Arkadija Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Znači, biorazgradive kese se ne ukidaju? I ja koristim te iz DM-a
eumeswil Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 27 minutes ago, levi said: i onda ponesem kantu sa sobom na posao bacaš đubre u drugo vreme i usput se trudiš da ga bude što manje, evo jedna domaća FB grupa za to. https://www.facebook.com/groups/1707517292696523/2430189870429258
Tpojka Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 12 hours ago, Barti66 said: Ovo neki fejk? #VolimRakovici Ne bi' rek'o.
pacey defender Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 NIsam stručnjak ali znam kako se osećam kada kročim na Trg Nikole Pašića. Skladno je uređen u odnosu na okolne zgrade, potez prostiranja fontane, koji se nastavlja spomenikom i završava platoom odaje utisak dobro isplaniranog prostora. Žardinjere i drveće pomažu da se osećaš distancirano od prometnog saobraćaja koji je ipak udaljen samo desetak metara. Zapravo, kombinacija drveća i vode razbija monotoniju gradskog betona. Matoro je, treba ga renovirati, ali ja tu ništa ne bih menjao.
Frank Pembleton Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 NIsam stručnjak ali znam kako se osećam kada kročim na Trg Nikole Pašića. Skladno je uređen u odnosu na okolne zgrade, potez prostiranja fontane, koji se nastavlja spomenikom i završava platoom odaje utisak dobro isplaniranog prostora. Žardinjere i drveće pomažu da se osećaš distancirano od prometnog saobraćaja koji je ipak udaljen samo desetak metara. Zapravo, kombinacija drveća i vode razbija monotoniju gradskog betona. Matoro je, treba ga renovirati, ali ja tu ništa ne bih menjao. Eee al ti ne shvataš Biki je objasnila da je to vulva, penetracija ovo ono...Suština kod ovih kretena je da oni konstantno stvari koje zahtevaju "samo" redovno održavanje, rešavaju time što prave skroz novo.Jer u održavanju nema ugrađivanja kao u "novom, od nule" ... Shiit has hit the fan...
pacey defender Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 (edited) Šta je pričala Biki??? Ima negde da se pročita, vidi? Edited August 16, 2019 by pacey defender
hazard Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Suština je da se otvori što više trgova za iznajmljivanje bašti, tezgi, bina i slično.
roksi Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 (edited) 20 minutes ago, Frank Pembleton said: Eee al ti ne shvataš Biki je objasnila da je to vulva, penetracija ovo ono... cekaj, meni izmice da li to ona navodi kao negativni momenat? valjda korsiti to kao protiv-kritiku da bi opravdala svoj ulog (kako bese @beta kentauri-ina super opservacija) u prekinutom falusu namenjen studentskom trgu? ako je tako, bas je postala konzervativna. Edited August 16, 2019 by roksi
braca Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 7 minutes ago, pacey defender said: Šta je pričala Biki??? Ima negde da se pročita, vidi? On 11.8.2019. at 11:27, zmanic said: No comment
gospa buba Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 ja i dalje ne mogu da zamislim da bilo ko kaze vulva u bilo kom kontekstu. a stalno mislim na vuchica kad saoseca sa onom nekom zenom govoreci joj kako su je napadali nacrtanim polnim organom. nekako oboje prljaju rechi chak i kad su zvanichne i bezlichne. sent from bubamoto
Recommended Posts