Dagmar Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 4 hours ago, Frank Pembleton said: Ja ne verujem, jel oni stvarno misle da mogu tako da prodaju ciglu na svim nivoima? Mada gledajući ukupno ovaj narod, izgleda da im uspeva... Pa mislim očigledno mogu. 2 hours ago, Leia said: Ok sta onda smrdi ako nisu ta ilegalna govna iz plicaka? Ima neko teoriju? Neodržavana kanalizacija?
Leia Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 1 minute ago, Dagmar said: Neodržavana kanalizacija? Neka govna jesu...
braca Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Posledica nedavnih poplava koje su zapusile ko zna sta u toj kanalizaciji i koju niko ne odrzava ?
Frank Pembleton Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Ja znam da kada je ovde u blokovima smrdelo pre neku godinu, to je onaj Marković krmivoprodukt, izbacivao fekalije sa farmi, ali to nije bilo ni blizu ovako jako i dugo kao sad... ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Ja znam da kada je ovde u blokovima smrdelo pre neku godinu, to je onaj Marković krmivoprodukt, izbacivao fekalije sa farmi, ali to nije bilo ni blizu ovako jako i dugo kao sad... ... Shiit has hit the fan... ovako nije bilo nikad.sent from bubamoto
Milosh76 Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Da li je tacno da tzv fontana na Slaviji vise "ne peva"?
Filozof manijak Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Reprodukcija i prokreacija se obustavljaju do daljnjeg.
gospa buba Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 nije istina reko je da mora reprodukcija. molio!sent from bubamoto
Arkadija Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 4 hours ago, Milosh76 said: Da li je tacno da tzv fontana na Slaviji vise "ne peva"? Pa to je uslovno netačno. Muzika postoji, čuje se svako veče, ali više ne dopire iz pravca fontane nego sa one izdignute platforme ka Narodnoj banci. Tako da se odlično čuje sa te strane fontane, ali ko prolazi pored hotela Slavija 1 i 2, ne može da uživa u umilnim zvucima muzike.
hazard Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Lagao nas Vučić i napredna stranka cela Fontana očigledno nije umela da peva
hazard Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 A Dragica sedi i plače Kaže Tomo, pusti Putina malo jače
Desmond Bojčinski Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 21 hours ago, renne said: Kao da smo u Kuzminu To kažeš jer ne prolaziš kroz Martince.
Recommended Posts