slepa živana Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 e jebenti, djece sad slepa zivana da se oblaci?:(ma nije to problem. ima privatnih kuća. nego ovaj pre tebe zapeo da me izbacije iz vešernice. kuda ide ovaj svet...
gospa buba Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 (edited) sto nece niko da mi kaze za saksije? sto ste takvi :cry:sta ce biti, oce se raspisati idealan tender za zardinjere i rasadu? Edited May 17, 2011 by thermal bug
hazard Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 saksije ce morati da budu sve odredjene boje (zavisi od fasade) i imace tacne dimenzije, koje ce odgovarati evropskim standardima, kao onomad sa sanducicima za postu
MayDay Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 sto bi reko striko hattori: samo im vi davajte ideja..
gospa buba Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 (edited) mene svako moz da zavitlava <_<(i nisam ja davala ideje, mene su gore rekli da zuco ima ideju i o tome, a evo mi i koalicija kaze da je tako, ali ni on ne zna evropski standard) Edited May 17, 2011 by thermal bug
Hamlet Strašni Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 (edited) Član 12. Na prozorima, terasama, lođama i balkonima zgrade mogu se držati odgovarajuće posude se biljnim zasadom. Gajenje biljnih zasada i postavljanje posuda iz stava 1. ovog člana vrši se tako da se ne oštećuje zgrada ili njeni posebni delovi i ne ugrožava bezbednost građana. Edited May 17, 2011 by Hamlet Strašni
henrik larsson Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 (edited) .... Edited May 17, 2011 by henrik larsson
Hamlet Strašni Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 E da, kazne ko ne poštuje propis50 do 100 kRSD pravno lice2,5 do 75 kRSD odgovorno lice u pravnom licu5 do 250 preduzetnik2,5 do 75 fizicko lice
gospa buba Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Član 12. Na prozorima, terasama, lođama i balkonima zgrade mogu se držati odgovarajuće posude se biljnim zasadom. Gajenje biljnih zasada i postavljanje posuda iz stava 1. ovog člana vrši se tako da se ne oštećuje zgrada ili njeni posebni delovi i ne ugrožava bezbednost građana. nishta bolje i oblici? :obash ne umeju da se zabavljaju <_<
Amelija Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Gajenje biljnih zasada i postavljanje posuda iz stava 1. ovog člana vrši se tako da se ne oštećuje zgrada ili njeni posebni delovi i ne ugrožava bezbednost građana.Ju pa ovo je stvarno tako i u "svetu" :o A za veš je kre-ten-ski, bilo gde (bwt načula sam neka šuškanja da je u pojedinim delovima pojedinih gradova zabranjeno sušenje veša na terasi, srećom još nikada nisam imala posla sa istima).
Аврам Гојић Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Voleo bih da vidim reakciju medija ako neku bakicu osude da preda svoju penziju drzavi zato sto je okacila dedine gace na terasu. Ne znam zasto donose propise koji se ne mogu primeniti u praksi.
spin&doktors Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 a što penite oko tog veša na terasi?kolko znam, izmišljene one "sušilice" (ne mašine, nego ono na šta se kači veš), pa se ionako ne vide ozdo
ToniAdams Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 zato sto ce zivana morati da se iseli iz vjesernice i mozda cak da ide gola. sva sreca pa je leto na pragu.
luba Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 ja imam mrezu golmansku na terasi da sprecim macorove suicidalne avantura i na njoj je nekoliko malilh i velikih itija, jel cu morati da ih skidam?
Recommended Posts