Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
:unsure: Pa u pravu je čovek. Zašto da dižemo spomenik azerbejdžanskom diktatoru? Kako se on uklapa u bilo šta?
nikako, covek je u pravu, a ja zaboravim da se ironija ne cita.
Posted

Auuuuu klupe su ogavne jbte...kako je neko fakturisao ove zaobljene od kovanog gvozdja , a napravio ove kockaste od profila angry.gif BTW secam se kako su se u Kopenhagenu dosetili da sprece beskucnike da spavaju po klupama , oni su negde na jednoj trecini duzine klupe stavili jos jedan naslon, i onda isto ljudi sedi ali je kratka da se legne...

Posted

Te klupe su spektakularne. Drvo, od kojih su napravljene, je već popucalo i iskrivilo se. Dajem im nekoliko meseci života, a neće ih popraviti nikad. Neko se tu fino ugradio.

Beograd -- Beogradska policija je rasvetlila dva slučaja jučerašnje i današnje anonimne dojave da je na Brankovom mostu postavljena bomba.Povodom današnje dojave, privedene su dve maloletnice, učenice Srednje trgovačke škole, protiv kojih je podneta prijava za krivično delo izazivanje panike i nereda.Policija je, takođe, identifikovala lice koje je juče dojavilo da je na Brankovom mostu postavljena bomba i za njim se intenzivno traga, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.Zbog lažne dojave o bombi Brankov most je danas bio zatvoren 15 minuta, od 14.40 do 14.55 sati, a juče je, posle 20 sati, bio zatvoren oko sat vremena. Od početka godine Brankov most bio je pet puta blokiran zbog dojava o postavljenoj bombi, za koje se ispostavilo da su lažne.
Obe dojave su me uhvatile. Srećom su beogradski panduri glupi, pa blokiraju prilaze mostu, a stepeništa ostave slobodna.
Posted

mene je uhvatila jučerašnja. al šta vredi što je stepenište slobodno kad se ne može preko vode?al nisam se iznervirala, jedan sat čekanja u busu je 50 pročitanih strana knjige -_- happy thoughts happy thoughts happy thoughtsjbt, garant bi ih manje koštala instalacija kamera na brankovom mostu nego zaustavljanje saobraćaja u celom gradu i čitava parada pandura.

Posted
mene je uhvatila jučerašnja. al šta vredi što je stepenište slobodno kad se ne može preko vode?al nisam se iznervirala, jedan sat čekanja u busu je 50 pročitanih strana knjige -_- happy thoughts happy thoughts happy thoughtsjbt, garant bi ih manje koštala instalacija kamera na brankovom mostu nego zaustavljanje saobraćaja u celom gradu i čitava parada pandura.
Može. Glupi pandur te drka na automobilskom prilazu mostu (sa bio koje strane), a ti nastaviš pravo ispod mosta, popneš se na staro stepenište mosta kralja Aleksandra i pređeš most normalno. Sa druge strane te panduri popreko gledaju, ali neće da te vrate nazad.Majmunu sam juče čak i rekao da ću da pređem most preko stepeništa, gledao me je kao tele.
Posted

i danas opet zatvoren brankov most. u čemu je fora?

Posted
i danas opet zatvoren brankov most. u čemu je fora?
Ponovo je neki idiot javio da je postavljena bomba.Nema kraja moronima u ovom gradu.
Posted
Na ovom forumu kao da su svi teški bogatuni.Pa šta da rade oni sa stančićima od 25-30m2, gde će oni da ubacuju raznorazne sušilice?
ko nema susilicu nek jede kolace!
Posted
Protiv osumnjičenih maloletnica podneta je krivična prijava za krivično delo izazivanje panike i nereda, saopštio je sinoć MUP.
Kolika je predvidjena kazna za ovo ?
Posted

De, de, to su samo deca koja se malo bave gresima iz mladosti, fajtanjem sistema i pankerisanjem.

Posted
De, de, to su samo deca koja se malo bave gresima iz mladosti, fajtanjem sistema i pankerisanjem.
jel ovo reko žika obretković?
Posted
Ponovo je neki idiot javio da je postavljena bomba.Nema kraja moronima u ovom gradu.
suviše je često da bi bili u pitanju pojedinci, biće da je organizovano. Neka grupacija tipa SNS, obraza ili tako nečega namerno pravi probleme... a u međuvremenu se ubaci po koja budala.
Posted

Ma jok, ja mislim da su to copy-cat fore.Ono tipa:"Tebra, znas sta sam vido na vestima, neki likovi dali laznu dojavu o bombi na brankovom i napravili totalni haos u gradu!!!""Ne seri bratori!?""Ma da, bili panduri i sve, zastoj, kolaps, al su ih zeznuli, onoliko!""A vrh kakvi carevi! E brate a mislis da bi mi mogli tako nesto da izvedemo?""Mis' da i mi dojavimo da je bomba, a?"Ma da, bre, mnogo dobra fora, aj da i mi napravimo cirkus, tebrane, zar to nije vrh, ono kao, nas dvojica, a zezamo ceo grad!??""Pa jeste tebrane moj, bas je vrhstra!""E zovi Cibeta on ima neku staru pripejd karticu od pokojne mu babe, a i zna ono kako da okrenes a da ti ne provale broj!""E!? Vrh! Pa ajde da zovemo pandure, da ih malo kecamo..."i tako ce biti jos 56. dojava.