Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

i odabrali za teme baš palatu pravde i mostove? Nađe se poneka budala (kao ove dve devojčice) ali globalno posmatrano to je organizovano i planirano uznemiravanje javnosti.

Edited by Kelt
Posted
suviše je često da bi bili u pitanju pojedinci, biće da je organizovano. Neka grupacija tipa SNS, obraza ili tako nečega namerno pravi probleme... a u međuvremenu se ubaci po koja budala.
Ne verujem u to,ali sve je moguce.Pre bih rekao da je nesto u stilu Hazardovog objasnjenja.
Posted
i odabrali za teme baš palatu pravde i mostove? Nađe se poneka budala (kao ove dve devojčice) ali globalno posmatrano to je organizovano i planirano uznemiravanje javnosti.
kako to za vreme druga tita nikad nisu dojavljivali lazne bombe? mislim, lemao bi ih i onaj vodoinstalater iz policijskog vica, kamoli organi <_<jel rekla drzava sta ce, devojchice u kucni pritvor kod pevachice ili da im se zabrani idenje na matematiku do kraja godine?
Posted
Ma jok, ja mislim da su to copy-cat fore.Ono tipa:"Tebra, znas sta sam vido na vestima, neki likovi dali laznu dojavu o bombi na brankovom i napravili totalni haos u gradu!!!""Ne seri bratori!?""Ma da, bili panduri i sve, zastoj, kolaps, al su ih zeznuli, onoliko!""A vrh kakvi carevi! E brate a mislis da bi mi mogli tako nesto da izvedemo?""Mis' da i mi dojavimo da je bomba, a?"Ma da, bre, mnogo dobra fora, aj da i mi napravimo cirkus, tebrane, zar to nije vrh, ono kao, nas dvojica, a zezamo ceo grad!??""Pa jeste tebrane moj, bas je vrhstra!""E zovi Cibeta on ima neku staru pripejd karticu od pokojne mu babe, a i zna ono kako da okrenes a da ti ne provale broj!""E!? Vrh! Pa ajde da zovemo pandure, da ih malo kecamo..."i tako ce biti jos 56. dojava.
Fascinantno je da neko zaista zamišlja omladince kao Bakija iz BB Showa koji fore kupi s Vukajlije. Ovaj dijalog kao da je prepisani primer za neku definiciju. Mislim, "tebrane"? "Vrhstra"???
Posted

preksinoć sam otišao na tašmajdan. proveo sam sat vremena u delu za pse. :) klupe su odvratne. česma je radila.ostalo nisam obilazio.

Posted
preksinoć sam otišao na tašmajdan. proveo sam sat vremena u delu za pse. :) klupe su odvratne. česma je radila.ostalo nisam obilazio.
Dobro, mene se odvratne klupe i onako ne tiču. :)
Posted

Ni mene, Ni mene :)

Posted (edited)

nisam bio sinoc zedan, pa me (sinoc) ne zanimaju cesme.a nemam ni psa, nije moj problem sto su stavili ogradu. ne bih imao problem ni da se potpuno zabrani setnja pasa, to mene ne dotice uopste. a uostalom psi mogu i da napadnu nekoga.i vise volim da sedim na travi, sto se mene tice klupe mogu i da se sklone.

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Mene ne dotiče ceo taj park.Što se mene tiče mogu da ga zaravnaju.

Posted
Mene ne dotiče ceo taj park.Što se mene tiče mogu da ga zaravnaju.
odakle tebi pravo da tako nešto podržavaš? JA taj park volim angry.gif znači, park mora ostati.
Posted

nego, predlog Djilasu, posto sam siguran da cita ovaj ugledni forum.zasto se ovima sa laznim dojavama bombi lepo ne naplati cela fertutma koju su napravili? kapiram da je moguce sracunati koliko je kostao izlazak na teren svih sluzbi, lepo posaljes na naplatu, ako se ne plati - plenidba imovine ili kako vec. verujem da bi sledeci saljivdzija dobro razmislio da li da zbija takve sale.

Posted
zasto se ovima sa laznim dojavama bombi lepo ne naplati cela fertutma koju su napravili? kapiram da je moguce sracunati koliko je kostao izlazak na teren svih sluzbi, lepo posaljes na naplatu, ako se ne plati - plenidba imovine ili kako vec. verujem da bi sledeci saljivdzija dobro razmislio da li da zbija takve sale.
Ne bi radilo posao, pada na ustavnom sudu garant. A i kad su zadnji put nekom uspesno naplatili kaznu i zaplenili imovinu? Cak se i onaj jadnik iz Cacka dogovorio sa dobrim ljudima.
Posted
Fascinantno je da neko zaista zamišlja omladince kao Bakija iz BB Showa koji fore kupi s Vukajlije. Ovaj dijalog kao da je prepisani primer za neku definiciju. Mislim, "tebrane"? "Vrhstra"???
Sve izraze koje sam upotrebio nisam izmislio, niti pokupio sa vujaklije ili TVa, vec cuo u svakodnevnoj komunikaciji tih omladinaca, pa i onih malo starijih koji nisu vise bas omladicni, al su u slicnom fazonu. Dijalog je po svojoj formi autentican. "Vrhstra" i "tebrane" su pravi pravcati izrazi koji se koriste na ulici. Ili su se bar koristili.
Posted
nego, predlog Djilasu, posto sam siguran da cita ovaj ugledni forum.zasto se ovima sa laznim dojavama bombi lepo ne naplati cela fertutma koju su napravili? kapiram da je moguce sracunati koliko je kostao izlazak na teren svih sluzbi, lepo posaljes na naplatu, ako se ne plati - plenidba imovine ili kako vec. verujem da bi sledeci saljivdzija dobro razmislio da li da zbija takve sale.
s obzirom da dojave predpostavljam uglavnom stizu sa prepaid mobilnih kartica za koje ne mezes da utvrdis vlasnika/korisnika, slaba vajda od toga.
Posted

Vlasnika kartice ne mogu da otkriju..ali telefon nadju samo tako. Ako neko od naivnije dece,koja uzurpira mir i spokoj Beogradjana, koristi noviji i skuplji telefon koga se ne bi odrekao bacanjem u djubre,nasa panduracija moze da ga nadje istog dana. Dakle recept je prepaid kartica + jeftin fon koji se razbija i baca odmah po pozivu..ili halo govornica,sto je opet rizicnije zbog brojnih sigurnosnih kamera u okolini. Cim oni nisu nahvatali ni 10% onih koji pozivaju,vrlo je moguce da je rec o organizovanoj zajebanciji.