pp34 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 cek cek .. jel to i zvanicno da nosi pauk ako nisi platio parking ?
pp34 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 ja kapiram da u jednom satu u beogradu barem 15 % vlasnika automobila parkiranih u zoni ne plati parking. e sad koliko ukupno zoniranih parking mesta ima ne znam. ali ako imaju toliko pauka svaka im cast. a parking se placa 14 sati. 14xmnogo=nemoguce.
renne Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ma oni to lupetaju sad, izvlače se.Kao što jedan iz PS reče, kao to nije kazna, to je doplatna karta da možeš ceo dan da ostaviš tu auto.
Kelt Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 e sad koliko ukupno zoniranih parking mesta ima ne znamposlednji tip koji je ovo pitao na sednici u skupštini grada je dobio otkaz pre nego što je stigao nazad do kancelarije
Аврам Гојић Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Znaci, po analogiji, i doplatne karte u GSP-u predstavljaju vid kazne, koja je, kao takva, suprotna Ustavu?
matador Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Znaci, po analogiji, i doplatne karte u GSP-u predstavljaju vid kazne, koja je, kao takva, suprotna Ustavu?Upravo tako.Ne treba nista placati kao u ona zlatna vremena u kojima je Infostan popravljao i bojlere samoupravljackim domacinima.
henrik larsson Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Skorašnja zapažanja što se tiče linije 33 - vozila su solidno redukovana, sudeći po frekvenciji prolaska, ali je zato linija E9 znatno pojačana. Bolje platiti 100 kinti nego 50.
Аврам Гојић Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 (edited) Upravo tako.Ne treba nista placati kao u ona zlatna vremena u kojima je Infostan popravljao i bojlere samoupravljackim domacinima.ja sam mrtav ozbiljan. poenta je u sledecem: ako je Ustavni sud zauzeo stav da se ono sto je de facto kazna tako ima i nazvati - dakle, formulacija "doplatna karta" potpuno gubi smisao i pravno dejstvo ako je odnos pocetne cene usluge i cene "doplatne karte" tipa 1 prema 40 puta - to znaci da se po analogiji taj stav moze primeniti i na GSP, jer su elementi slucaja isti. jasno je da je Ustavni sud odlucio da sistematski ponistava slucajeve u kojima gradske sluzbe, ili sam grad, samovoljno vrse vlast bez uporista u zakonu, sto je slucaj i sa ukidanjem odluke o prohibiciji u Novom Sadu, a ovakvi slucajevi pokazuju da neke stvari koje se prihvataju ad hoc uopste nemaju uporiste u zakonu.a sada mozes da se i dalje zakopavas losim sarkazmom, i necu te cak ni pitati sta je tu lose da ti Infostan popravlja bojler. Edited June 11, 2011 by Marko M. Dabovic
matador Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Skorašnja zapažanja što se tiče linije 33 - vozila su solidno redukovana, sudeći po frekvenciji prolaska, ali je zato linija E9 znatno pojačana. Bolje platiti 100 kinti nego 50.Da, ocigledna svinjarija.Samo to ne objasnjava situaciju oko parking servisa. Sta je ideja?1.Da ne postoji parking servis2.Da parkiranje kosta 10 dinara3.Da se poboljsaju uslovi na parking mestima tako sto ce vam sluzba oprati vozilo dok se ne vratite
Аврам Гојић Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Da, ocigledna svinjarija.Samo to ne objasnjava situaciju oko parking servisa. Sta je ideja?1.Da ne postoji parking servis2.Da parkiranje kosta 10 dinara3.Da se poboljsaju uslovi na parking mestima tako sto ce vam sluzba oprati vozilo dok se ne vratiteti si neki zesci mazohista, sta li? ideja je da gradska preduzeca ne uzimaju zakon u svoje ruke i to je sve.
Isis Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Da sa podjednakim entuzijazmom reaguju kada gazda kafica ogradi nekoliko parking mesta da bi mu glumila ulaz u bastu kafica?Bas ne bi bila losa ideja.
matador Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 (edited) ja sam mrtav ozbiljan. poenta je u sledecem: ako je Ustavni sud zauzeo stav da se ono sto je de facto kazna tako ima i nazvati - dakle, formulacija "doplatna karta" potpuno gubi smisao i pravno dejstvo ako je odnos pocetne cene usluge i cene "doplatne karte" tipa 1 prema 40 puta - to znaci da se po analogiji taj stav moze primeniti i na GSP, jer su elementi slucaja isti. jasno je da je Ustavni sud odlucio da sistematski ponistava slucajeve u kojima gradske sluzbe, ili sam grad, samovoljno vrse vlast bez uporista u zakonu, sto je slucaj i sa ukidanjem odluke o prohibiciji u Novom Sadu, a ovakvi slucajevi pokazuju da neke stvari koje se prihvataju ad hoc uopste nemaju uporiste u zakonu.Odgovorio sam zluradoj Snezani tj. slazem se da je zahtevanje boljih uslova od GSP-a potpuno prirodno i pozeljno.Pitam se sta je ideja sa PS-om?Sto se tice formulacije, mogao bih da se slozim sa tobom da mi institucija doplatne karte nikada nije bila jasna - kaznjavam te zato sto nisi ispunio svoju duznost ali da se ne bi mnogo ljutio, taj dan za te pare mozes da koristis usluge koje u startu nisi hteo da platis. Sta je to, neka vaspitna mera? Ukor pred iskljucenje iz tramvaja? Edited June 11, 2011 by matador
matador Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 ti si neki zesci mazohista, sta li? ideja je da gradska preduzeca ne uzimaju zakon u svoje ruke i to je sve.Ok, slazem se sa tobom.Samo mi odgovori, da li se iz perspektive korisnika nesto znacajno menja u tom slucaju?
Recommended Posts