Аврам Гојић Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Na ovom forumu kao da su svi teški bogatuni.Pa šta da rade oni sa stančićima od 25-30m2, gde će oni da ubacuju raznorazne sušilice?u masinu za ves, prijatelje. kupila nam tasta vanzemaljca koji radi obe stvari, zivot nam promenio. a to sada i nije tako skupo. takodje, pricao sam sa ljudima koji kazu da su specifikacije bele tehnike da masina za susenje moze ladno da se postavi na masinu za ves, posto ima ljudi koji su sumnjicavi prema kombinovanim spravama.
ToniAdams Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 ja disem samo kod babe na selu. ovde zadrzavam dah. i ves susim kod babe na selu.
čekmeže Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 u masinu za ves, prijatelje. kupila nam tasta vanzemaljca koji radi obe stvari, zivot nam promenio. a to sada i nije tako skupo. takodje, pricao sam sa ljudima koji kazu da su specifikacije bele tehnike da masina za susenje moze ladno da se postavi na masinu za ves, posto ima ljudi koji su sumnjicavi prema kombinovanim spravama.Šta će oni bez tašte?
Аврам Гојић Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Šta će oni bez tašte?samo neka budu optimisti i neka ne izbegavaju prilike za empatiju i neka ne beze od uspeha
Zabalujev Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 (edited) Na ovom forumu kao da su svi teški bogatuni.Pa šta da rade oni sa stančićima od 25-30m2, gde će oni da ubacuju raznorazne sušilice?Ma, ja samo da stanodavca ubedim da penzionise 30 godina staru vesh mashinu, te malo modernizuje kupatilo. To je jedna, takoreci, sitnica. Doduse, terasa mi ne gleda na ulicu, a i nije moja, a i zastakljena je, te sve ovo moze da me potrese samo toliko da se zapitam kako je tako tesko Beogradjane naterati da organizuju kupovinu alkohola malo ranije, a tako lako da izbiju 200-300 evra za rad lepote naseg grada. Dobar je pilon, dobar.edit: shvatio sam da mozda mogu da nadjem i milosnijeg, apgrejdu hardvera sklonijeg stanodavca, ali ovaj resio da tolerise macku, te lepota nasih fasada trpi zbog tog malog dlakavog stvora. Edited May 18, 2011 by Zabalujev
Аврам Гојић Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ma, ja samo da stanodavca ubedim da penzionise 30 godina staru vesh mashinu, te malo modernizuje kupatilo. To je jedna, takoreci, sitnica. Doduse, terasa mi ne gleda na ulicu, a i nije moja, a i zastakljena je, te sve ovo moze da me potrese samo toliko da se zapitam kako je tako tesko Beogradjane naterati da organizuju kupovinu alkohola malo ranije, a tako lako da izbiju 200-300 evra za rad lepote naseg grada. Dobar je pilon, dobar.vid ovako, to za susenje vesa nije primenjivo (nece biti nijedne prijave, uopste, nikada, mmw) pa nema razloga za protest. a alkohol se posle 22h ne moze kupiti a mene i dalje zanima zasto.
slepa živana Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 laze Zivka da zivi u vesrnici. ona zivi u memorijalnom golubarniku "smiljana popović - beba".
Zabalujev Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 vid ovako, to za susenje vesa nije primenjivo (nece biti nijedne prijave, uopste, nikada, mmw) pa nema razloga za protest. a alkohol se posle 22h ne moze kupiti a mene i dalje zanima zasto.realno, nije ni to za alkohol primenljivo, svi smo gledali filmove i serije iz США a i hvali se vec ovde narod kako zeza krizu, te nema razloga za protest. A mene i dalje zanima zasto. :)
gospa buba Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Na ovom forumu kao da su svi teški bogatuni.Pa šta da rade oni sa stančićima od 25-30m2, gde će oni da ubacuju raznorazne sušilice?pa rekla sam ti, mi smo jedva stali u 24 kvadrata, a vesh je ishao kod keve. alternativno smo mogli da izazivamo komshiluk gacama na hodniku, a to nije bilo fino ^_^
Hella Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 (edited) nemoj posle da njačete po čitčetu kako niste bili upozoreni. Oštre kazne za jurnjavusreda 18.05.2011Beograd - Saobraćajna policija počinje veliku akciju kontrole brzine vožnje. Neprilagođena brzina je, uz prekomerno konzumiranje alkohola, najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda, a desetine patrola biće narednih dana postavljene u svim delovima grada. Edited May 18, 2011 by Hella
bigvlada Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Član 12.Na prozorima, terasama, lođama i balkonima zgrade mogu se držati odgovarajuće posude se biljnim zasadom.Gajenje biljnih zasada i postavljanje posuda iz stava 1. ovog člana vrši se tako da se ne oštećuje zgrada ili njeni posebni delovi i ne ugrožava bezbednost građana.Koji član reguliše veš i saksije u dvorištu vikendice na vrhu zgrade?
darling Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 (edited) http://www.e-novine.com/stav/47576-Diktator-srcu-grada.htmlne idem tim delom grada, slike cesme i klupe su me se dojmile.tekst manje vise, osecam da je to neki zavidni covek koji nema pametnija posla u zivotu. Edited May 19, 2011 by darling
Utvara Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 http://www.e-novine.com/stav/47576-Diktator-srcu-grada.htmlne idem tim delom grada, slike cesme i klupe su me se dojmile.tekst manje vise, osecam da je to neki zavidni covek koji nema pametnija posla u zivotu. Pa u pravu je čovek. Zašto da dižemo spomenik azerbejdžanskom diktatoru? Kako se on uklapa u bilo šta?
assück Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 česma klupa jebote i kao prvo i pre svega, sve da stavi i onakve klupe kao što su na Kališu, i dalje mi je nejasno da li je sve to samo test koliko će građani Beograda debilizama istrpeti od ovakve gradske vlasti i pirgavog gradonačelnika. čekaju se ponude ostalih belosvetskih diktatora i vlastodržaca...
Recommended Posts