Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

pa jel lete mladi oficiri?

sent from bubamoto

Posted
59 minutes ago, harper said:

visednevna preletanja centra grada borbenim avionima je - dabogda se svi srusili. Pozeljno na zgradu Predsednistva ili Vlade.

+1

sa akcentom na jučerašnji

:fantom:

Posted
3 hours ago, gospa buba said:

pa jel lete mladi oficiri?

sent from bubamoto

Suviše su mladi da lete... Leteće kad budu matori i ako budemo imali avijaciju...

Posted

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić bio je jutros u vanrednoj inspekciji na nedavno renoviranom Trgu Republike i razgovarao sa izvođačima radova kojima je dao rok od 35 do 40 dana da preslože kocke na kolovozu oko trga jer je, kako je obrazložio, napravljen propust i nisu postavljene ravnomerno, zbog čega kolovoz nije funkcionalan za sve građane.

Posted

ja stvarno ne znam sta je jos potrebno pa da gradjanstvo izidje sa selfi stikovima barem, ako vec nema vile, i istjera olos kroz prozore zgrade vlade i gradske uprave

Posted
10 minutes ago, morgana said:

ja stvarno ne znam sta je jos potrebno pa da gradjanstvo izidje sa selfi stikovima barem, ako vec nema vile, i istjera olos kroz prozore zgrade vlade i gradske uprave

cekaju da se sloze kockice

Posted

kroz prostor i kroz vreme... elem opet kao i juce tacno u 10 par naleta letecih tenkova i aviona

Posted
6 minutes ago, InvisibleLight said:

cekaju da se sloze kockice

69564633_2688401807838291_2043190550584098816_n.jpg

Posted

Govna shvatila da su na ulicu postavili šiljke, a ne kaldrmu. 

Posted

shvatili su oni to u startu nego testiraju izdržljivost i trpeljivost beograđana.