Anonymous Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Mogao bi debeli sin da krene polako ka Novom Sadu. Večeras blokirali Pionirski park, postavili neke jadne gardiste ispred predsedništva. Još uvek drame sa sirenama u Kneza Miloša.Ajd' da sve to progutam kad dođu Klintonka, ili Putin, ali koga ovaj nesrećnik uopšte zanima?
morgana Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 - Takvu u Beogradu još nismo imali. Na njoj će istovremeno biti usklađena svetla i muzika, po čijim taktovima će vodeni mlazovi “plesati”. Oprema je takva da se sve kompjuterski programira, a reflektori mogu da proizvedu čitav spektar boja - priča za “Blic” gradski arhitekta Dejan Vasović."ako fontana ima ugradjen dzuboks ja unaprijed potpisujem da mi se svidja
ToniAdams Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 sta je kojkurac problem sa pancevackim mostom ili prilazima?danas sam se vracao kuci sat i 50 min zbog guzve podno istog, doslovce bih pre pesice stigao.
Sestre Bronte Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Popustili stubovi, pa je zatvoren gornji ulaz na most, dok ne saniraju. Već par dana je skoro totalna blokada.
ToniAdams Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 au, fak, bilo je pitanje vremena. ma primetio sam nekidan guzvu al sam mislio da je nesto lokalnog karaktera, nisam da su zatvorili.
ivy Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 (edited) a budale ga branile 99te ..a da su pustili da ga sruše i sad bi lepo imali novi most Edited June 9, 2011 by ivy
renne Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Popustili stubovi, pa je zatvoren gornji ulaz na most, dok ne saniraju. Već par dana je skoro totalna blokada.izbio pozar pa su stubovi jako osteceni.Izgorele romske barakeSent from my GT-I9000 using Tapatalk
Otto Katz Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Azerbejdžanska vlada financira obnovu beogradskog parka, a predsjednik Srbije otkriva spomenik ovom Alijevu. Nemam pregradu u mozgu u koju bih mogao spremiti ovu informaciju. Potpuno antiintuitivno. I zato svaka čast, jednima i drugima i trećíma!
Аврам Гојић Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Azerbejdžanska vlada financira obnovu beogradskog parka, a predsjednik Srbije otkriva spomenik ovom Alijevu. Nemam pregradu u mozgu u koju bih mogao spremiti ovu informaciju. Potpuno antiintuitivno. I zato svaka čast, jednima i drugima i trećíma!cek stani vidi pazi. mi smo barem dobili diktatora. Novi Sad mora da se zadovolji kompozitorom - Staljinovim aparatcikom:NOVI SAD, 9. juna (Tanjug) - Predsednici Srbije i Azerbejdžana Boris Tadić i Ilham Alijev otkrili su danas u Novom Sadu spomenik azerbejdžanskom kompozitoru Uzeiru Hadžibejliju i naglasili međusobnu podršku u rešavanju pitanju Kosova i Nagorno - Karabaha.Tadić se svom gostu iz Azerbejdžana zahvalio na tome što je Novio Sad dobio još jedan urbani kutak u slavu muzike, kulture i povezivanja naroda.Predsednik Srbije je rekao da su svi svedoci koliko se stvari menjaju na bolje i podsetio da je na mestu, gde se sada nalaze spomenik čuvenom azerbejdžanskom kompozitoru, sportski tereni, štelište i fonatana, pre nekoliko godina bio bedem protiv poplava."Korak po korak Novi Sad i Srbija dobijaju jedno novo obličje, novi izgled i uveren sam da ćemo ukoliko nastavimo, ubrzamo čitav ovaj proces obnavljanja i izgradnje za nekoliko godina dobiti jedno sasvim novo - bolje lice naše zemlje", poručio je Tadić.On je ukazao da se sa prijateljima iz Azerbejdžana razgovaralo i o izgradnji autoputeva i mogućem zajedeničkom učešću u izgradnji i modernizazciji železnica u Srbiji, a ne samo o novim gasovodnim linijama koji treba da obezbede sigurnost u energetskom snabdevanju.Alijev je na Beogradskom keju u Novom Sadu, rekao da je zadovoljan što je postavljen spomenik Hadžibejliju, piscu himne Azerbejdžana i ocu klasične muzike i opere.On je svoju posetu Srbiji ocenio izvanrednom i da je smatra veoma važnom u istoriji dve zemlje."Strateško partnerstvo Srbije i Azerbejdžana je još više osnaženo ovom posetom", rekao je Alijev i dodao da su potpisani mnogi sporazumi koji će se, kako je naveo, i ostvarati.Prema njegovim rečima, uskoro će biti donet i konkretan akcioni plan o ekonomskoj saradnji dve zemlje.Alijev i Tadić su ponovili da imaju iste stavove po pitanju Kosova i Nagorno -Karabaha i naglasili međusobnu podršku u rešavanju tih problema.Posetom Novom Sadu Alijev je završio dvodnevnu posetu Srbiji tokom koje se sastao sa najvišim džavnim zvaničnicima.
gospa buba Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Azerbejdžanska vlada financira obnovu beogradskog parka, a predsjednik Srbije otkriva spomenik ovom Alijevu. Nemam pregradu u mozgu u koju bih mogao spremiti ovu informaciju. Potpuno antiintuitivno. I zato svaka čast, jednima i drugima i trećíma!ne samo to, nego ima izgleda da se u beogradu nikad nishta znachajnije nije desilo, od neznamnijakad
hazard Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Ovaj Alijev je bezveze, uopste nije bio nekakav lik. Da je bar Turkmenistan finansirao obnovu, pa da smo dobili spomenik Turkmenbasiju, on je bas bio faca. :D
morgana Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 meni je skroz super kako su preko pavicevih hazara nasli vezu izmedju azerbejdzanaca i srba
Takeshi Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 (edited) Ovaj Alijev je bezveze, uopste nije bio nekakav lik. Da je bar Turkmenistan finansirao obnovu, pa da smo dobili spomenik Turkmenbasiju, on je bas bio faca. :Dplus je tukmenbasi bio vrhunski ljubitelj umjetnina, pazi spomenik:(pomenuti se na vrhu rotira 360 stepeni, tokom jednog dana... prema suncu ) Edited June 9, 2011 by Takeshi
borris_ Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 (edited) Ovo u Turkmenistanu su sve francuzi gradili (Bouygues). Edited June 9, 2011 by borris_
Đipalo Junuz Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 plus je tukmenbasi bio vrhunski ljubitelj umjetnina, pazi spomenik:(pomenuti se na vrhu rotira 360 stepeni, tokom jednog dana... prema suncu...naravno, da bi Sunce imalo neometan pogled na Turkmenbašija tokom celog dana. Još jedan dokaz Njegove veličine i dobrote. I humanizma. I renesanse.
Recommended Posts