Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ja kupujem biorazgradive kese za đubre u dm-u

Posted

Znači, biorazgradive kese se ne ukidaju? 

I ja koristim te iz DM-a

Posted
12 hours ago, Barti66 said:

Ovo neki fejk?

#VolimRakovici

Ne bi' rek'o.

Posted

NIsam stručnjak  ali znam kako se osećam kada kročim na Trg Nikole Pašića. Skladno je uređen u odnosu na okolne zgrade, potez prostiranja fontane, koji se nastavlja spomenikom i završava platoom odaje utisak dobro isplaniranog prostora. Žardinjere i drveće pomažu da se osećaš distancirano od prometnog saobraćaja koji je ipak udaljen samo desetak metara. Zapravo, kombinacija drveća i vode razbija monotoniju gradskog betona. Matoro je, treba ga renovirati, ali ja tu ništa ne bih menjao.

Posted
NIsam stručnjak  ali znam kako se osećam kada kročim na Trg Nikole Pašića. Skladno je uređen u odnosu na okolne zgrade, potez prostiranja fontane, koji se nastavlja spomenikom i završava platoom odaje utisak dobro isplaniranog prostora. Žardinjere i drveće pomažu da se osećaš distancirano od prometnog saobraćaja koji je ipak udaljen samo desetak metara. Zapravo, kombinacija drveća i vode razbija monotoniju gradskog betona. Matoro je, treba ga renovirati, ali ja tu ništa ne bih menjao.

Eee al ti ne shvataš Biki je objasnila da je to vulva, penetracija ovo ono...
Suština kod ovih kretena je da oni konstantno stvari koje zahtevaju "samo" redovno održavanje, rešavaju time što prave skroz novo.
Jer u održavanju nema ugrađivanja kao u "novom, od nule"

... Shiit has hit the fan...

Posted (edited)

Šta je pričala Biki??? :D Ima negde da se pročita, vidi?

Edited by pacey defender
Posted

Suština je da se otvori što više trgova za iznajmljivanje bašti, tezgi, bina i slično.

Posted (edited)
20 minutes ago, Frank Pembleton said:

Eee al ti ne shvataš Biki je objasnila da je to vulva, penetracija ovo ono...

cekaj, meni izmice da li to ona navodi kao negativni momenat? valjda korsiti to kao protiv-kritiku da bi opravdala svoj ulog (kako bese @beta kentauri-ina super opservacija) u prekinutom falusu namenjen studentskom trgu? ako je tako, bas je postala konzervativna.

Edited by roksi
Posted
7 minutes ago, pacey defender said:

Šta je pričala Biki??? :D Ima negde da se pročita, vidi?

On 11.8.2019. at 11:27, zmanic said:

No comment

Posted

ja i dalje ne mogu da zamislim da bilo ko kaze vulva u bilo kom kontekstu. a stalno mislim na vuchica kad saoseca sa onom nekom zenom govoreci joj kako su je napadali nacrtanim polnim organom. nekako oboje prljaju rechi chak i kad su zvanichne i bezlichne.

sent from bubamoto