Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)
Cim oni nisu nahvatali ni 10% onih koji pozivaju,vrlo je moguce da je rec o organizovanoj zajebanciji.
upravo to. Ova boranija što su ih naišli su obični ljudi koji se primili na hoax jer su pijani, mentalno čvaknuti ili nešto treće. Kako niko da ne javi da je bomba u skupštini, belom dvoru ili tako nešto, most i palata pravde pogađaju puno ljudi koji su posle veoma nervozni. Edited by Kelt
Posted
Sve izraze koje sam upotrebio nisam izmislio, niti pokupio sa vujaklije ili TVa, vec cuo u svakodnevnoj komunikaciji tih omladinaca, pa i onih malo starijih koji nisu vise bas omladicni, al su u slicnom fazonu. Dijalog je po svojoj formi autentican. "Vrhstra" i "tebrane" su pravi pravcati izrazi koji se koriste na ulici. Ili su se bar koristili.
Ne mislim ni ja da nijedan omladinac nikad nije izgovorio "vrhstra", ali ovako kad sve zajedno upakuješ jako je neautentično i usiljeno. U relaciji je sa aktuelnim uličnim slengom kao "Šmeker" i "Oktoberfest" sa onim iz osamdesetih. Čemu, uostalom, taj dijalog? Bolje bi poentirao bez njega. Neuspeo je. Verovatno je tačno to da su neki klinci čuli na tv-u za lažne dojave pa i oni isprobali, ali sasvim sigurno ne zbog toga što su maloumni i smešno govore.Mislim, stani malo. "Pokojne mu babe"?! Pa koji zeldi bi to izgovorio, makar i u šali? Bolje je bez dijaloga.
  • 2 weeks later...
Posted

Stig'o spomenik u tašmajdanski park. Još uvek je neotpakovan, žao mi je što ga nisam slikao. Visok je svega oko 4 metra, ja sam očekivao bar 20. Suviše su skromni ti Azeri.Nadam se da će udariti po iluminaciji, kao na fontani u pionirskom parku, biće mnogo lepo. Park su realno unakazili, ali bar ćemo dobiti spomenik.

Posted

taman imam neka stara jaja u frižideru <_<

Posted
Park su realno unakazili
ako možeš da pojasniš ovo ?
Posted
ako možeš da pojasniš ovo ?
Mogu. Klupe i bandere su vrh, a najveći vrh su one ograde, za koje sam mislilio da pripadaju gradilištu, a danas sam shvatio da su one tu da ostanu zauvek. Staze za sad deluju OK, ali mi neki unutrašnji glas govori da neće dugo potrajati, već su ispucale na nekim mestima, ali videćemo.
Posted

Zašto ljudi koji protestvuju protiv odluke o alkoholu moraju da budu stoka pa ostavljaju brdo djubreta svuda po parku? Ustvari nema potrebe da budem PC, samo dokazuju da većina i jeste stoka kojima ego trip ne dozvoljava da vide dalje od svog dupeta.

Posted

ne znam za sinoc ali vidjala sam prethodnih puta ljude koji spontano krecu da skupljaju posle kao i komunalce oko 2

Posted
Stig'o spomenik u tašmajdanski park. Još uvek je neotpakovan, žao mi je što ga nisam slikao. Visok je svega oko 4 metra, ja sam očekivao bar 20. Suviše su skromni ti Azeri.Nadam se da će udariti po iluminaciji, kao na fontani u pionirskom parku, biće mnogo lepo. Park su realno unakazili, ali bar ćemo dobiti spomenik.
taman imam neka stara jaja u frižideru <_<
Belche, stvarno si Belch bre. jel vi shvatate da ce ovaj spomenik biti kemp atrakcija bez premca u Srbiji. jedva cekam da vidim spomenik.(nego anone, da nije to Pavicev spomenik? Zasto mislis da je azerski, jel nesto pise ili si pitao ili znas redosled postavljanja? kontao sam da ce da stave dva spomenika, Pavicu i velikom vodji)
Posted

Pa za Pavica su i rekli, i video sam dve platforme jedna preko puta druge kada sam se poslednji put prosetao kroz Tas, tamo negde oko uskrsa.

Posted

Aha, znači prvo Pavić.A ja sam hteo tiraninaaaaaaaaaaaaaaaa.

Posted

Šteta je da se stara jaja bace. Ajmo prvo po Paviću, dok dođe tiranin ostariće sledeća tura.

Posted

meni je svejedno ciji je spomenik, sve dok je u braon plocicama sa roze laserom koji sijeva iz ociju, ko ona fontana

Posted
Mogu. Klupe i bandere su vrh, a najveći vrh su one ograde, za koje sam mislilio da pripadaju gradilištu, a danas sam shvatio da su one tu da ostanu zauvek. Staze za sad deluju OK, ali mi neki unutrašnji glas govori da neće dugo potrajati, već su ispucale na nekim mestima, ali videćemo.
Nisam primetio ispucalost, ali se ja držim trim staze i "teretane". Što se klupa i bandera tiče, mislim da postoji razlika između toga da su vrh i da je park unakažen.
Posted
(nego anone, da nije to Pavicev spomenik? Zasto mislis da je azerski, jel nesto pise ili si pitao ili znas redosled postavljanja? kontao sam da ce da stave dva spomenika, Pavicu i velikom vodji)
Na ambalaži jednog piše nešto tipa 'ambasada Azerbejdžana', na drugom nisam gledao.