darling Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Pa u pravu je čovek. Zašto da dižemo spomenik azerbejdžanskom diktatoru? Kako se on uklapa u bilo šta?nikako, covek je u pravu, a ja zaboravim da se ironija ne cita.
Frank Pembleton Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Auuuuu klupe su ogavne jbte...kako je neko fakturisao ove zaobljene od kovanog gvozdja , a napravio ove kockaste od profila BTW secam se kako su se u Kopenhagenu dosetili da sprece beskucnike da spavaju po klupama , oni su negde na jednoj trecini duzine klupe stavili jos jedan naslon, i onda isto ljudi sedi ali je kratka da se legne...
Anonymous Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Te klupe su spektakularne. Drvo, od kojih su napravljene, je već popucalo i iskrivilo se. Dajem im nekoliko meseci života, a neće ih popraviti nikad. Neko se tu fino ugradio. Beograd -- Beogradska policija je rasvetlila dva slučaja jučerašnje i današnje anonimne dojave da je na Brankovom mostu postavljena bomba.Povodom današnje dojave, privedene su dve maloletnice, učenice Srednje trgovačke škole, protiv kojih je podneta prijava za krivično delo izazivanje panike i nereda.Policija je, takođe, identifikovala lice koje je juče dojavilo da je na Brankovom mostu postavljena bomba i za njim se intenzivno traga, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.Zbog lažne dojave o bombi Brankov most je danas bio zatvoren 15 minuta, od 14.40 do 14.55 sati, a juče je, posle 20 sati, bio zatvoren oko sat vremena. Od početka godine Brankov most bio je pet puta blokiran zbog dojava o postavljenoj bombi, za koje se ispostavilo da su lažne.Obe dojave su me uhvatile. Srećom su beogradski panduri glupi, pa blokiraju prilaze mostu, a stepeništa ostave slobodna.
belch Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 mene je uhvatila jučerašnja. al šta vredi što je stepenište slobodno kad se ne može preko vode?al nisam se iznervirala, jedan sat čekanja u busu je 50 pročitanih strana knjige -_- happy thoughts happy thoughts happy thoughtsjbt, garant bi ih manje koštala instalacija kamera na brankovom mostu nego zaustavljanje saobraćaja u celom gradu i čitava parada pandura.
Anonymous Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 mene je uhvatila jučerašnja. al šta vredi što je stepenište slobodno kad se ne može preko vode?al nisam se iznervirala, jedan sat čekanja u busu je 50 pročitanih strana knjige -_- happy thoughts happy thoughts happy thoughtsjbt, garant bi ih manje koštala instalacija kamera na brankovom mostu nego zaustavljanje saobraćaja u celom gradu i čitava parada pandura.Može. Glupi pandur te drka na automobilskom prilazu mostu (sa bio koje strane), a ti nastaviš pravo ispod mosta, popneš se na staro stepenište mosta kralja Aleksandra i pređeš most normalno. Sa druge strane te panduri popreko gledaju, ali neće da te vrate nazad.Majmunu sam juče čak i rekao da ću da pređem most preko stepeništa, gledao me je kao tele.
Tastatura Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 i danas opet zatvoren brankov most. u čemu je fora?Ponovo je neki idiot javio da je postavljena bomba.Nema kraja moronima u ovom gradu.
Leia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Na ovom forumu kao da su svi teški bogatuni.Pa šta da rade oni sa stančićima od 25-30m2, gde će oni da ubacuju raznorazne sušilice?ko nema susilicu nek jede kolace!
Lezilebovich Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Protiv osumnjičenih maloletnica podneta je krivična prijava za krivično delo izazivanje panike i nereda, saopštio je sinoć MUP. Kolika je predvidjena kazna za ovo ?
Zabalujev Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 De, de, to su samo deca koja se malo bave gresima iz mladosti, fajtanjem sistema i pankerisanjem.
slepa živana Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 De, de, to su samo deca koja se malo bave gresima iz mladosti, fajtanjem sistema i pankerisanjem.jel ovo reko žika obretković?
Kelt Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ponovo je neki idiot javio da je postavljena bomba.Nema kraja moronima u ovom gradu.suviše je često da bi bili u pitanju pojedinci, biće da je organizovano. Neka grupacija tipa SNS, obraza ili tako nečega namerno pravi probleme... a u međuvremenu se ubaci po koja budala.
hazard Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ma jok, ja mislim da su to copy-cat fore.Ono tipa:"Tebra, znas sta sam vido na vestima, neki likovi dali laznu dojavu o bombi na brankovom i napravili totalni haos u gradu!!!""Ne seri bratori!?""Ma da, bili panduri i sve, zastoj, kolaps, al su ih zeznuli, onoliko!""A vrh kakvi carevi! E brate a mislis da bi mi mogli tako nesto da izvedemo?""Mis' da i mi dojavimo da je bomba, a?"Ma da, bre, mnogo dobra fora, aj da i mi napravimo cirkus, tebrane, zar to nije vrh, ono kao, nas dvojica, a zezamo ceo grad!??""Pa jeste tebrane moj, bas je vrhstra!""E zovi Cibeta on ima neku staru pripejd karticu od pokojne mu babe, a i zna ono kako da okrenes a da ti ne provale broj!""E!? Vrh! Pa ajde da zovemo pandure, da ih malo kecamo..."i tako ce biti jos 56. dojava.
Recommended Posts