November 15, 20195 yr I ja šokiran... ... Shiit has hit the fan... O da jebo te, to je onaj zimski maraton
November 15, 20195 yr Jel iko u beogradu, uključujući i vozače, zna trase GSB-a? Ali, ono, da su sigurni kad dodju na posao kuda voze?
November 15, 20195 yr život u beogradu je pun iznenađenja i izazova baš kao u džungli. još malo pa će umesto autobusa da razapnu lijane između zgrada pa skači narode majmunski.
November 15, 20195 yr 51 minutes ago, radisa said: Jel iko u beogradu, uključujući i vozače, zna trase GSB-a? Ali, ono, da su sigurni kad dodju na posao kuda voze? Noup. Ja neki dan overim 26 ide Kumodraškom, uđem pitam vozača "hoćete ići ovuda i večeras (ženi mi odgovara da iz grada dođe direks 26com, da ne preseda na 25)?" Kaže lik "Brate, pojma nemam! Samo mi jave na spravu (pokazuje na onaj svoj Bus+ ekran) kuda idem, i ja idem. Danas sam dva puta menjao trasu, a radove video nisam."
November 15, 20195 yr Pitanje je bilo više onako kao podjebavanje... Jbg, nije mi palo na pamet da je stvarno moguće da im menjaju trase u letu... Sunce ti žarko, ne smeš više ništa da pomisliš, odmah se ostvari...
November 15, 20195 yr 5 hours ago, renne said: Sta sad koji kurac Maraton.Ima li jedan da ne jebe nas na nbg.
November 15, 20195 yr bolidi jebo im pas mater. onaj aprilski nisu bili u stanju da organizuju, pa su izduvali za licencutm ovaj je za malog, đorđevića i marka kretena đuriča noge izlomili na rupe
November 15, 20195 yr Jasam pre jedno godinu dana slušao Brankovića kako priča o ovom i kao da je bolji jer je po ravnom...Mislio odustali su... ... Shiit has hit the fan...
November 16, 20195 yr Sada u nedelju. Trebalo je da bude 3.11, (možda je kums naleteo na taj stari datum) ali je pomereno dve nedelje, na 17.