henrik larsson Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Kurac je to zbog mačke. Tu drži alkohol nakupovan posle 22h.
Hella Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 na njoj je nekoliko malilh i velikih itijašta su itije?
luba Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 kul. al onda da komunalni odu preko puta i skinu dugacke gace i slafrok na terasi treceg sprata koje gledam od jula 2007.malo mi glupo to sa vesom jer sem gorepomenutog, nigde ne vidim ves na terasama od ostalog vaznog haosa koji se ne sme nikako baciti jer ko zna kad ce da zatreba. takodje i precizno i stilski uskladjeno zastakljivanje sigurno manje smeta od stirka za ves (koji vecina ipak skida, a ne ko ovaj dedvudovac preko puta mene).
luba Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Kurac je to zbog mačke. Tu drži alkohol nakupovan posle 22h.ne, bre, nisi ukapirao. mreza sluzi da ne padaju konzerve kad se opijemo od tog alkohola pa gadjamo golice. ipak sam ja ekoloski svesna.@hellaizvini, zaboravila sam da ti vodis racuna o pravopisu. i-ti, engl e.t.. imam dva od gume, kad dodju mali zeleni, da ih docekam kako prilici.
Hella Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 (edited) izvini, zaboravila sam da ti vodis racuna o pravopisu. i-ti, engl e.t.. imam dva od gume, kad dodju mali zeleni, da ih docekam kako prilici.a ne, to onaj bradati ide okolo i podjebava, ja sam kontao da je neki starobeogradski sleng u pitanju. sad ne smem ni da pitam šta su golice. Edited May 17, 2011 by Hella
henrik larsson Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 ne, bre, nisi ukapirao. mreza sluzi da ne padaju konzerve kad se opijemo od tog alkohola pa gadjamo golice. Sirove ili pečene? U ljusci?
luba Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 pecene, naravno. a ljuske cuvam za ogrev, ko zna sta nas ceka ove zime.
gospa buba Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 aaa, shvatam, ova dvojica domacina sto imaju 64 jednoobrazne ekvidistantne mushkatle iste boje oblika i velichine, garantovano su 1 vizionari iz gradske uprave
Zabalujev Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 (edited) Član 12. Na prozorima, terasama, lođama i balkonima zgrade mogu se držati odgovarajuće posude se biljnim zasadom. Gajenje biljnih zasada i postavljanje posuda iz stava 1. ovog člana vrši se tako da se ne oštećuje zgrada ili njeni posebni delovi i ne ugrožava bezbednost građana. E jebiga, pukla saksijska revolucija.Inače sam zaprepašćen da neki naši građani smatraju isticanje gaća nekim sramotnim postupkom. Doduše, ponegde se smatra i teškom sramotom ako ti dete zapati vaške, dobar je naš narod. Ne znam postoji li neki građevinski propis koji obavezuje neimara da obezbedi infrastrukturu za sušenje veša? Pa ne mogu buržuji čije terase gledaju na ulicu da suše gaće na radijatoru, ko neki, sotonomeprosti studenti. A i šta fali, npr. istaknutom belom vešu naših baka, deka, bata i seka? Zar naše fasade nisu i ovako dovoljno nikakve, zar se ne raspadaju i ugrožavaju prolaznike, zar nisu kakane, čađave i socijalistički neujednačeno sive? Dok se ne okreči Beograd onako kako ja mislim da treba, naše gaće mogu ukrasiti ovaj grad dovoljno da se ne stidimo pred strancima kojima privodimo kurve po splavovima i šaljemo sliku u svet. Edited May 18, 2011 by Zabalujev
gospa buba Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 E jebiga, pukla saksijska revolucija.Inače sam zaprepašćen da neki naši građani smatraju isticanje gaća nekim sramotnim postupkom. Doduše, ponegde se smatra i teškom sramotom ako ti dete zapati vaške, dobar je naš narod. Ne znam postoji li neki građevinski propis koji obavezuje neimara da obezbedi infrastrukturu za sušenje veša? Pa ne mogu buržuji čije terase gledaju na ulicu da suše gaće na radijatoru, ko neki, sotonomeprosti studenti. A i šta fali, npr. istaknutom belom vešu naših baka, deka, bata i seka? Zar naše fasade nisu i ovako dovoljno nikakve, zar se ne raspadaju i ugrožavaju prolaznike, zar nisu kakane, čađave i socijalistički neujednačeno sive? Dok se ne okreči Beograd onako kako ja mislim da treba, naše gaće mogu ukrasiti ovaj grad dovoljno da se ne stidimo pred strancima kojima privodimo kurve po splavovima i šaljemo sliku u svet.pa to sve sa gacama proistiche iz toga da mi mislimo da smo mi neki faktor :Pa to sa vashkama je fenomenalno, o tome izgleda postoji 1 nacionalna zavera cutanja, koja startuje prvog septembra, kad se beogradske shkole po pravilu masovno zakontaminiraju, i prestaje negde oko nove godine, kada opet pochinje pricha o tome kako tamo negde neki imaju vashke. super je nash narod
Muwan Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 (edited) Meni je fascinantno da ljudi u gradovima i dalje suše veš na terasi - a pogotovo beo veš - i tako mu omogućuju da propisno upije čađ, prašinu i ostalu štroku iz vazduha. Poptuno mi je nejasno zbog čega je problem rasklopiti onu portabl sušilicu u spavaćoj sobi i lepo osušiti veš na sobnoj temperaturi. Kul je da majice i čarapice lelulaju na povetarcu ali to više nije zlatiborski breeze kao nekad, već kovitlac sve moguće i nemoguće prljavštine. Edited May 18, 2011 by beowl
gospa buba Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Meni je fascinantno da ljudi u gradovima i dalje suše veš na terasi - a pogotovo beo veš - i tako mu omogućuju da propisno upije čađ, prašinu i ostalu štroku iz vazduha. Poptuno mi je nejasno zbog čega je problem rasklopiti onu portabl sušilicu u spavaćoj sobi i lepo osušiti veš na sobnoj temperaturi. Kul je da majice i čarapice lelulaju na povetarcu ali to više nije zlatiborski breeze kao nekad, već kovitlac sve moguće i nemoguće prljavštine.јој не знам. ако имаш до 50 кадрата, двоје деце и бабу и деду, онда једино они да се организују да држе и машу на собној температури, док ти вртиш центрифуге. не ја, недао боб, али се сећам једне подстанарске фазе, кад баш није имало где да се удене сушење, па ми је кева носила бебеће ствари (које су се генерисале на сат :P) и разапињала штрикове по кући и сушила с краја на крај стана. дакле није једноставно...
teacher Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Svi vole taj miris smoga i benzena na osušenom vešu. Još kad komšija krene da baca smeće sa stana iznad, rublje dobije i izraženi kolorit.
assück Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 kod nas na voždovcu nema smoga, samo povetarac. mi sušimo na terasi na krovu i briga nas za vaše inspektore iz centra grada
Recommended Posts