Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Može. Kocke ionako imaju dosta stranica, treba ih isprevrtati dok se ne nađe idealna. 

Posted
2 hours ago, Frank Pembleton said:

Droga krokodil!

Samo da ilustrujem ovaj ingeniozni plan!

IMG_6670_1c.jpg.3479696887247cf084c39000488563f5.jpg

... Shiit has hit the fan...

Ne vidim na koju stranu ih mogu okrenuti kad su ostale potpuno glatke, što isto nije pogodno za kolovoz. Uzeli su pogrešan kamen i to je to, mogu ga samo zameniti.

Posted
Ne vidim na koju stranu ih mogu okrenuti kad su ostale potpuno glatke, što isto nije pogodno za kolovoz. Uzeli su pogrešan kamen i to je to, mogu ga samo zameniti.
Sad vam smeta i što su glatke?
Gorane!

Posted
4 hours ago, namenski said:

Zato nam tako i ide, sve nam smeta: za pravog srpskog muzjaka nema lepseg zvuka od zvuka zavijajuceg mlaznog motora aviona u niskom letu, zvuka muskog, ostrog, strojevog koraka po beogradskom asfaltu, napregnutih lica, otvrdnulih u ratovima kako, u zelenkastoj treperavoj svetlosti radarskih zaslona motre orlovskim pogledom, pogledom grabljivice spremne da se ustremi na plen, istim onim pogledom kojim su nasi preci u zasedama sacekivali Turke.

Lijevljane.

Omeksalo se, su cim cemo pred Milosa? :ohmy:

(Sa) novim gumama.

Posted
1 hour ago, pt 2.0 said:

(Sa) novim gumama.

Samo to ne! :D

U roku od odmah krenula bi zavada na temu letnje, zimske, univerzalne, Michelin, Goodyear, Pirelli...

To ti je isto kao da si predlozila da se krene sa fudbalskom reprezentacijom.

Ili kosarkaskom :laugh:

Posted

Mada mi je ovaj operativac jezivo iritantan lik, kačim ovo da pitam - wtf je na ovim kockama i šta su oni zapravo uradili?

Posted

mozda je to neka nova tehnologija. nemojmo preko kolena tek tako.

svuda u svetu

sent from bubamoto

Posted (edited)

Sad su rokovi bar malo jasniji, treba to ulepiti :lolol:

I što je najbitnije, radi se noću, bez ometanja saobraćaja.

Edited by mraki
Posted

Jel obrću kocke kao što je arhitekta naredio...

Posted
34 minutes ago, Skyhighatrist said:

Izlepili silikonom, ko kadu :Hail:

Pa sad su mi jasnije one poplave po BG... Sve silikonisali, nema voda gde da ode... Hm, keramičar je u vrhu vlasti, zar ne? Eto i to smo rešili... :fantom:

Posted
34 minutes ago, Skyhighatrist said:

Izlepili silikonom, ko kadu :Hail:

:lol:

jel moguće da se silikon koristi za ovakvu gradnju? ipak preko toga prelaze tone dnevno. 

kad sam prvog dana kad je otvoreno prošla u 31 tom kaldrmom, osim što mi protreso mozak i svi organi, prvo mi je palo na pamet da će se vozila koja tuda prolaze, vrlo brzo raspasti... nisam razmišljala kako to truckanje utiče na samu podlogu... kad trucne tona po mozaiku.

Posted (edited)
12 minutes ago, slepa živana said:

:lol:

jel moguće da se silikon koristi za ovakvu gradnju? 

Verujem da ne, ali ovo su napredne tehnologije gradnje.

Nego, zar nije postojalo neko logičnije rešenje, tipa izbrusiti malo površinu nekom mašinom? :unsure:

Mene stvarno čudi da su priznali grešku i da rade ovo, biće da se predsednik lično provozao tuda svojom starom Škodom pa mu otpao auspuh...

Edited by mraki
Posted
1 minute ago, mraki said:

Nego, zar nije postojalo neko logičnije rešenje, tipa izbrusiti malo površinu nekom mašinom? :unsure:

Mislim da bi brušenje napravilo popriličan oblak prašine, pa bi tu tek izbilo sranje...