Ravanelli Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 gledam maske na aliexpresu, ova mi deluje da bi mogla da zadrži taj kobni pm 2.5 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: ima ih na netu, o2canada.com su die beste fala. treba samo da se dogovorimo da odjednom počnemo da ih nosimo. ne mogu da (iako prometejom) izgledam na ulici kao debil
Ravanelli Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ima ih na netu, o2canada.com su die beste druže, ovo košta ~7,500 dinara, plus izgledaju kao seksualno pomagalo
kud u maglu Simoviću Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 kolega biciklista je to proučavao i došao do zaključka da su ove najbolje to je maska sa filterima, posle filtere dodatno uzimaš. ja sam nekako skeptik prema tim maskama sa alija. msm onda može i ona iz apoteke, jes da ne radi posao al je maska 3m n95 i respro su takođe opcije
ToniAdams Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 12 minutes ago, renne said: jebo te jebo te jebo te Nisi ispratio, bili smo jedan dan i ljubičasti. I to baš dobro, fazon 254.
ragasto Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Bulevar despota Stefana - trenutno nema očitavanja.
Ravanelli Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 kosjerić na solidnih 300. šta tamo lože jbt, satanina govna da im je toliko?
Ravanelli Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 ima dobrih modela ima i čipkanih, da zapale maštu
gospa buba Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Pale seljaci njivepale cigani gume. sent from bubamoto
gospa buba Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 ako brate. samo ce bolje ribe da nose skuplje maske pa cemo da se instagramujemo (ja necu! [emoji38]ol:), ostalo jebigica, situacija, ne znamo, nismo sigurni, chekamo da se oglasi agencija za neshto i neshto. samo da zavrshimo sa antilopijem pa onda. sent from bubamoto
laser lotus Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 24 minutes ago, ToniAdams said: Nisi ispratio, bili smo jedan dan i ljubičasti. I to baš dobro, fazon 254. Ovde je pola Srbije trenutno ljubičasto. Nedavno sam kupio zbog klinca Xiaomi Air Purifier 2, više da umirim savjest nego što sam mislio da pomaže. I dalje nisam siguran da pomaže ma šta on pisao na displeju ali definitvno zrak prestane da smrdi nakon 15tak minuta. Jebemliga, možda i radi.
Filozof manijak Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Jbt, još ispade Bor najčistijeg vazduha
Recommended Posts