Tale Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 BGH2O nisu (više) samo tri visoke zgrade. Taj bedem počinje sada kod Gazele. Ovo da to ima uticaja nije tvrdnja, ne mogu da dokazujem. Samo primećujem.
beta Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 nije samo efekat kanjona od visokih zgrada nego i prašina sa gradilišta. ovde se istovremeno zida na celoj površini od 90ha. ne znam kako je bilo kad se zidao nbg ali ovo sad je potsebno gadno jer se kombinuje sa lošim meteo uslovima, velikom količinom vozila u gradu, prašinom od drugih radova po ulicama, dimom iz individualnih ložišta i drugim užasima.
pt 2.0 Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 43 minutes ago, beta kentauri said: nego i prašina sa gradilišta kad je beta već ovo pokrenula, da dodam da prašina inače ima solidan udeo u zagađenju, i da se to najbolje vidi poređenjem npr zimskih i letnjih kampanja iz onog doktorata što ga pomenuh.
beta Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 (edited) znanje i iskustvo Edited January 12, 2020 by beta kentauri
Filozof manijak Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 2 minutes ago, Barti66 said: Kakve to veze ima sa nama ? Zemljo Indijo
Barti66 Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Šta zemljo Indijo? Pa oni su za nas pojam...nedistižni. Mi smo dno, uporediv nemam ni sam pojma sa kim ili sa čim.
Filozof manijak Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Pa sarkazam. Kod nas se sintagma "zemljo Indijo" posprdno koristi kad opisujemo neke necivilizacijske pojave i dogadjaje u društvu, u smislu da tako nešto postoji samo u Indiji. A ovamo, Indija je pojam za nas i našu raspalu zemlju.
Barti66 Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Ma znam, nije tebi upućeno nikako, shvatio sam sarkazam, nego bes pokulja iz mene povremeno, gledam snimak nokauta sa vidikovačke pijace, slušam kretenske komentare prisutnih i pucam od besa.
vememah Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 13 minutes ago, Barti66 said: oni su za nas pojam...nedistižni 5.10.2019. Quote last week, Indian Prime Minister Narendra Modi finally declared India free of open defecation, when people relieve themselves in fields, bushes, forests, bodies of water, or any other open spaces, rather than use a toilet https://www.cnn.com/2019/10/05/asia/india-modi-open-defecation-free-intl-hnk-scli/index.html
Barti66 Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 To. Nama to treba na raznim nivoima ali msm da bi bilo samo bespotrebno bacanje para.
Filozof manijak Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 5 minutes ago, vememah said: 5.10.2019. https://www.cnn.com/2019/10/05/asia/india-modi-open-defecation-free-intl-hnk-scli/index.html Pre neki dan išao sam prijateljima u goste, žive na na sedmom spratu novogradnje. Kad su se otvorila vrata lifta ugledao sam izmet na sred lifta, neko je opušteno defecirao u liftu i nonšalatno napustio mesto zločina. Malo sam izvežbao butine i listove na stepenicama. Ne znam što sam ovo napisao, verovatno me ovaj tvoj link asocirao na taj dogadjaj.
Miki_belavista Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 4 hours ago, Filozof manijak said: Pre neki dan išao sam prijateljima u goste, žive na na sedmom spratu novogradnje. Kad su se otvorila vrata lifta ugledao sam izmet na sred lifta, neko je opušteno defecirao u liftu i nonšalatno napustio mesto zločina. Malo sam izvežbao butine i listove na stepenicama. Ne znam što sam ovo napisao, verovatno me ovaj tvoj link asocirao na taj dogadjaj. Koji deo Bg-a?
Recommended Posts