gospa buba Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 pa jel lete mladi oficiri?sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 59 minutes ago, harper said: visednevna preletanja centra grada borbenim avionima je - dabogda se svi srusili. Pozeljno na zgradu Predsednistva ili Vlade. +1 sa akcentom na jučerašnji
radisa Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 3 hours ago, gospa buba said: pa jel lete mladi oficiri? sent from bubamoto Suviše su mladi da lete... Leteće kad budu matori i ako budemo imali avijaciju...
renne Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 Quote Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić bio je jutros u vanrednoj inspekciji na nedavno renoviranom Trgu Republike i razgovarao sa izvođačima radova kojima je dao rok od 35 do 40 dana da preslože kocke na kolovozu oko trga jer je, kako je obrazložio, napravljen propust i nisu postavljene ravnomerno, zbog čega kolovoz nije funkcionalan za sve građane.
morgana Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 ja stvarno ne znam sta je jos potrebno pa da gradjanstvo izidje sa selfi stikovima barem, ako vec nema vile, i istjera olos kroz prozore zgrade vlade i gradske uprave
InvisibleLight Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 10 minutes ago, morgana said: ja stvarno ne znam sta je jos potrebno pa da gradjanstvo izidje sa selfi stikovima barem, ako vec nema vile, i istjera olos kroz prozore zgrade vlade i gradske uprave cekaju da se sloze kockice
Mr.Mxyzptlk Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 kroz prostor i kroz vreme... elem opet kao i juce tacno u 10 par naleta letecih tenkova i aviona
morgana Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 6 minutes ago, InvisibleLight said: cekaju da se sloze kockice
Arkadija Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 Govna shvatila da su na ulicu postavili šiljke, a ne kaldrmu.
beta Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 shvatili su oni to u startu nego testiraju izdržljivost i trpeljivost beograđana.
Recommended Posts