Tresko Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 neznanje, sujetica i lol smajlic, najgora kombinacijaEvo ti još jedan smajli za kraj :smoris:
Gonzo Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 ja volim ovu gagoderku. plašim je se istovremeno, ali velika je faca.
Аврам Гојић Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 (edited) ja volim ovu gagoderku. plašim je se istovremeno, ali velika je faca.+1ja mislim da je to jedini forumas koji apsolutno nikada ne ulazi u neutemeljenu raspravu. a malo mi smesno sto neki lik sa foruma tvrdi da je ustavno nesto sto je Ustavni sud vec oborio i jos vredja one koji se ne slazu sa njim Edited June 17, 2011 by Marko M. Dabovic
Tresko Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 +1ja mislim da je to jedini forumas koji apsolutno nikada ne ulazi u neutemeljenu raspravu. a malo mi smesno sto neki lik sa foruma tvrdi da je ustavno nesto sto je Ustavni sud vec oborio i jos vredja one koji se ne slazu sa njimA šta je tačno Ustavni sud "oborio"?I malo pročitaj unazad oko vredjanja.
Gonzo Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 u mož misliti, ženska ti rekla da ti je objašnjenje bulja pa ti se stumbao ponos. ne budi strina, valjda si do sada navikao na oštrije diskusije.
pacey defender Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 (edited) A šta je tačno Ustavni sud "oborio"?I malo pročitaj unazad oko vredjanja.Dobro, nije oborio, ali je očito da je Parking servis iskoristio član 55 Zakona o Ustavnom sudu da predupredi odluku koja bi verovatno bila nepovoljna po njih. Parking servis je zatražio da Ustavni sud "zastane sa postupkom" kako bi dobio mogućnost da otkloni "uočene neustavnosti ili nezakonitosti". To jer dovoljan indikator da se posumnja u ustavnost njihove prakse. Edited June 17, 2011 by pacey defender
Tresko Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Dobro, nije oborio, ali je očito da je Parking servis iskoristio član 55 Zakona o Ustavnom sudu da predupredi odluku koja bi verovatno bila nepovoljna po njih. Parking servis je zatražio da Ustavni sud "zastane sa postupkom" kako bi dobio mogućnost da otkloni "uočene neustavnosti ili nezakonitosti".Pa da, ali uopšte ustavnost doplatne karte nije bila u pitanju, već pravila koja je propisao Grad, i na osnovu kojih se ljudima ispostavljala ista. Znači, Grad će da promeni svoju odluku tako da ista bude uskladjena sa Ustavom i Zakonom, i doplatna karta će se opet primenjivati.
Tresko Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 u mož misliti, ženska ti rekla da ti je objašnjenje bulja pa ti se stumbao ponos. ne budi strina, valjda si do sada navikao na oštrije diskusije.Pa nemam ja nikakav problem sa oštrijim diskusijama. Više sa popovanjem kako sam ja kao nekoga vredjao iz čistog mira zato što se ne slaže sa mnom.
Аврам Гојић Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 kaakva prepotencija u uvodnoj recenici, a ja slaba na drcne a pametne, klecnushe mi kolena, kad ono - bulja. Pa ne moraš ništa da kažeš, meni je jasno da si duplo golo, ili da se izrazim tvojim rečnikom BULJA. Nego, soliš pamet i deliš drugima lekcije ko šta razume a ko ne, pa to nije u redu, kad ti već nemaš pojma.
gagorder Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 e ljudi aj da prestanemo s ovim.evo, tresko sve si u pravu. zelim ti cak da tresnes nesto da se i ti razonodis. pametan si i objasnjenja ti nisu bulja. ja sam budala sto pisem usko strucne stvari po forumu. odoh na kozmetiku. nemo' se svadjate.
Tale Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Dodeljene nagrade pobednicima akcije „Za zeleniji Beograd”Sa jednim od dobitnika nagrade za najlepši balkon okrenut ulici već godinama bijem bitku oko latica cveća koje mi non stop pada na terasu, oko vode koja mi prska po terasi nakon polivanja...Sada sam ga zamolio da bar žardinjere koje vise spolja prebaci unutra, čekamo prinovu, sušićemo i bebeće stvari, nije u redu. Odgovor je: "pa ne mogu ja sad da uništim cveće zbog vaše bebe".Beograd takve i nagrađuje.
harper lee Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Dodeljene nagrade pobednicima akcije „Za zeleniji Beograd”Sa jednim od dobitnika nagrade za najlepši balkon okrenut ulici već godinama bijem bitku oko latica cveća koje mi non stop pada na terasu, oko vode koja mi prska po terasi nakon polivanja...Sada sam ga zamolio da bar žardinjere koje vise spolja prebaci unutra, čekamo prinovu, sušićemo i bebeće stvari, nije u redu. Odgovor je: "pa ne mogu ja sad da uništim cveće zbog vaše bebe".Beograd takve i nagrađuje.Ako on ne moze pomozi coveku. Lepo cvece lepo gori.
le petit nicolas Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Dodeljene nagrade pobednicima akcije „Za zeleniji Beograd”dvorište "veljka"? pa tu nema tri i po biljke. sve je pod betonom. prošle godine su sredjivali fasadu škole, usred dvorišta izgradili, valjda, fiskulturnu salu (gradska sredstva), i dobetonirali sve što do tad nije bilo.verovatno su nagradili sami sebe, kad već niko drugi nije hteo.poz
Tale Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Verovatno si u pravu.Komšijina žena, dobitnica nagrade, radi u - opštini.
badenac Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 dvorište "veljka"? pa tu nema tri i po biljke. sve je pod betonom. prošle godine su sredjivali fasadu škole, usred dvorišta izgradili, valjda, fiskulturnu salu (gradska sredstva), i dobetonirali sve što do tad nije bilo.verovatno su nagradili sami sebe, kad već niko drugi nije hteo.pozBlizina policijske stanice je cudo a "lepota" "Veljka" losa sala.
Recommended Posts