Jump to content

Beograd

Featured Replies

Sta sad koji kurac

I ja šokiran... Beogradski-maraton-22km_mapa_eng-02-min.jpg

... Shiit has hit the fan...

Dosta jako plodi vesara

I ja šokiran... Beogradski-maraton-22km_mapa_eng-02-min.jpg.1c4ae8ccfbe6f643c33c35dd17bb0c65.jpg

O da jebo te, to je onaj zimski maraton

Jel iko u beogradu, uključujući i vozače, zna trase GSB-a? Ali, ono, da su sigurni kad dodju na posao kuda voze?

život u beogradu je pun iznenađenja i izazova baš kao u džungli. još malo pa će umesto autobusa da razapnu lijane između zgrada pa skači narode majmunski.

51 minutes ago, radisa said:

Jel iko u beogradu, uključujući i vozače, zna trase GSB-a? Ali, ono, da su sigurni kad dodju na posao kuda voze?

Noup.

Ja neki dan overim 26 ide Kumodraškom, uđem pitam vozača "hoćete ići ovuda i večeras (ženi mi odgovara da iz grada dođe direks 26com, da ne preseda na 25)?"

Kaže lik "Brate, pojma nemam! Samo mi jave na spravu (pokazuje na onaj svoj Bus+ ekran) kuda idem, i ja idem. Danas sam dva puta menjao trasu, a radove video nisam."

Pitanje je bilo više onako kao podjebavanje... Jbg, nije mi palo na pamet da je stvarno moguće da im menjaju trase u letu...

Sunce ti žarko, ne smeš više ništa da pomisliš, odmah se ostvari...

Само да им на време јаве кад буду скинули трамвајски мост :ph34r:

5 hours ago, renne said:

Sta sad koji kurac

Maraton.Ima li jedan da ne jebe nas na nbg.

bolidi jebo im pas mater. onaj aprilski nisu bili u stanju da organizuju, pa su izduvali za licencutm

ovaj je za malog, đorđevića i marka kretena đuriča

noge izlomili na rupe

:fantom:

Jasam pre jedno godinu dana slušao Brankovića kako priča o ovom i kao da je bolji jer je po ravnom...
Mislio odustali su...

jel to subota ili nedelja?

sent from bubamoto

03.11.

loži frank

:fantom:

Sada u nedelju.

Trebalo je da bude 3.11, (možda je kums naleteo na taj stari datum) ali je pomereno dve nedelje, na 17.