Frank Pembleton Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 svasta.. pa ako nije ispostovan, sto ga brane... brani onda koncept/ideju a ne zavrsnicu koja nema veze sa zivotom - i to bukvalno.Pa oni kao i brane ideju/koncept, ali mi ne vidimo koji kobcept...Koncept je "važno je da se radi..."Meni vrlo sličan konceptu "u savamaloj su bile zmije, narkomani ipacovi..." ... Shiit has hit the fan...
hazard Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 1 minute ago, gospa buba said: nije masnoca, nego oni crtaju prelaze klizavom belom, plus ti i ja dakle imamo nezgodnu obucu ja redovno ginem na prelazima. sent from bubamoto Bilo je klizavo svuda, na prelazim još više zbog te bele boje naravno. Ali gde god je bio malo uglačaniji asfalt je bilo opasno. Takođe, videla se ta mast kako pluta na vodi nizu ulicu.
gospa buba Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 to vec nisam videla, bila sam fokusirana na prosto prezivljavanje [emoji38]sent from bubamoto
roksi Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 6 minutes ago, hazard said: Pa reći ću već stoti put idealno je da se popuni tezgama, binama, trampolinama...zato je i napravljen prazan prostor. Za izdavanje. aaaaaAAaa to! e jbg kada sam u dusi komunjara pa mi mozak nije fokusiran na transakcioni potencijal:)) dakle nije samo trg sam po sebi rugoba vec je to i u najavi. i to vasarskog tipa. fenomenalno p.s. hvala sto si mi nacrtao, vidis da je bilo potrebno
roksi Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa oni kao i brane ideju/koncept, ali mi ne vidimo koji kobcept... Koncept je "važno je da se radi..." Meni vrlo sličan konceptu "u savamaloj su bile zmije, narkomani ipacovi..." ... Shiit has hit the fan... da, odlicni argumenti. al eto, sad je bas lepo
hazard Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 1 minute ago, roksi said: al eto, sad je bas lepo A ima tezge, mislim food trucks, ima sve...
roksi Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 Just now, hazard said: A ima tezge, mislim food trucks, ima sve... staces vise najbolje komplet grad da sravnimo i postavimo samo tezge. zeitgeist.
Jimmy Kowalski Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 (edited) Projekat Trga Republike iz komunistickog doba (slika sa Beobuilda) Edited September 10, 2019 by Jimmy Kowalski
roksi Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 (edited) 13 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Projekat Trga Republike iz komunistickog doba (slika sa Beobuilda) aaa... znaci projekat (/proposal) intimnije lokacije za slet cccc, izdali me moji komunisti;)) dobro bi bilo cuti rezon koji stoji iza toga. (+kontekstualno, koji je period u pitanju. pa po tome i koja se namena imala u vidu). Edited September 10, 2019 by roksi
Jimmy Kowalski Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 Izdali, izdali Ne znam detalje, mogu samo prenesem reci autora koji je okacio sliku, da iz 50-ih godina datira ovaj projekat..
roksi Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 38 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Izdali, izdali Ne znam detalje, mogu samo prenesem reci autora koji je okacio sliku, da iz 50-ih godina datira ovaj projekat.. tenks!
Frank Pembleton Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Ako se ne varam ova višespratnica u dnu slike je umesto staklenca tj. na tom mestu? ... Shiit has hit the fan...
Tihajeza Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Just now, Frank Pembleton said: Ako se ne varam ova višespratnica u dnu slike je umesto staklenca tj. na tom mestu? ... Shiit has hit the fan... Ne, nego u parku/zelenoj površini na kojoj je sad spomenik Nušiću. Tačno ispred doma vojske, a na mestu je ova petlja-raskrsnica koja se negde dole verovatno uliva u Francusku.
Frank Pembleton Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Ne, nego u parku/zelenoj površini na kojoj je sad spomenik Nušiću. Tačno ispred doma vojske, a na mestu je ova petlja-raskrsnica koja se negde dole verovatno uliva u Francusku.Pa na taj deo sam mislio, da "zatvara" trg sa te strane... ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts