojima placa firma, za takve fakat nije neka cifra
Kampokei Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ovaj Square Nine malo podseca na italijansku arhitekturu pod Benitom, hehe. Kad ukucas u images google "fascist architecture", najcesce izlazi ova zgrada. No, meni se svidja ovaj hotel. Juce gledam Kinoteku koja je odmah pored i nije mi jasno zasto je ofarbana u dve boje.
rajka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 jel ima neki sajt gde mogu da ukucam pocetnu adresu i zeljeni cilj, i onda mi sajt izbaci koje buseve gde treba hvatam?
rajka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 hvala. sada ne mogu da provalim kako se koristi. kada odem na tab 'najkraci put', mogu da izaberem pocetnu tacku i cilj, i onda mi da kako da stignem autom. kada odem na tab 'gradski saobracaj' da mi samo spisak svih bus linija. ne vidim kako da izaberem start i cilj, a on da mi kaze koje bus linije da koristim konkretno.
Takeshi Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ovaj Square Nine malo podseca na italijansku arhitekturu pod Benitom, hehe. Kad ukucas u images google "fascist architecture", najcesce izlazi ova zgrada. No, meni se svidja ovaj hotel. Juce gledam Kinoteku koja je odmah pored i nije mi jasno zasto je ofarbana u dve boje.pogledao sam ostale radove brazilskog arhitekte koji je radio "square nine", bas je dobar. svidja mi se kako uklapa drvo i kamen u moderne linije.
Recommended Posts