gospa buba Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Svi vole taj miris smoga i benzena na osušenom vešu. Još kad komšija krene da baca smeće sa stana iznad, rublje dobije i izraženi kolorit.бре учитељу ко да се суши у калкути :o
Pera Zeka Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 kod nas na voždovcu nema smoga, samo povetarac. mi sušimo na terasi na krovu i briga nas za vaše inspektore iz centra grada
teacher Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 бре учитељу ко да се суши у калкути :oNe znam kako je u Kalkuti, ali na Vračaru ako promoliš glavu kroz prozor da vidiš da li pada kiša, možda da ti se desi da dobiješ mokar hleb sa sve ostacima od salate u vugla.
Аврам Гојић Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 (edited) Meni je fascinantno da ljudi u gradovima i dalje suše veš na terasi - a pogotovo beo veš - i tako mu omogućuju da propisno upije čađ, prašinu i ostalu štroku iz vazduha. Poptuno mi je nejasno zbog čega je problem rasklopiti onu portabl sušilicu u spavaćoj sobi i lepo osušiti veš na sobnoj temperaturi. Kul je da majice i čarapice lelulaju na povetarcu ali to više nije zlatiborski breeze kao nekad, već kovitlac sve moguće i nemoguće prljavštine. Svi vole taj miris smoga i benzena na osušenom vešu. Još kad komšija krene da baca smeće sa stana iznad, rublje dobije i izraženi kolorit.Vas dvojica posedujete biohazard komore u kuci koje sprecavaju ulazak necistog vazduha u unutrasnje prostorije? Ogromna investicija, ali isplativa.Mi ostali udisemo ulicni vazduh i kada smo unutra, a u tom vazduhu su pomesani benzen, smog, mrtve grinje, cestice prasine i osuseni epiderm. Njam.(p. s. ves ne susimo uopste: to za nas radi masina ) Edited May 18, 2011 by Marko M. Dabovic
*edited by mod Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 mi sušimo na terasi na krovu i briga nas za vaše inspektore iz centra grada+1 za Vracar. Dokle god ne obezbede komunalnoj helikoptere moja zgrada je bezbedna posto se vesh sushi na polukrovu na 6om spratu.
gospa buba Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ne znam kako je u Kalkuti, ali na Vračaru ako promoliš glavu kroz prozor da vidiš da li pada kiša, možda da ti se desi da dobiješ mokar hleb sa sve ostacima od salate u vugla.јадан ти где живиш бриши то брже, то сме само на блоковима да се пише
assück Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 tako nekako, samo što se mi sa donjeg voždovca mnogo bolje oblačimo i ne nosimo hilandarke
assück Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 +1 za Vracar. Dokle god ne obezbede komunalnoj helikoptere moja zgrada je bezbedna posto se vesh sushi na polukrovu na 6om spratu.doduše kad im obezbede heliše, neće se cimati da silaze na krov da pišu kaznu. 1 headshot i ćao
hazard Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ne znam zakaj tol'ka frka oko vesa, pa ovo je 21. vek. Kad vece nece Hella, moram ja da vam objasnjavam:http://www.tehnomanija.rs/katalog/gorenje_masina_za_susenje_vesa_d_65238.htmlGorenje mašina za sušenje veša D65238Cijena, prava sitnica: 19.990 rsdA ako necete da kupujete od Zlovenaca, ima i ovaj zabarski proizvod, takodje povoljan:http://www.tehnomanija.rs/katalog/ardo-masina-za-susenje-vesa-vdr-05.htmlArdo mašina za sušenje veša VDR 05Cena: 24.190 rsdNe kacite nista po terasama, manji je trud, i a korisno je za lokalnu ekonomiju, uvoznike i prodavce narocito
Pera Zeka Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 tako nekako, samo što se mi sa donjeg voždovca mnogo bolje oblačimo i ne nosimo hilandarke
assück Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 exactly my point a i fotka je sa dorćola, čisto da se pomene
halloween Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 (edited) a to sa vashkama je fenomenalno, o tome izgleda postoji 1 nacionalna zavera cutanja, koja startuje prvog septembra, kad se beogradske shkole po pravilu masovno zakontaminiraju, i prestaje negde oko nove godine, kada opet pochinje pricha o tome kako tamo negde neki imaju vashke. super je nash narod Te zavere ćutanja nisu sprovodive u manjim gradovima, gde „sramotne“ bolesti obznane zaposleni u zdravstvu, često i namerno, da bi smanjili „kontaminaciju“. Sećam se kad smo bile srednjoškolke da smo se smejale nekim momcima koji su glumili zgodne mangupe, pa smo preko drugarice koja je radila u apoteci saznali da je na recept uzeo šampon protivu™ vašaka. Edited May 18, 2011 by halloween
sherman Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 zato sto ce zivana morati da se iseli iz vjesernice i mozda cak da ide gola. sva sreca pa je leto na pragu.laze Zivka da zivi u vesrnici. ona zivi u eltinom golubarniku, pa jadni golubovi moraju da se potucaju po kontejnerima.nikad od nas sredjeno i organizovano drustvo, dok god je tako bahatih i neodgovornih pojedinaca
renne Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Na ovom forumu kao da su svi teški bogatuni.Pa šta da rade oni sa stančićima od 25-30m2, gde će oni da ubacuju raznorazne sušilice?
Recommended Posts