Ryan Franco Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 (edited) doveli konstruktora ono pre par godina, čovek samo što se nogom nije krstio. Planirano samo kao privremeno a ispade full-time most.to će da rokne jednog dana, samo se nadam da neće da bude ljudi na njemu, makar kad bi stavili senzore da znaju makar da upozore ljudeMarija Rašeta je svojveremeno tvrdila da nema potrebe za sanacijom mosta jer "ionako voz koristi samo jedan kolosek od moguća dva".A nemoguće je inače da na njemu ne bude ljudi. Mislim da čekaju da podignu ovaj kineski pa onda da ga opravljaju skroz. Edited June 9, 2011 by McCabe
zorglub Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Ja sam kao mali stalno sanjao kako prelazim preko tog mosta, a on se drži na nekoliko eksera, i sav je kao onaj iz Idijane Džons 2, samo što nije viseći.
Kelt Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 A nemoguće je inače da na njemu ne bude ljudi. Mislim da čekaju da podignu ovaj kineski pa onda da ga opravljaju skroz.verovatno u nekoj službi postoji matori inženjer koji svakog dana moli boga da to ne rokne i u fioci ima štek viskija, da otvori kad most bude bio stavljen van upotrebe. Mladi partijski šefovi će da se slikaju a on će da umiri čir na želucu.Bože me prosti, bolje da su raketirali Pančevac nego Žeželjev most. Možda bi novi makar napravili po uzoru na žeželja, ovako samo tvrde da je tog kvaliteta.Bilo bi zanimljivo napraviti eksperiment da li po zahtevu za dostupnost javnih informacija može da se dobije izveštaj statičkih i dinamičkih ispitivanja mosta...
hazard Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Most je zreo za rekonstrukciju odavno ali se odlucilo da se ne radi taj most dok se ne zavrsi novi preko Ade i Gazela, jer bi inace guzva u gradu bila potpuno nepodnosljiva
le petit nicolas Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 ima li mlađanog shermana il nekog od komšija da virne s borčanske terase i izvesti može li se preko mosta bez dva sata čekanja.i de baš sad da popusti konstrukcija, kad mi počinje raspust :( poz
Kelt Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 (edited) stanje na mostovima(posmatraj duže pošto menjaju kadrove) Edited June 10, 2011 by Kelt
gospa buba Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 ima li mlađanog shermana il nekog od komšija da virne s borčanske terase i izvesti može li se preko mosta bez dva sata čekanja.i de baš sad da popusti konstrukcija, kad mi počinje raspust :( pozjunior se sekira vec da li ce da ga oprave do avgusta. srecom se setismo smedereva, sta je tu je :P
le petit nicolas Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 (edited) e, svašta je švabo smislijo.hvala, kelte.pozedit: zdravoživo, drugarice mama bubo!do avgusta će možda biti i skela od višnjice do prekoputa. nego nam je sada bila jedna neizvesnost velika. Edited June 10, 2011 by le petit nicolas
gospa buba Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 e, svašta je švabo smislijo.hvala, kelte.pozedit: zdravoživo, drugarice mama bubo!do avgusta će možda biti i skela od višnjice do prekoputa. nego nam je sada bila jedna neizvesnost velika.zdravo drugarice nikolice.u avgustu nam je vazno da predjemo, makar i skelom.a jel pochinju taj kineski ili josh montiraju tender, da bude bash stabilan?
Đipalo Junuz Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ustavni sud je proglasio način naplate doplatnih karata za parkiranje u Beogradu suprotnim Ustavu i zakonu.
kapetanm Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ustavni sud je proglasio način naplate doplatnih karata za parkiranje u Beogradu suprotnim Ustavu i zakonu. :Hail: Imam nakupljenih 40ak kazni, od 2009, i uopšte ih ne plaćam, đubradi lopovska
ToniAdams Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ustavni sud je proglasio način naplate doplatnih karata za parkiranje u Beogradu suprotnim Ustavu i zakonu.carski! idem sad popiti otrov.
Zabalujev Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ustavni sud je proglasio način naplate doplatnih karata za parkiranje u Beogradu suprotnim Ustavu i zakonu.Jel se to meni cini, ili ce svaki pokusaj davanja vecih ovlascenja lokalnim vlastima da bude oboren na US? Dakle, MLađane, mlati se ti oko decentralizacije koliko oćeš, tvoj ustav ju je sjebao.
matador Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 (edited) Ustavni sud je proglasio način naplate doplatnih karata za parkiranje u Beogradu suprotnim Ustavu i zakonu.Odlicno. Sada od izvora vode dva putica: 1. Gasenje JKP Parking servis2. Odvozenje paukom vozila za koja nije placeno parkiranjeedit pjaf: umesto 1.870,00 srpskih dinara (koje u srbiji zovu samo dinari) sada ce raditi kantar: http://www.parking-servis.co.rs/cir/cenovnici/usluge_prenosa_vozila + nemaju dovoljan broj specijalnih dizalica sto ce uneti dodatno uzbudjenje hazarderima prilikom neizvesnosti tokom priblizavanja mestu na kome su parkirali vozilo Edited June 11, 2011 by matador
copkillah Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 A kako je ustavno otuđivanje tvog vozila ukoliko nije plaćen parking?Pa tu će da pljušte tužbe samo tako.
Recommended Posts